Ma intereseaza daca a fost cineva si imi poate recomanda un hotel (resort) child friendly. Ceva middle spre upper range dar care sa fie ok si pt 2 copii mici.
La anul vrem sa vizitam Noua Zeelanda si Australia si sa ne casatorim ( a treia oara...LOL) in Bora Bora.Deci fiind vorba de un sejur f lung de aproape 2 luni am inceput deja sa organizam si vrem sa rezervam din timp zborurile.
Noua Zeelanda si Australia sunt usor de organizat, in Bora Bora deocamdata adunam impresii / sugestii despre hoteluri.
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
Lara....e a treia oara ptr tine sau sau ptr voi doi...again ???? sunt curioasa...
scuza oftopicul....la Bora Bora inca nu am ajuns...dar ai sa dai tu pe urma impresii...ok????
Ha ha...da, ar fi tb sa precizez..
Este a treia oara pt noi 2 -fara sa divortam ..Prima oara am fost doar noi 2 ( si invitatii fireste), a doua oara noi 2 si fiica noastra care a fost una dintre domnisoricile de onoare si a treia oara o sa avem si un mic cavaler...
Plus ca 3 e cu noroc, nu putem sa ne oprim la 2...
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal*Thailand
Ce dragut de voi !!!Cum stati voi asa si va ginditi unde sa va mai casatoriti ca sa mergeti in luna de miere !!!Buna idee...sa-i propun si eu lui barbate-miu sa ne mai casatorim de citeva ori ....sigur o sa ma intrebe : 'tot cu tine ' ?.