Suntem in clasa a-II-a:2010-2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Acasa au in general putin de scris. Regula doamnei e mult in clasa si putin acasa, si eu sunt perfect de acord. Doar ca uneori fiica-mea mai oboseste, ce sa ii fac. Asta e, maine sigur va fi mai bine.
Noi nu avem caiete speciale, doar cate doua caiete la mate/romana si la fiecare cate o culegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Happiness, azi la limba romana au facut ideile principale -"Craiasa Zapezii". Apoi fiecare a facut povestirea textului, povestire care a fost punctata.
mai departe..au lucrat cu sa/ s-a si au scris 23 de propozitii dupa dictare, urmate de alte 3 propozitii - Munca Independenta.
cam atat azi pe caietul de romana.
Ca tema a avut de scris 2 pagini azi, dar ieri a avut de alcatuit doar 3 propozitii.
Dupa cum vezi, sunt zile si zile...

Sorana, frumoase si interesante cartile . Magic Lilli - 6 ani e gata, acum citeste de zor la cealalta. Ii plac tare mult.

Seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Din fericire n-au facut exces de zel.
Azi au avut testare la Smart, un test de baraj, pt cei care au luatdeja 100 de puncte. Erau numai 5 intrebari si le-a facut, i s-au parut foarte simple. (si chiar erau, un pic tricky dar usoare in sine)

la mate vad ca inca le da mai degraba probleme mai altfel, fara sa treaca la numere pana la 1000, ea si-a facut temele tare tarziu azi si tot venea sa ne intrebe una alta, n-a avut rabdare sa citeasca de mai multe ori unde nu intelegea.

Lori, fata ta unde face germana?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

anya, ceva dragut.
am intrebat-o pe sofia cine si-a ales engleza pt barjul smart si mi-a zis ca nimeni, ca niciun copil de a doua nu stie asa bine engleza.
eu de colo, ba da, sa stii ce e unu, la clasa aia cu doamna cea mai tanara, la care ea..offff, daca nu m-ai dat si pe mine la o doamna tanara....

;)

i-am explicat eu ca baietelul merge la alta scoala pt limba engleza, da tot a ramas cu nostalgia dupa doamna cea tanara ;)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

hihi
Si eu care ziceam acum 1 an ca ..asta e, daca noi n-am cunoscut nici-o invatatoare ca sa dam copilul, am nimerit unde a fost sa fie - adica la clasa unei invatatoare noi. Recunosc ca m-am bazat si pe norocul copilului - si la gradinita a avut bafta de cea mai buna echipa de educatoare din toata gradinita. La concursurile astea la limbi straine, daca nu fac copiii in particular nu stiu cum pot face fata. Dar sa stii ca urechea muzicala e de mare ajutor la invatarea limbilor straine - asa ca aveti mari sanse .
La noi a fost distractie luni pt ca o invatatoare a fost bolnava si copiii din clasa respectiva au venit in clasa cu al meu. Va dati seama cum o fi fost cu 50 de elevi. Daca ne-a trebuit clasa mare !
La romana inca nu au trecut la Craiasa zapezii. Deocamdata fac propozitii cu !?. La mate nu au trecut la numerele peste 100, fact tot felul de exercitii si probleme cu sume din care scadem diferente si alte minuni de-astea.
Oricum, gandul nu-i mai sta la lectii. Vineri e ziua lui si sambata petrecerea. Face si el 8 ani, ca e printe cei mai mici in clasa - ca varsta, pt ca altfel e cel mai inalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La multi ani Anya!
Sa creasca mare-mare si sa fie la fel de cuminte

Lalya am returnat vol 2, va rugam sa ne dati si vol 3.

Monica e un pic racita si ragusita, azi n-am lasat-o sa faca sportul, sper ca pana vineri trece.

Si la romana si la mate scriu cam 2-3 pagini pe caiet. Dar mai scriu pe culegeri. Si la cunoasterea mediului scriu cam 2 pagini pe caiet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Anya, sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa reuseasca tot ce isi propune in viata!
Si ai nostri pici scriu destul de mult pe caiete: 2-3 pagini in clasa, 3-4, uneori chiar mai mult acasa - si asta pe fiecare caiet ( si au si pe culegeri de completat). Dupa umila mea parere, e cam mult, dar cum el nu comenteaza, nici eu nu zic nimic. Dar parca mi se rupe sufletul ca abia mai are timp sa se mai si joace un pic. De citit, citim mai mult seara la culcare, el incepe, apoi cand oboseste preiau eu si le termin povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Sanatate multa Monicai.
Speram sa treaca cat mai repede.
Maine vine David cu vol.3 si 1 Magic Lilli. Cealalta Magic Lilli o returnam altadata, daca nu e cu suparare (azi nu a mai avut timp de citit.)

Anya, voi sunteti mai vechi la SH.? La noi este primul an. Am fost informati ca vor fi niste testari, (numai cine vrea- nu este obligatoriu), cu profesori din Anglia. Voi ati mai trecut prin asa ceva?

Seara buna!
Lalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La SH clasa a 2-a e primul an cu testari Trinity. Inca nu stiu amanunte - doar mail-ul de la profesoara. Cand aflu mai multe iti zic.

Multumesc pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nu e nici o problema Lalya, returnati cand puteti.
Magic Lilli avem stoc maricel, mai trimitem .
Intr-adevar sunt foarte dragute cartile din aceasta serie.

Iar Monicai credca s-a vazut dupa rapiditatea citirii ca i-a placut foarte mult seria cu Araminta Nalucila.

Acum are si Monica fisa la biblioteca scolii. De marti (saptamana viitoare) poate merge sa ia carti de acolo. Am inteles ca au si carti noi, sunt chiar curioasa cu ce vine

Mergi la inceput