Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (164)
Raspunsuri - Pagina 7
angieangie spune:
hai Relusha ca mai ai putin..forta si rabdare

| Citat: |
| citat din mesajul lui Relusha am fost la monitorizare si maine merg iarasi, eu trag speranta sa nu mai fie cazul .... Angi, feliictari pentru vestile bune de la eco....Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum ![]() |
Angie
+36
bebe jucaus
amr 14 zile

adryiii spune:
| citat din mesajul lui abramburika Ciao, fete dragi!! Va multumesc din suflet .Nu am nici timp si nici dispozitia necesara acum de povestit. Pot sa spun doar ca Dumnezeu ne pune la o grea incercare, bb nu e bine . Eu sunt acasa, el in spital, la terapie intensiva, unde e de la nastere. Are probleme cu caile respiratorii. Nu stim inca ce si de ce, vom afla in scurt timp un diagnostic. Deocamdata avem nevoie de Dumnezeu si medici buni. Atat pot sa spun, nu stiu cand o sa revin cu vesti. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic |
Abramburika putere maxima iti doresc. Sunt cu gandul la tine.

O sa fie bine, ai incredere.
38 cu
Elena Alexandra
djlaura01 spune:
neata fetelor ,ce faceti?? noi abia ne-am trezit.da cineva o cafea ca sunt parca am baut toata noaptea![]()

toate burticile
Abramburika totul o sa fie bn vei vede ca doamne doamne va iubeste si va protejeaza
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
angieangie spune:
asa e Adryy..ne creste inima cand vedem ca bebeii sunt sanatosi

Am papat,gata sunt full..cred ca bag somnic acum
| citat din mesajul lui adryiii Angie! ce bebel grasunel ai tu! Nimic nu ne poate face mai feicite decat sa stim ca e totul bine cu copilasii nostri. Ma bucur pt tine! Da-i sa pape, sa nu rabde fomica 38 cu Elena Alexandra |
Angie
+36
bebe jucaus
amr 14 zile

adryiii spune:
| citat din mesajul lui Relusha am fost la monitorizare si maine merg iarasi, eu trag speranta sa nu mai fie cazul .... Angi, feliictari pentru vestile bune de la eco....Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum ![]() |
Relusha de incurajare eu scot inca o data motate pt tine, bine? Poate vrea bebele sa vina totusi

HAI RELUSHA!

38 cu
Elena Alexandra
aditzaC spune:
angie
dap mai e putin , putin ...uf cu cat ma gandesc cu atat ma apuca emotiile , in mom asta am curaj sa ma duk sa ma taie

roxana...pai e ca si cum faci pipi pe tine, asa am inteles ...![]()
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
39+
mihai
Lorich spune:
Ambramburica suntem alaturi de voi, ne rugam sa fie totul bine, sa nu fie nimic grav, ce s-a intamplat? A suferit in timpul travaliului?? Of, Doamne!! ne rugam toate aici va fi bine!!! Trebuie sa fie bine!!!!

Ocsanica mie dr. mi-a zis asa: cand se rupe apa, iti dai seama, ca e mult lichid, vreun kg; acuma varianta cu pierdere d elichid putin cate putin eu n-am auzit. Adica..nu stiu cum e treaba aia!!
Cum adica a nascut, dilatatie 7? stiu ca se naste doar la 10... in fine, bine ca e totul bine!! Da, masajul burticii e obligatoriu, ca sa se contracte vasele de sange de pe la uter, sa se opreasca sangerarea si sa se micsoreze uterul- veo ora m-a pus sa fac asta.
Of....sunt assa amarata cu vestile de la Ambrambu!!!
fetelor, sa ne rugam impreuna!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
Wudy spune:
Mai fetelor, Laura asa a vrut ea sa nasca, fara epidurala? Sau asa s-a intamplat?
Si a nascut decat cu dilatatie 7?
Intai m-am bucurat si acum cand am recitit mesajul...brrr, a inceput sa mi se faca frica. Ce curajoasa a trebuit sa fie Laura noastra.
BUchetele mii de floricele pentru ea. Si refacere rapida as spune.
34+ 
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
de_ea spune:
Buna burtici si mamici!
FELICITARI LAURA!BUN VENIT BEBE MIHAI STEFAN!SA FII SANATOS,PAPACIOS SI NECOLICIOS!
Angie-ce grasunel ascunzi tu acolo,mai mare dragul!
Abramburika-imi pare tare rau sa aud vsti proaste dar cu ajutorul lui DD totul trebuie sa fie bine!
Astazi imi vad si eu printesa la eco si aflu cat are.Nu am mai vazut-o de 6 sapt.
Sunt tare trista ca tatal meu nu se simte bine,a plecat acum cateva minute sotul cu el la spital la iasi.

Andreea
34+ cu
Medeea
bebelu86 spune:
s-a inteles gresit. a ajuns la spitalcu dilatatie 7 si in 3 ore parca a ajuns la10. ![]()

Abramburica suntem alaturi de tine si de buburuzu mic. sa iti dea Dumenzeu putere sa depasiti acest mom cu bine si sa ne auzim cu vesti bune cat de curand 

cu
Natalia Maria (30.12.2010)