Ma intereseaza daca a fost cineva si imi poate recomanda un hotel (resort) child friendly. Ceva middle spre upper range dar care sa fie ok si pt 2 copii mici.
La anul vrem sa vizitam Noua Zeelanda si Australia si sa ne casatorim ( a treia oara...LOL) in Bora Bora.Deci fiind vorba de un sejur f lung de aproape 2 luni am inceput deja sa organizam si vrem sa rezervam din timp zborurile.
Noua Zeelanda si Australia sunt usor de organizat, in Bora Bora deocamdata adunam impresii / sugestii despre hoteluri.
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
Lara....e a treia oara ptr tine sau sau ptr voi doi...again ????
sunt curioasa...![]()
scuza oftopicul....la Bora Bora inca nu am ajuns...dar ai sa dai tu pe urma impresii...ok????
Ha ha...da, ar fi tb sa precizez..
Este a treia oara pt noi 2 -fara sa divortam ..Prima oara am fost doar noi 2 ( si invitatii fireste), a doua oara noi 2 si fiica noastra care a fost una dintre domnisoricile de onoare si a treia oara o sa avem si un mic cavaler...
Plus ca 3 e cu noroc, nu putem sa ne oprim la 2...
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal*Thailand
Ce dragut de voi !!!Cum stati voi asa si va ginditi unde sa va mai casatoriti ca sa mergeti in luna de miere !!!Buna idee...sa-i propun si eu lui barbate-miu sa ne mai casatorim de citeva ori ![]()
....sigur o sa ma intrebe : 'tot cu tine ' ?![]()

.