Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Voi aveti aparate de masurat umiditatea? Ce-ati cumparat si de unde? Sunt sites specializate? Merci

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Higrometru se numeste. Da un serch pe google si gasesti o gramada.Cand eram daduse cineva un link unde se vindea aparatura pro dar nu mai stiu nici site-ul, nici cine il pusese

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Merci. tu ai?

varsta lui Tudor

Eu imi tot iau de vreun an incoace.
Tati de Mara doreste nu stiu ce statie meteo cu fir pt exterior bla bla, asa ca o sa am si eu cand isi face el timp sa-si caute.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna dimineata la amiaza!

Deh, lene mare monser!

Dar am o scuza: azi noapte treziri din 10 in 10 minute pana la 12 noaptea, apoi dormit intre noi pana la 2, cand a avut chef de joaca si ne batea pe rand, frichinit pana la 3 jumate cand a mancat si apoi pus in patitul lui si dormit pana la 8 dimineata! daca o mai tine mult asa, imi iau campii

Acuma sta si molfaie firul de la laptop... si zice ka-ka-ka...

Xela, multa sanatate, nici nu stiu ce sa-ti urez: sa fie roseola sau crocobaur?

Eee, zi mare astazi, Alexis face un an... La Multi Ani, sa fii sanatos, wherever you are

Ratusca mami de Imparat (2010)

Of, of...
Sa treaca repede perioada asta, sa te poti odihni...imi pare rau...

Pune-l pe sotul tau sa doarma la A in camera, sa se trezeasca numai unul din voi noaptea, nu se poate? Faceti cu randul, macar nu sunteti amandoi asa obositi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

Voi aveti aparate de masurat umiditatea? Ce-ati cumparat si de unde? Sunt sites specializate? Merci

varsta lui Tudor

dap. am de cand eram gravida. tot pt pastaie luat. de pe ebay. 3 lire si ceva se gasesc si la noi pe toate drumurile.
termohigrometru. are temp, umiditate si evetual si ceas si alarma...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:

Deh, lene mare monser!

Dar am o scuza: azi noapte treziri din 10 in 10 minute pana la 12 noaptea, apoi dormit intre noi pana la 2, cand a avut chef de joaca si ne batea pe rand, frichinit pana la 3 jumate cand a mancat si apoi pus in patitul lui si dormit pana la 8 dimineata! daca o mai tine mult asa, imi iau campii

Eee, zi mare astazi, Alexis face un an... La Multi Ani, sa fii sanatos, wherever you are

Of, of...

Pune-l pe sotul tau sa doarma la A in camera, sa se trezeasca numai unul din voi noaptea, nu se poate? Faceti cu randul, macar nu sunteti amandoi asa obositi...

mami de fetita finuta

pai da, asa ne gandeam, insa mai eficient mi s-ar parea sa aflu de ce se trezeste... dar nu imi dau seama!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

fratilor...
acum chiar ma bagati in ceata...
ce va da in torturile alea de 55-60 lei kg???

I will survive...

Sunt fff bune, este adevarat. Sunt de la cofetarii premium. Crede-ma, au produse de innebunesti cu materiale facute acolo (nu frisca de la plic, nu margarina etc). Cozonac de la Maria din Buc N-am vazut niciunul facut in casa ca astea (care tot cam in casa sunt facuti, adica in cofetarie, dar manual).

varsta lui Tudor

ok, te cred...
dar raman la parerea ca pt acasa, pt rude si pt bebelus, il fac eu cu manutele-astea 2...

I will survive...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Deh, lene mare monser!

Of, of...

mami de fetita finuta

si io zic la fel...
dormitul pe rand e sfant... altfel o luati razna amandoi. noi stiiiim...
cat despre cauze.. pick one: crampe-colici, dinti, sistem imunitar in formare, schimbarea somnului, visele, foamea sau suprasaturarea, eetc!

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Plateea...suprasaturarea..?!?!
Se poate asa ceva?!?!?!?! Intreb la modul f. serios...Poate de aia face piticul instructie cu mine...

Mergi la inceput

au schimbat astia de la sensiblu conditiile. nu mai dau asa multe puncte ...
papucii lor...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Deh, lene mare monser!

Of, of...

pai da, asa ne gandeam, insa mai eficient mi s-ar parea sa aflu de ce se trezeste... dar nu imi dau seama!

Scuze, n-ajunsesem la postul in care ai spus ca v-ati gandit la asta...si ca ai ametit....

Ti se pare ca il supara ceva? Sau vrea doar joaca? Din cate vad se poarta cheful de joaca la ore mici...

Adina, te inteleg perfect cu dintisorii Mariei....si noi la fel. I-au iesit 2 la 7,5 luni, apoi liniste si pace pana acum vreo saptamana, 2...ii ies 4, incisivii de sus. Aia laterali au spart luni gingia(cand avea si febra de roseola si alergia facand ravagii prin ea...) centralii se mai lasa asteptati, inca... Ieri a fost o zi crunta la 7 seara l-am sunat pe-al meu sa se prezinte acasa ca nu mai puteam...si azi se anunta la fel...noi sa fim sanatosi, nu, Xela?

O sa incepem si noi sa ne interesam de tort, vedem. Eu visez la un tort de la Georgi, sunt terminata dupa prajiturile lor, totul facut de ei(frisca, ciocolata) si buuun vedem ce preturi gasim...

Onitza, ti-am admirat familia frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Plateea...suprasaturarea..?!?!
Se poate asa ceva?!?!?!?! Intreb la modul f. serios...Poate de aia face piticul instructie cu mine...

normal...
tu cand mananci seara prea mult nu ti se intampla sa nu poti dormi sau sa te trezesti cu o stare aiurea?
tot asa si ei. au o digestie mai lenta si nu o data li se amesteca in stomacel si resturi de la papa de la pranz, mai consistenta, si lapte mult, pe care seara il beau poate in exces din diferite cauze (durere de gngii, oboseala prea mare, sete)...
totusi nu au inca sist digestiv maturat chiar daca papa de multe ori ca oamenii mari.
depinde de multe ori si ce si cum mananca seara. eu am observat ca doarme mai bine si mai lnistit (in conditiile date...) de cand ii dau seara la 9 inca o masa de solide. papa 200 g de fructe sau ce ii trebuie, apoi doar 100-120 de lapte si e mai ok decat daca papa doar lapte 300ml. dar depinde de la copil la copil. uneori au si ei zile cand dorm mai bine daca sunt mai flamanzi. iar insitenta noastra ca ei sa manace mult sa ii ajunga toata noaptea nu face decat sa le strice somnul...
m-am intins si mi-e ca n-am fost f coerenta...

I will survive...

Mergi la inceput