Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (164)
Raspunsuri - Pagina 13
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Fluturaaaaas ce ma bucur de vesti!!!! Poze ?? Abia astept sa pleci cu printesuca acasa! Si confirm , pompa avent e super. Eu ma intrebat de Codruta nu a mai dat niciun semn de cand a nascut si ne-a scris din maternitate cred. N-o fi avand timp deloc cu micuta ei? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+![]() |
Am vb eu de cateva ori cu Codruta...si ea si fetita sunt ok..e cumintica, o mai doare burtica dar nu face mare scandal...probabil nu are suficient timp sa mai intre.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
MariaG spune:
| citat din mesajul lui adryiii A nascut si prietena mea o fetita de 3 kg 38 cu Elena Alexandra |
Multa santate, recuperare usoara si multe bucurii prietenei tale!
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
Lorich spune:
Tunde da linisteste-te cu nascutul!!! Vrei bataita??? De ce sa te bagi in fatza?? Eeee...stai cumintica acolo, lasa plimbarile si smotrurile, uite la subsemnata cum isi asteapta cuminte randul!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
luciact spune:
Deea sanatate multa tatalui tau, si tu stai linistita , nu ai nici cum sa l ajuti, si ii faci rau la bebe
Adryy felicitari prietenei tale

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
MariaG spune:
| citat din mesajul lui de_ea Fetelor,s-au intors de pe drum si este in Bt la spital,inconstient,incearca sa il reabiliteze k are pulsul f scazut,iar eu stau acasa ca pe ace.Sper sa nu ma apuce si pe mn nascutul acuma k sunt tare slaba la chestii din astea.Rugati-va si pt noi.pupici. Andreea 34+ cu Medeea |
Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si tie multa putere in momentele astea grele!Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
Shines spune:
Deci..multa dreptate au fetele..cand simtiti ca va apuca niste dureri mai ciudate..sau se rupe apa..va apucati repede de bagajel si fuga la spital..nu mai asteptati.
e mult mai bine sa fiti acolo sub monitorizare decat acasa asteptand...nu se stie niciodata ce planuri are organismul .
Relush...da bebe2 se lasa mult asteptat..spune-i ca il asteptam toate..avem si gagici pe aici..

poate il incurajam
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
mirela2 spune:
ce preot sa chem, nici cu botezul n a venit
nush de craciun daca a venit
am intrebat nu ca as vrea sa ies, e prea frig si tati nu s ar descurca cu ei
aseara trebuia sa ajjung la spital ca a fost medicul de garda......ciuciu, robi a fost un kkcios iesi si scartait, a cam stat agatat de tzatza mea
poate daca s o mai incalzi as iesi, macar ^pana la farmacie sau eu mai stiu unde, dar aproape de casa
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
florintunde spune:
| citat din mesajul lui Lorich Tunde da linisteste-te cu nascutul!!! Vrei bataita??? De ce sa te bagi in fatza?? Eeee...stai cumintica acolo, lasa plimbarile si smotrurile, uite la subsemnata cum isi asteapta cuminte randul |
Tocmai asta e..vreau sa stau frumos la rand
..nu vreau sa ma bag in fata..da de ma ajuta DD...Am sters pozicile mele cu burta goala..pana nu ma sterge psihopata..sau psihopatu..si am pus de alea unde sunt imbracata
Tunde
33 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
alinushali spune:
Am venit si noi de la doctor, asa bucuroasa ce eram eu de dimineatza ca acum nu stiu pe unde sa mai caut rezolvari.
Am facut eco si donsoara a reusit sa-si puna cordonul in jurul gatului, iar lichid nu este suficient si sta cam ingramadita
. MA mai duc peste 2 saptamani sa vada daca se schimba ceva
.
Stie careva preturile de la Sanador pentru nastere naturala si cezariana, ca sigur acolo ajung, e singurul loc unde am reducere 100% pentru orice.
LAura
felicitari pentru bebel, acum il tii in bratze , ai vazut ca s-a implinit dorintza ta.
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt
33 sMaria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bb
noiMa enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez
florintunde spune:
Offf MIRELUSH

asa ti-ar trebui un ajutor..nu ai posibilitatea sa cauti pe cineva sa te ajute macar de alea- casii?..si de sta numai 2 ore pe zii..
Freci covoare, faci mancare,ai doi purcelusi..alta de abia se descurca cu una
..+VLAD+SOTUL..
Si Eu am iesit dupa nastere..fugeam cu masina incolo-ncoace..cred ca nici popa n-a fost pana la 6 sapt cand l-am si botezat acasa pe Mario..caci era frig tare la biserica..si el f firav.
Pup MAMICA HARNICA..
Eu stiu ca tu vrei sa le faci toate

dar merge o vreme...pana te trezesti complet epuizta( nu am gasit pentru asta nici un emoticon
)
Tunde
33 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian