Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciao, fete dragi!!
Va multumesc din suflet .

Nu am nici timp si nici dispozitia necesara acum de povestit. Pot sa spun doar ca Dumnezeu ne pune la o grea incercare, bb nu e bine . Eu sunt acasa, el in spital, la terapie intensiva, unde e de la nastere. Are probleme cu caile respiratorii. Nu stim inca ce si de ce, vom afla in scurt timp un diagnostic.

Deocamdata avem nevoie de Dumnezeu si medici buni. Atat pot sa spun, nu stiu cand o sa revin cu vesti.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Te imbratisam si ne vom ruga si noi pentru bebe. Stiu cat de rau e sa ai copilul la terapie intensiva! Iti doresc multa putere si multa sanatate puiutului.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ambramburica imi pare rau ....d.zeu sa iti dea puterea sa treci peste incercarea asta si micutul sa se faca bine

monikutz da ar tb sa ma preg de party

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza39+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Angie! ce bebel grasunel ai tu! Nimic nu ne poate face mai feicite decat sa stim ca e totul bine cu copilasii nostri. Ma bucur pt tine! Da-i sa pape, sa nu rabde fomica

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

[quote]citat din mesajul lui abramburika

Ciao, fete dragi!!
Va multumesc din suflet .

Nu am nici timp si nici dispozitia necesara acum de povestit. Pot sa spun doar ca Dumnezeu ne pune la o grea incercare, bb nu e bine . Eu sunt acasa, el in spital, la terapie intensiva, unde e de la nastere. Are probleme cu caile respiratorii. Nu stim inca ce si de ce, vom afla in scurt timp un diagnostic.

Deocamdata avem nevoie de Dumnezeu si medici buni. Atat pot sa spun, nu stiu cand o sa revin cu vesti.

imi pare rau pt puiutul tau, sa speram ca nu e nimic grav si se va face bine repede sa l iei acasa
curaj

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

saru'mana hai ca mai ai putin si tu..si scoatem motatele

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

angie ce grasun ascunzi si tu acolo mamamaaaaaaaaaa felicitari , o sa fie un grasun la nastere

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza39+ mihai

Angie +36

bebe jucaus

amr 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

saru'mana mult..sa dcea Dumnezeu la toata lumea bebei sanatosi..ca frumosi stim ca sunt

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

WAW Angie, ce bebe grasunel ai tu acolo in burtica. Sa-l mama pe el.
Ma bucur tare cand aud asa vesti bune. Bravo.
Si pofta buna. Da-i baiatului sa pape.

34+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Angie +36

bebe jucaus

amr 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

abramburica Suntem langta tine, asteptam sa vi sa ne povestesti ca toate problemele au trecut si bebe e bine

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Abramburika, putere sa-ti dea Bunul Dumnezeu!
Uite, ne rugam pentru voi, pentru bebe sa se faca bine!
Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi in sufletul tau acum, hai curaj, totul va fi bine pana la urma.
Ai grija de tine ca numai asa bebele tau o sa fie si el puternic si o sa treaca peste toate!
mamica puternica!

34+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Angie, felicitari pt grasunel..
Relusha sa dea Doamne Doamne sa nasti cat mai repede un bebe sanatos

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Mai fetelor m-am trezit eu azi cu o mare intrebare, cum stiu daca pierd lichid amniotic?
Abramburika sigur totul trebuie sa fie bine Dumnezeu are grija de bebe;

36 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput