Suntem in clasa a-II-a:2010-2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
Nicoleta spune:
Ups, 20 de copii cu doar 2 monitori este prea mult! Eu retinusem 10 cu 2. Scuze.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Hai ca am devenit curioasa, cat costa o asemenea tabara? Imi suna a "fabrica de bani". Cu risc foarte mare :(.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Lalya spune:
Sorana, David nu a fost pus pe schiuri niciodata pana in prezent.
Sunt de acord cu faptul ca, atunci cand copiii sunt fara parinti se mobilizeaza altfel.
Am studiat mai multe oferte, ne-am oprit la o tabara unde, zic ei, este un monitor la 6 copii si grupele sunt formate pe nivel de pregatire.
O astfel de tabara costa 1200 lei 7 zile cu totul inclus (adica echipament, cazare , masa, distractii, transport) ce nu este inclus in pret este costul teleschiului. La sf iti dau un cd cu poze si filmulete.
sorana spune:
1200 lei pentru 7 zile nu e mult. Chiar nu e. In ce statiune?
Tinand cont de faptul ca ei iau cartele mari (cu multe puncte, mai ieftin per punct) cred ca teleskiul nu te duce mai sus de 20 lei pe zi.
Singurul lucru care ramane este daca 6 copii la monitor la e ok sau nu.
Din pacate pe partiile din .ro nu exista nici o diferentiere. Pe aceeasi partie se coboara pe placa si pe schiuri, incepatori si avansati de-a valma.
Practic ce vreau eu in primul rand de la monitor este sa stea fix langa ea ca sa o fereasca de pustii veniti cu o viteza inestimabila pe placa si in plus mai vreau sa o ridice in picioare urgent cand se infige cu capul in zapada
. Ca singura nu se scoala
. Si, evident s-o culeaga repede cand cade din teleski.
Si la cat de disperata par in mesajele astea
sa stiti ca monitorul avea 18 ani si eu am lasat-o sa plece singura cu el cu gondola si sa coboare impreuna pe skiuri pe partia de 2 km. Si asta desi stiam ca sunt portiuni de gheata. Dar dupa cum am zis il urmarisem pe pusti cu oki de vultur vreo 3 zile.
Lalya spune:
Pensiune4 **** Predeal (cazare+3 mese pe zi)
Activitati recreative si concursuri cu premiere
Supraveghere permanenta
Echipament complet de schi ( schiuri, clapari, bete)
Initiere si perfectionare schi ( 4 ore/zi)
Pachetul nu include contravaloarea transportului pe cablu.
Perioade Serii Tabere 1200 RON :
18 dec -23 dec 2011 tabara de schi si snowboard (7-18 ani)
3 ian – 8 ian 2011 tabara de schi si snowboard ( 3-8 ani )
23 ian – 28 ian 2011 tabara de schi si snowboard (7-13 ani)
3 ian – 8 ian 2011 tabara de schi si snowboard ( 3-8 ani )
28 ian – 2 feb 2011 tabara de schi (7-18 ani)
2 feb – 7 feb 2011 tabara de schi (7-18 ani)
8 feb – 13 feb 2011 tabara de schi si snowboard (7-13 ani)
13 feb – 18 feb 2011 tabara de schi ( 3-8 ani )
20 feb – 25 feb 2011 tabara de schi ( 3-8 ani )
27 feb – 4 mar 2011 tabara de schi ( 3-8 ani )
16 apr- 24 apr 2011 tabara de schi Bulgaria sau Austria
Noa spune:
Scuze ca intru peste voi,dar ati deschis subiectul despre ski.
As vrea s-o trimit si eu pe fii-mea in tabara la ski dar nu pot sa-l conving pe taica-su.Zice ca n-are incredere,cum s-o trimitem asa intr-o tabara cu persoane pe care nici nu le cunoastem?Si inca ceva:voi i-ati trimite singuri?Nu cunosc pe nimeni.Eu cand ma duceam in tabere mergeam cu scoala, cu colegii mei de clasa, era o distractie... Nici nu stiu daca fii-mea s-ar adapta intr-un loc unde nu stie pe nimeni, nici copii ,nici profesori.
loryi1974 spune:
Da,nu ar fi chiar asa de mult,exista oferte si mai scumpe.Dar e vorba cred de 4 zile pline pentru ca sunt 5 nopti.Prima zi poate se face dupa-amiaza ceva,ultima mai putin.
Daca vor avea echipamentul ok si se vor mai ocupa si dupa orele de schi de ei ,cred ca va fi ok.
Eu cred ca as lasa-o doar daca as fi prin apropiere sau daca ar merge cu clasa sau cu prieteni.
sorana spune:
Acum inteleg pretul.
Sunt de fapt 4 zile de ski, nu 7.
Da, asta e diferenta intre tabara si "cu parintii". Ei in prima si ultima zi nu skiaza. Noi in ziua in care am plecat a skiat fi-mea 6 ore ![]()
Si cum adica "ski si snowboard"??? Mie mi-a fost frica s-o las pe snowboard desi pe ea o tenta. Si monitorii ziceau ca nu e ok, ca nu mai inveti ca lumea sa schiezi daca te apuci de snowboard.
Noa eu sunt ca taica-su
. Adica n-as trimite-o. Poate cu colegii ei si profesori pe care ii stiu si eu (adica sa-i stiu si pe copii si pe profi), dar nu inainte de 10 ani.
Si eu am fost in tabere cand eram in generala. Prima la 7 ani, nu stiam pe nimeni. a fost oribil. A doua oara la 10 ani cu colegii mei. A fost super. Intre 10 si 14 am fost in tabara in fiecare vara si o data iarna. De fiecare data super. Dar de fiecare data cu profa mea preferata (de franceza) si cu colegi pe care ii stiam.
Lalya spune:
da...scuzati-ma..este greseala mea.
Am studiat mai multe oferte de tabara unele sunt si de 7 zile 6 nopti.
Cea pe care am postat-o aici era una informativa si nu m-am mai uitat la perioade
. Scuze inca o data
Motivul pentru care, inca, nu l-am trimis intr-o astfel de tabara este faptul ca nu cunoaste pe nimeni.
Sorana, maine vol.2
sorana spune:
Lalya da, i-am zis Monicai sa se duca la el in pauza mare. Zice ca ii e rusine dar sper eu ca se va duce totusi ![]()