Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!
Raspunsuri - Pagina 16
xela_07 spune:
tomaca - am plans ca un copil citind povestea lui Tudor . Doamne ajuta sa fie sanatos in continuare si sa va umple sufletul de bucurie!
Multumim ca ai impartasit cu noi aceasta poveste, povestea voastra !
Clar o sa scriu si eu povestea celor 2 minuni, tb sa ma apuc ...
Editez sa spun ca m-ai terminat cu excelul ala, deformatie profesionala frate . Pff, OMG .
Cand imi amintesc si de ratusca cu excelul ei ptr nume .
In alta ordine de idei si eu imi facusem unul cu data si ziua de sarcina, cand l-a vazut doctorul la dosar asezat frumos in chilotzel s-a uitat la mine crucis si m-a intrebat ce meserie am
xela_07 spune:
oniza, alicredo - asta era linkul http://www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/13335/Linkurile-meniurilor-speciale-pentru-ocazii-deosebite/
alicredo spune:
tomaca mami..am ramas fara cuvinte! in tot raul este un bine...si binele asta e copilasul tau mult dorit si iubit
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 oniza, alicredo - asta era linkul http://www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/13335/Linkurile-meniurilor-speciale-pentru-ocazii-deosebite/ |
multumim mult
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
plec la sala...ne auzim mai tarziu....pe baieti i-am pus la somn
te iubim puiule....!!!
Beatrice1982 spune:
TOMACA.................pup eu buturelul tau si ma bucur ca ai reusit sa ajungi cele 38 de saptamani....
ne ajuta doam,ne doamne pe toti............
cand am citit, imi aduceam aminte vorbele lui sora mea, ca ce bine ar fi fost sa nici nu se fi nascut pe aceasta lume.........
uite ca tu acum ai un motiv bun sa te bucuri de viata si doamne doamne te-a ajutat sa ajungi pana la final, un final bun si fericit..........si ma bucur din suflet pentru voi
sa fiti fericiti si sa va bucurati din plin de feciorul vostru iubit...............
foarte frumos ai povestit.............imi parea rau ca au fost si clipe grele, inimaginabile pentru mine, care nu am trecut niciodata peste asa ceva, si sper sa nici nu trebuie sa trec vreodata......
trebuie sa fiii puternic sa poti sa treci peste asa ceva si ma uit mereu cu stima si resppect la femeile ca tine, si asa ma uit si la sora mea................
of of doamne doamne greu e pentru unele dintre noi..............
dar nu imposibil..........si imi creste inima cand citesc asa ceva si vad un final cat se poate de fericit............
va doresc sanatate si fericire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. sper sa ajung sa traiesc povestea ta alaturi de sora mea in viitorul apropiat........
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
am pus poze cu scaunul.................dupa cum v-am spus, husa e vraiste, dar nu stiu de unde sa imi iau material.sau de care sa iau?????????????????????
help cine stie..............
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
haircut spune:
Tomaca, m-a busit citind cat ai suferit...draga de tine....sa te bucure Tudorel, sa fiti sanatosi ... Tare, tare frumos ai povestit
xela_07 spune:
lucia - poti sa ne ajuti si pe noi cu niste linkuri ptr niste retete de tort? Ce vreau eu e sa fie mai deosebit si nu cu ciocolata/cacao. Merci .
Doamne ... nici nu-mi dau seama cand a trecut anul...