Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaa...
tot cu cinstea de ieri va tratez, dar de data asta am pus in albumul lui teo poza, sa ii fac varza ranza decenuelei... nu de alta, dar au iesit toate, bestialeeeee...

BF, inca o data...

ele, ma bucur de cele 5 lingurite! e un inceput...
n-am citit inca cap asta, sper sa ai vesti s mai bune...

mire, delfitei nu ii place apa? eu asa l-am invatat pe teo cu suflatul nasului. si acum, nici de 100 de ori nu-l deranjeaza, ba ii place si dufla acolo cu putere sa iasa uratii de muci. iar daca nu ii scot eu tot atata se freaca la nas ca sa imi arate ca mai are si ii vrea pe toti out. daca vrei, mai explic o data "tehnica"...

no, neata, zi mumoasa, cetesc cap asta si revin, evident...
pun si un platou de praji pe masa asa, ca sa fie de sarbatoare!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

LMA Alexis

LML Maria Dalia
LML Lucas

I will survive...

Mergi la inceput

adina, imi pare rau pt pitica... 4 dinti e greu, tare. noi ne chinuim de 3 saptamani cu 1 singur si deja ma catar pe pereti...
frumusica sa scape repede de durere!

BF, sorry, nu pot sa te ajut cu o parere... dar in functie de cate camere ai acasa, poti sa incerci sa amenajezi una doar pt copii, iar daca faci bfet suedez, adultii vor avea mobilitate sa supravegheze si pustii... zic si eu...
spor la decis!

simply...
45 de lire??? dar ce Dumnezeu iti da la el? si mancarea pe o luna???
eu cred ca o sa il fac acasa, ca-mi place mie sa ma mazgalesc... plus ca blogurile culinare gem de retete care mai de care...

dece... cadou: diplomat cu tacamuri???

ana_g... trebuie sa iti schimbi senatura...

gataaaa... sunt la zi!

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

"Neata

Mi-e un somn de nu mai pot. Am citit dar nu mai stiu nimic.
Sorina, buna cafeaua, dar vad ca n-a avut efect. Cred ca mai trebuie una. Mai ai?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TOMACA, si eu sunt la a doua cafea.

Am scos copilul afara la aer rece si acum tati ii da iaurtelul ca sa pot cauta si eu info despre intarcat.

DECENUELA, cum mai doarme baiatul?
SI eu tot la intarcat treptat ma gandesc, dar nu stiu ce sa ii bag completare: ar fi doua variante: laptele parmalat sau dorna uht, chiar nu stiu cu ce sa incep.
Acum alaptez de 4 ori/zi, dim la ora 10 , ora 16 si seara. SI ma gandesc sa ii scot cele doua alaptari din timpul zilei si sa inlocuiesc cu suc de fructe si sa las deocamdata LM pt dim si seara pana pe la vreun an si 2-3 luni cand i le scot treptat si pe acestea. E oare ok asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, s-a schimbat parola pe yahoo? AM incercat sa intru cu cea pe care o aveam din noiembrie 2010 si nu merge. Imi poate da si mie cineva , va rog parola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

"Neata

Mi-e un somn de nu mai pot. Am citit dar nu mai stiu nimic.
Sorina, buna cafeaua, dar vad ca n-a avut efect. Cred ca mai trebuie una. Mai ai?

Esteeee...acum am mai facut una...poate reusesc si eu sa ma activez...Am facut putzin shmotru, dar tot bleaga sunt...Iris s-a trezit pe la 2 azi-noapte, si a avut chef de joaca pana pe la 3...(asta e o premiera pt noi...ea se trezea si manca, apoi..nani rapid). Poate nu devine obicei..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Sa uram si noi, asa cum se cuvine, sarbatoritilor de astazi:

LMA Alexis, Gargaritz de Cristies!

LML Lucas!
LML Maria-Dalia!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Sa uram si noi, asa cum se cuvine, sarbatoritilor de astazi:

LMA Alexis, Gargaritz de Cristies!

LML Lucas!
LML Maria-Dalia!

subscriu

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neata!!!

Si eu ...savurez cafelutza... sorina...si ma delectez in acelasi timp ...virtual ...cu bunataturile plateei

Noi mai bine...adica eu ...cu pisicul ...ea a facut kk de dimineata pe peste tot ...da ...am incercat sa o pun pe olita in baie ...eu eram pe wc ...poate asa se inspira si ea si face kk la olita ...wrong...s-a ridicat si pana sa reactionez eu a imprastiat prin toata baia ... ...eee... am stans ...i-am explicat ca e fata mare si trebuie sa stea pe olita ca se uita si ea mirata ce-i cu mizeria ...acum doarme ...iar de papat inca nu a vrut sa pape altceva in afara de tzitzi ...cand se trezeste o asteapta o banana cu branzica de casa ...

Mire ...offf... Marei sa ii treaca mucisorii... noi ne-am descurcat mult mai bine cu metoda plateei ...nici isabela nu a vrut sa stea la sters mucii cu servetel, plus ca o si irita la nasuc servetelul ...cu apa a fost mult mai bine ....

BF ...pai cred ca tot cam asa o sa fie si la Isabela la 1 an ...eu acasa am de gand sa fac "party-ul"...bufet suedez ...loc amenajat pt pitici ...o sa aiba bebeii mai mici k ea (cel putin ca varta ...la kg nu comentam ) invitati ...mie mi-ar fi placut sa va chem pe toate care puteti veni cu pufuletii vostri ...asa de mult ii plac isabelei copii ca ar fi fost cel mai frumos cadou pentru ea ..dar din pacate stau la bloc si nu prea am loc de desfasurare

alicredo ... sa plece kg in plus cat mai repede

simpli ...ufff... deja "gradinita" ...sper sa ii placa arianei si stea fara mami a ei

onitza wb!!!....doamne ce te-ai mai chinuit si tu cu alaptatul ....eu vreau sa o intarc treptat ...sa vad dc imi reuseste ...vazut pozicile ...ce baieti frumosi ai tu acolo

ana ...off ce se mai chinuie mititelul...dar esti sigura ca sunt colici ...cred ca am mai intrebat ...ai fost la dr?...mi se pare totusi ciudat colici la varsta asta ...offf...

adina ....4 de-o data ... ....mititica !!!

Mergi la inceput