Mamici inimoase de Constanta*138*
Raspunsuri - Pagina 7
dandusa spune:
Salutare de la mare.Ne-am instalat si noi de cateva zile,abia mi-am gasit locul si incep sa ma simt ca acasa.Sant in urma cu cititul.Am bagat un ochi rapid pe pozici si mi-au placut de numa.
Roxana,
frumoase pozele cu voi,piticii sant asa de scumpi.
Lulu,
sexyyy Alinaaaa,chiar ca te prinde bine
Simona,
multa sanatate!
Mihaela,
abia astept sa povestesti de planurile voastre.dau la schimb planul nostru
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro se zguduia patul de atata tremurat Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
pe buneeeee? serios? doar de tremurat? hmmmm...si tot ochelarista esti!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
simonapro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 [ pe buneeeee? serios? doar de tremurat? hmmmm...si tot ochelarista esti! Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare. Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul. Daca va fi sa plangi, plange de bucurie. Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale. Daca va fi sa furi, fura o sarutare. Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica. Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire. Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...” Pablo Neruda. Poze Mos Craciun DC bazar umanitar |
Din pacate doar de la frisoane, ca de altceva nu-mi mai ardea la cat imi era de rau
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
dandusa, bine ai venit acasa!
poze cu dezmatul de azi de la birou http://picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/MosCraciunDC#5559410982603726354
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
batmanita spune:
salutatre!
la multi ani sarbatoritilor de astazi
simona sanatate,sa te faci bine cat mai repede ,distractie placuta la ziua baiatului.
alina i-ti sta super cu ochelari,am si eu dar mi-a spart denis o lentila asa ca am o scuza sa nu-i port.
vreau si eu la cafea cu voi dar si cu copii ,nu am cu cine sa-i las.
pupici su un weekend suuuuuuper!
CRIXIA spune:
Rox, buna idee cu Youtube, nu mi-a trecut prin minte, si doar Alexia il rasfoieste toata ziua...clipuri, episoade disney...
Vladis, ce-o sti aduci aminte de aceasta schimbare de prefix...si vei regreta ca nu te-ai bucurat la maxim! Fruntea sus, e cea mai frumoasa varsta!! ca doar nu faci 70-80...atunci vei dori sa fii ca acuma!
Pe Jone mi-am amintit-o azi...La multi ani Ionelia!!!! Mami de 2 mandre, ce faci?!
Lulu, sa-i porti sanatoasa...si cu placere! Si eu ii am de 2 luni, si trebuie sa-i port, dar....mai uit. Probabil cand voi merge la servici o sa simt nevoia in trafic.
Cris mami de Alexia & Ana
dianamaria spune:
Da Alina, la Fawaz am fost . Da' m-am smecherit! De fapt cred ca m-am mai "inteleptit" (o data cu varsta ). Il sun pe el direct si ma programez, dupa care, atunci cand ajung la oricare cabinet (Cernavoda, Provita, Euromaterna) il sun din nou. Si nu ma lasa sa astept . Fata de in tinerete, acum 1-2 ani, cand stateam cu orele (6-7 )
Si eu as vrea la cafea cu voi, dar nu suport mirosul inca... Eu care beam, pana sa raman insarcinata, cate 3-4 "canutze"/zi...
Port ochelari de 24 de ani (de 22 am aceleasi dioptrii), asa ca ochelarii au ajuns sa faca parte din mine (mai adorm din cand in cand cu ei), nici vorba sa uit sa-i port. Iar de operatie mi-e cam frica. Fi-miu mi-a si zis ca sunt f.urata fara ochelari
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 17+
CRIXIA spune:
Diana, nu-i palce smaburelului/samburicii cafelutza!? Ce bine, te detoxifixi si tu cateva luni!! Eu la sarcina 2 n-am pus in gura peste, nu suportam sa-l vad/miros....mi-am revenit apoi!
Cris mami de Alexia & Ana
lulu77 spune:
Eu am mancat/baut de toate
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
mery_anna spune:
Buna ziua tuturor si un calduros ,,La multi ani"'celor ce poarta numele Sfantului Ioan!Sa fiti sanatosi si fericiti!
Va multumim din inima pentru urari!Ionut a fost la biserica,s-a impartasit,dar nu am putut servi cu nimic,deoarece este dezlegare doar la peste...la gradinita a servit copiii cu bombonele,dar nu prea i-au placut pupicurile...Acum suntem linistiti la tv. si asteptam musafiri.
Petrecere frumoasa si un weekend relaxant va dorim!