Mamici inimoase de Constanta*138*
Raspunsuri - Pagina 6
vladis spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
moaaaamaaaa!!! scuze, nu m-am putut abtineee!! |
mie imi spui...ii mai si luasem o agenda de la accesorize, cand am auzit-o imi venea sa i-o fac fac guler deci copiii ne vad batrani, oricum am arata...
cat despre pravalie, e ferecata bine daca e sa-l cred pe cuvant pe dl. dr si oricum, n-auzi ca-s batrana cu braul de lana, ce copii, soro?
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
Am uitat sa va spun...de 2 zile sunt ochlerista permanenta, cica sunt sexy , vladis poate confirma/infirma.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
roxanaz spune:
Angi, acu nu ii putem acuza, acum vreo 2 ani Patrick o intreaba candid pe sora mea "cati ani implinesti?" ea "37" asta cu falca cazuta "aaaau, ce batrana!!" . vag vag imi aduc aminte si eu de perioada in care orice persoana in jur de 35 de ani era cu un picior in groapa.... ehehe
Alinescule o poza asa sexy balamuc...?
lulu77 spune:
Dovada ca sunt ochelarista aici
Si aseara eram la bucatarie si era prea liniste in casa...copilul meu se odihnea
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
Alina bun venit in clubul ochelaristilor
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dianamaria spune:
La multi ani fericiti Ioane si Ioni!
Alina - ai dreptate asa sunt fetele asrea cu ochelari - extrem de sexy!
Eu am fost luni la dr.,la Cernavoda, pe ninsoarea cea mare si pentru ca strada era blocata de masinile care se invarteau, am parcat masina noastra si am ajuns la spital cu...masina politiei
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 17+
lulu77 spune:
diana, ai fost la Fawaz? Cat eore ai stat la rand? sau era mai lejer?
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
cris_82 spune:
lulu bun venit in clublasa ca noi astea ochelariste avem parte noaptea de ceva mai deosebit..dragoste orbesca
lasati ca si nepoata mea care e relativ marisoara,mi-a trantit-o cum nu se poate mai bine "eu nu stau cu voi astia batranii aicea ca nu ma lasa mami..a zis sa ma duc in camera si sa-mi fac lectiile" nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa-mi spuna dupa ce oi trece pragul de 30
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
vladis spune:
ha, ha... buna asta cu dragostea orbeasca, putem sa inventam si ceva de genul "vai, draga, nu erai tu aseara, scuze da' n-aveam ochelarii la mine" ... asa m-am scos si io aseara la sot, i-am zis ca n-aveam ochelarii la mine si n-am vazut bine pretul
vezi, lulu, numai avantaje in clubul ochelaristelor, welcome si confirm prezenta de profesoara sexy
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
simonapro spune:
Multumim din suflet pentru urari si sfaturi
La multi cu multe bucurii, tuturor sarbatoritilor
Si va servim cu o felie de tort si orice vreti de baut, la alegere
Azi noapte am mai avut febra 38.5, se zguduia patul de atata tremurat si am luat Algocalmin pastila, mi-a trecut la un moment dat, dar n-am dormit mai deloc. Dimineata m-am ridicat din pat sa vin sa-i dau haine pentru scoala copilului, am ajuns pana la el in dormitor si m-a luat cu ameteala si cu stari de voma, direct la baie m-am oprit, am avut noroc ca mi-a sunat telefonul si m-am dus si m-am si intins in pat si mi-au trecut starile.
Apoi peste jum de ora dupa ce am reusit sa mananc ceva si sa iau un Nurofen, m-am mai linistit si m-am simtit un pic mai bine, de am reusit cu ajutorul cumnatei mele care mi-a facut blatul, sa fac un tort pentru Sebi, dupa-amiaza l-am invitat pe colegul lui cel mai bun de clasa si el nici nu stie, am vrut sa-i fac o surpriza, ca aseara mi-a zis ca o sa fie ziua lui trista, ca sunt bolnava si nu o sa ma bucur de ea.
Asa ca trebuie sa-mi adun fortele si sa-mi revin, sa ma duc sa bag si fripturica la cuptor, sa simta baiatul mamei ca e ziua lui
Alina: bine ai venit in clubul nostru, mie nu-mi plac deloc ochelarii si sper intr-o buna zi, sa-ma operez si sa scap de ei definitiv. Ce tare e Luca, gasise el bine unde sa se odihneasca
Roxana: ce frumusei sunt copilasii tai, e super poza aia, cand mai avea putin si cadea fata din pat
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)