Cred ca m-am bucurat prea repede!
Raspunsuri - Pagina 4
Irinel spune:
Mina, nu-mi doresc neaprat gemeni, dar e posibil sa fie pentru ca sotul meu are gemeni in familie (mai exact mama lui a avut un frate geaman). Mi-e putin teama de cum m-as descurca cu doi insa intr-un fel ar rezolva multe probleme (stii cum e cu concediile de maternitate, pleci de la serviciu, te intorci, iar pleci, iar te intorci...)
Numai ca ecograf o sa fac abia la 18 saptmani de sarcina ca asa a zis doctorul, asa ca pana atunci n-o sa stiu daca e unul sau sunt doi bebei.
Cu durerile sa nu iti faci dureri, si eu am avut dureri chiar mari in primele, saptamani, acum m-au mai lasat. Ma si speriasem, am sunat la doctor si el a zis ca daca n-am sangerari nu e nimic grav (oricum ceea ce ai avut tu nu stiu daca intra la categoria sangerari pentru ca nu e sange curat, eu cred ca e totul ok la tine daca esti insarcinata, oricum, daca testul va iesi pozitiv, du-te la un doctor cat mai repede si intreaba-l si pe el). Durerile sunt ca cele de la ciclu in mod normal. Dar eu din cand in cand aveam niste dureri mai ascutite care tineau cateva secunde. Eu ma gandesc ca e posibil sa fi fost si din cauza pentru ca la inceput a fost cam nasol, dar pe urma se pare ca stomacul meu si-a revenit...
Sa fie cu ochisori si la tine si la Mitzura!
Pupici
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 9 (DPN 9 iunie)
mitzura spune:
Fetelor, mi-a mai revenit culoarea in obraji!! Astazi e a treia zi de cand astept rusii si nici urma dar vestea cea mai buna e ca temperatura azi a fost de 37.1 (a crescut fata de ieri). Asa ca incep sa sper din nou, sper sa nu ma trezesc in cadere libera. Asteptare ca in zilele astea parca n-am mai trait. Astept cu o nerabdare teribila dimineata. Azi de exemplu m-am trezit de la 6 desi eu trebuie sa-mi iau temperatura numai la 7. Si n-am mai putut adormi. Inca nu trag concluzii, am hotarat ca daca lucrurile se mentin asa, fac testul vineri dimineata. Nu ma mai grabesc ca pe primul l-am ratat.
Mina, din cate povestesti tu, eu cred ca chiar e cu ochisori la tine. Hai poate reusim, facem testul vineri si anuntam doi deodata pe forum (doamne parca mi-e frica si sa ma gandesc!)
Am vazut ca tot vorbeati de pete. Nici eu prima data cand am ramas nu am avut nici un fel de pata, iar de data asta a fost extrem de mica si s-a intamplat o singura data, de atunci nimic.
Apropo de dureri, si eu am avut dureri prima data, cam ca la ciclu. Mai bine spus mici tensiuni in abdomen, uneori doar simteam ca "il am" alteori erau mai intense putini.
De abia astept maine sa va mai spun ce s-a intamplat. Din pacate nu pot intra decat dupa-amiaza. Tineti-mi pumnii.
mina spune:
Buna, fetelor,
voi imi faceti asteptarea mai usoara, pe cuvant. Si iar va spun, sper sa aveti dreptate.
Mitzura, tu zici sa ne facem testul vineri? La mine ziua de nepoftiti e maine, oare vineri nu e prea repede? Hai ca daca nu apare nimic pana maine seara imi cumpar si eu test si fac unul vineri dimineata. Ar fi frumos anuntul ala, de zici tu .....
Irinel multumesc inca o data pentur sfaturi si stai linistita, o tai la doctor de indata ce ma lamuresc cat de cat. Ca si daca nu e bebe, tot nu-s linistita cu petele astea, va trebui sa merg la doctor cat de curand.
Mai vorbim si maine. Sper sa fim la fel de optimiste, nu-i asa?
Va pup pe toate.
Mina
O zi in care nu ai ras niciodata este o zi pierduta.
crinuta spune:
Mina, cate zile de temp ridicata ai? La tine vine ciclul la fix?
La mine nu, asa ca mi-e greu sa imi dau seama de eventuale intarzieri.
pupici
Crinuta
mina spune:
Crinutza,
eu nu-mi monitorizez temperatura. Nu am facut-o niciodata si nici nu cred ca ar fi o procedura aplicabila mie. Dimineata sunt destul de bleaga pana ma trezesc de-a binelea, probabil ca as avea nevoie de doua trei luni ca sa-mi formez reflexul ca asta sa fie primul lucru pe care-l fac.
Si nici ciclul nu prea-mi vine la fix, e pe undeva intre 28 si 35 de zile. Dar sa dea atatea semnale dureroase si sa nu apara nu s-a ma intamplat.
Prin iulie cand am decis ca vreau bebe am fost cuminte la medic, mi-am facut toate analizele, acografii, ma rog, tot ce a considerat dansa necesar, si eram bine sanatoasa. Deci din partea asta nu m-as ingijora. Singura problema e uterul retrovers. Ceea ce nu e o problema chiar asa dificila.
Si de aceea spun, regula (daca se poate numi asa) era urmatoarea: cu cateva zile inainte de ciclu apar durerile si apoi apare si dumnealui ciclul. Dar sa ma tina durerile mai mult de o saptamana si petele alea maronii nu ! Cel mult incepea cu pete maronii seara si a doua zi dimineata se declansa de-a binelea.
A, si nu cred ca v-am zis. Fetelor, mie mi-e cald rau. E si asta un semn? tremura lumea pe langa mine prin casa si eu stau in tricou. Dar bufeuri din astea apar si inainte de ciclu asa ca sa nu o iau la vale cu speranta.
Crinutza, Irinel, voi ce ziceti?
Mina
Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care vor.
mina spune:
Salut, fetelor ! Ce mai faceti astazi?
Mie va rog sa-mi tineti pumnii, ca azi e ziua in care trebuie sa vina uratii aia...... plec de acasa, poate nu ma gasesc ...
S i stiti ce? de aseara nu am mai avut junghiulete pe acolo prin burtica.
Mitzura, tu ce faci? Da-ne o veste! Hai ca poate e de bine.... ieri nu ai avut conexiune la net?
Va pup pe toate !
Mina
Cand ai deplina incredere in tine, si soarta ti se inchina.
mel_g spune:
OK ne gandim la tine toata ziua!
Am si eu mari emotii. Maine e musai sa am temp ridicata, dar stiti cum ? OBLIGATORIU
Pupici
Mel
mina spune:
Multumesc, Mel ! Cu voi, si cu toti cei dragi care la fel imi tin pumnii, azi ma simt inaltata pe un norisor din ganduri bune, ceea ce-mi da curaj. Curaj sa rezist pana maine sau sa nu ma prabusesc prea tare daca ma faulteaza aia uratii.
Sa ne zici maine de temperatura, da?
Mina
Un gand bun e ca o floare: nu aduce primavara, dar iti lumineaza clipa.
mel_g spune:
Daca nu ai nici o senzatie neplacuta (dureri sau disconfort) eu zic ca e OK. Mie luna trecuta mi-a venit ciclul pe la pranz dar mi-am dat seama de dimineata ce ma asteapta pt ca deja ma durea burtica
Pupici si multa bafta
Mel