Fluturasi de martie-aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza..felicitari pt eco...Mai ai un pic si gata fetita!

Tinem pumnii!!

24+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

oof, ailed, madutza, am sa vb iar cu drita cand merg la control, desi nici ea nici cea care mi-a supravegheat sarcina trecuta nu mi-au spus nimic...ma gandesc ca la analizele bb-ilor la nastere puteau sa-si dea seama daca era ceva...nu?
oricum din momentul asta nu vreau sa mai pun gura pe dulce, grasimi, prajeli...iar fructe mai cu masura...
Mi-e de nastere, sa nu pateasca cel mic ceva...brrr, nu stiu ce-as face

Doamne...deci scoatem majoretele in curand...Ce mai e? Trece timpul imediat!

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

multumeswc tuturor pentru urari. Miki, cum ramane pana la urma? O vezi si tu pe bubulina azi?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza ..sper la 6 am programare..normal trebuia sa ma duc demult cu analizele, dar tinand cont ca a trecut o luna ( si ea nu stie ca mai merg si la alt doctor ) sunt aproape sigura ca va vrea sa vada ce face si cum e..
oricum si maine am la bucuresti la iosup morfofetala..dar pana maine as vrea sa o vad azi

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lalely, se face o analiza numita glicemie provocata,iti ia glicemia pe nemancate, bei sol de glucoza (scarbos de dulce) si iti ia sange din deget la 1 ora si la 2 si vede cum iese la 2 ore tb sa revina la normal..., simo eu cred ca ar fi descoperit ei ceva daca era... tu vb cu dr pt linistea ta...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

oof, ailed, madutza, am sa vb iar cu drita cand merg la control, desi nici ea nici cea care mi-a supravegheat sarcina trecuta nu mi-au spus nimic...ma gandesc ca la analizele bb-ilor la nastere puteau sa-si dea seama daca era ceva...nu?
oricum din momentul asta nu vreau sa mai pun gura pe dulce, grasimi, prajeli...iar fructe mai cu masura...
Mi-e de nastere, sa nu pateasca cel mic ceva...brrr, nu stiu ce-as face

Doamne...deci scoatem majoretele in curand...Ce mai e? Trece timpul imediat!

simona, cred ca pe undeva ai inteles ceva gresit..diabetul gestational n-are legatura cu volumul de dulce sau grasimi pe care le mancam...tocmai asta e problema pt care se impune regim, ca e provocat doar pe perioada sarcinii si tot ea e si cauza..nu ca au mancat ele prea mult dulce..odata cu sarcina dispare si diabetul, asta e singura parte buna..
si stai linistita, ca daca ai fi avut ( Doamne fereste ) la primele sarcini ar fi avut probleme bebeii..de aceea se si monitorizeaza asa strict..
poate iti dau fetele mai multe detalii dar eu asa stiam din ce am citit..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hai, simo, nu mai fi asa pesimista . deschide discutia din nou cu doctorul si lamuriti problema. sau mergi la dr de familie si cere sa-ti faca analizele astea

Eu mi-am adus aminte ce am mai vb cu dr: de anestezia pt cezariana. A spus ca-mi recomanda sa fac una combinata: rahi-peridurala, si tb sa cumpar de la farmacie in kit pentu ea. Imi va face rahie in coloana, dar imi va lasa un cateter acolo si dupa operatie toate calmantele le vor baga pe acolo si voi sta muult mai bine la capitolul dureri dupa nastere. Parca abia astept sa nasc . ma bag la un rand de calcat hainute ca asa am un elan acum

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki, bafta la dr! Super ca oricum o vezi maine pe fata.

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

Mergi la inceput

asa e simo cum zic fetele, nu se face de la dulce ci de la imposibilitatea corpului de a metaboliza glucoza provenita din diverse chestii si daca ar fi fost sa ai ar fi avut flacai ceva, diabet, crize hipoglicemice pana acum, dar ei sunt sanatosi si nu te stresa ... stresul nu face bine...

69/11

Mergi la inceput

madutza si eu tb sa vb cu dr de anestezie ca de la rahi am avut niste dureri de nu puteam sa ridic ochii din pamant..

69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, da, eu am inteles, dar totusi dc DOamne Fereste am ceva ar trebui sa tin..d-aia as vrea sa tin pana ajung iar la dr sa vb cu ea... EU sunt ipohondra de fel...deci nu imi trebuie prea mult sa intru in panica. Gata, va las cu ale mele, iti urez bafta la eco!!! daca e sa fie azi...daca nu...maine!
Madutza, asa a facut si sora-mea la a doua cezariana. wow, DOamne AJuta sa fie bine!

Mergi la inceput