Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!
Raspunsuri - Pagina 5
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
subscriu _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
si eu si eu
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
xela_07 spune:
Buna dimineata!
Azi noapte mi-a facut A febra, incepe circul .
Stam in asteptare ... nu stiu daca e roseola de la Maia sau un virusache de la gradi ...
Haircut - la cat timp dupa febra ar trebui sa apara eruptia?
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! Azi noapte mi-a facut A febra, incepe circul . Stam in asteptare ... nu stiu daca e roseola de la Maia sau un virusache de la gradi ... Haircut - la cat timp dupa febra ar trebui sa apara eruptia? |
multa sanatate!!!...tocmai ce ma mai uitam prin poze si am vazut-o cum se bucura la zapada ....
myky791 spune:
buna dimi.
sorina multu de cafea
ele imi pare bn ca pitica e mai bn.
adina bubulina 4 deodata? of multa rabdare si sa iasa cat mai rpd sa nu o chinuie mult.
onitza ce flacai mari ai tu acolo. niste poze
ioana eu chiar nu stiu ce sfaturi sati dau ca nu am fost confruntata cu asemeni situaite. probabil in timp o sasi ravena moata dar mai dureaza. multi pupici de la cata sa revina la starea dinainte
mire multa sanatate delfitzei.
acum sa ma plang si eu: imi mananca lapte super putin. seara daca mananca 100 ml, peste noapet cand se trezeste tot asa 120, sau 100, 80 epinde, dimineata la fel in jur de 100 ml. nu stiu cum as p[utea sal fac sa be amai mult in schimb masa e masa domle, mananca la 3 ore 3orejum cate 200, 250 mancarica cei dau. azi dim a mancat o ditamai para cu 3 caise din compot si 4 biscuiti facuti la blender. dar la cap lapte e jale. cand am citit la larisel ca mandra ei una dintre ele mananca 400 mlsi al meu are 300 ml per 24 ore. ma gandeam sa il indulcesc cu miere de albine dar nu e o idee prea buna. in rest sa facut mare, are un chef de joaca ii lucesc ochii acdn il vede pe fratele sau, si rade la inima cu gura pana la urechi, acum una rea tipa vam mai zis eu in trecut ma omoara cu tipatul si face asa din gat maarie si nu stiu cum sal fac sa inceteze de aceea isi irita si gatul cred. cam atat va las ca s atrezit
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
plateea spune:
xela... sper sa te elucidezi repede in legatura cu febra!
ele... pofta mare la banana cu branzica...
myky, dar de ce esti tu suparata ca nu bea puiul lapte? crezi ca e mai bun si mai sanatos laptele decat mancarea pe care i-o oferi? nooope... ar trebui sa te bucuri! e un semn ca puiul a evoluat. sunt multe mamici pe aici care ar da orice sa pape pufii mai multa mancare si mai putin lapte...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! Azi noapte mi-a facut A febra, incepe circul . Stam in asteptare ... nu stiu daca e roseola de la Maia sau un virusache de la gradi ... Haircut - la cat timp dupa febra ar trebui sa apara eruptia? |
ups! Sanatate.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
Lamulti ani !
Alexis de Cristies
Sa fii sanatos si voinic. Speram ca esti bine.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un