Suntem in clasa a-II-a:2010-2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Ca tot vorbiti de engleza, la Stef au zis ca aduc o profa vorbitoare nativa de engleza. Nu specifica si numarul de ore pe saptamana... Vom vedea, dar din toamna as vrea si eu sa faca mai serios engleza. Pana una-alta l-am inscris pentru vacanta la 2 ore de astronomie, va merge la teatru, la Haus des Meeres. As mai vreau eu cateva, sa vedem daca reusim maine sa il inscriem. Sper sa mearga si la karate. A, a mers sambata la schi cu sotul meu si a luat si 2 ore cu profesor, doar ei doi, l-a laudat tipul ca se descurca foarte bine
.
Si au mei alearga si tipa si se sperie unul pe celalalt, si Stefan desface, taie, lipeste diverse, uda hartii, perforeaza... insa cel mai mult si mai mult ii plac Lego-urile lui, mai ales cele Star Wars!! 
loryi1974 spune:
4 ore cu un vorbitor nativ ,super bine.Se simte diferenta in pronuntie,mai ales daca vorbitoru e din MB.
Deci si Stefan e cu taiat,lipit ,perforat
.Si lipeste si pe dulapuri?ca eu ii dau voie![]()
Sabina spune:
Sofia a lipit direct pe pereti...fara sa intrebe inainte...:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
happiness spune:
A, pai a mea nu are 3 ore de suplimentar pe saptamana, cred ca o ora si jumatate maxim, dar nici asta in fiecare saptamana.Uneori face din proprie initiativa, i-am luat o carticica cu teste de 10 minute, a facut in zece minute vreo 3 teste de-alea, extrem de repede si corect, la romana si la mate. La cunoasterea mediului nu ii prea place, din cele trei tipuri de teste le prefera pe cele de mate. De citit vrea doar daca citim impreuna, aceeasi problema. Saptamana asta a citit din Caragiale, "Bubico', "Dl Goe' si "Vizita", si i-au placut tare mult, dar nu am pus-o sa faca fise de lectura, ca ei la scoala nu au facut inca asa ceva. Si eu zic ca trebuie facute probleme mai dificile pentru concursuri, putine dar de efect, mai ales in saptamanile de dinaintea concursului.Saptamana asta atat a facut:cele cateva testulete scurte in cele zece minutele, plus cititul..Sper sa fie ok inceputul de semestru II , sa nu imi para rau ca nu am pus-o la treaba. Am zis ca mai bine sa inceapa odihnita.
Si a mea se joaca..Iubeste joaca, s-ar juca intr-una, ceea ce cred ca e normal la 8 ani.Nu alearga prin casa, dar repeta miscarile de la dans, ceea ce produce zgomote(saracii vecini de jos...). In plus, ii place si ei sa taie, sa lipeasca, sa decoreze, sa creeze noi chestii, sa picteze(apropo a luat Premiul I la un concurs de pictura pe teme eminesciene:)). Mai nou a invatat sa faca papusele din lana si tare o fascineaza asta, plus tot ce tine de distractia de afara:role, biciclete, trotineta, parc...Calculatorul si televizorul , da, ii plac, dar nu depaseste 2 ore pe zi, in total, cred ca e ok. Nici deloc nu se poate...![]()
sinzi_ana spune:
Ce mult lucreaza copiii vostrii!!! Au si teme zilnice??? ![]()
Ma roade vinovatia....
Noi suntem foarte limitati si de timp...David incepe scoala la ora 8.00 am si termina la 2.30 pm....pana ajungem acasa e deja 3.00 ....
sorana spune:
Fisa de lectura avem una ca tema si doar asta facem. Sincer mi se pare cam aiurea. Adica are date despre scriitor, povestire, etc - asta e ok. Dar mai are o chestie "Scrie un proverb corespunzator lecturii" care mie mi se pare aiurea rau. Ce proverb sa-i zic, tinand cont ca e vorba de "Muzicantii din Bremen"???
Cu suplimentarul ... cred ca depinde si de cantitatea si calitatea temelor pe care le are. A mea are teme cam de 1 ora pe zi. De asta ne permitem inca jumatate de ora de suplimentar fara sa fie obositor. Daca temele ar tine 2 ore ... n-am face nimic suplimentar, ca deja mi se pare mult.
Sabina spune:
eu m-am calmat, stie sa faca problemele alea mai grele de la Euclid si Evaluare in educatie.
Sofia nu lucreaza suplimentar niciodata, numai cand se plictiseste zice "sa-i scot fise la imprimanta".
Acuma vrea din alea de la canguras:)
Eu as vrea sa faca 3 probleme pe saptamana, nu 3 ore suplimentar pe saptamana:))), ca de unde sa le mai scoata si pe alea, e destul pianul.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
a, dar desi stie la alea grele,. greseste uneori la alea usoare. Sau rezolva principial perfect, dar incurca cifrele intre ele (de exemplu are de calculat margelele rosii, dar foloseste cifra de la margelele verzi)
o fi asta din seria "matematicienii nu stiu tabla inmultirii" :)), dar un pic de atentie tot trebuie....
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sinzi_ana spune:
Am si eu nevoie de niste linkuri....la culegeri de mate probate...ma ajuta cineva???