Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Lillo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG eu vroiam sa va intreb, voi nu le mai dati lapte dupa mesele solide? eu, indiferent de cat mananca, dupa masa ii pun si lapte in bibe si bea -50-100-120 ml in functie de cat a mancat mami de ![]() |
Eu nu. Indiferent cat papa sau cat nu papa (ca al meu e cu toane, ba mananca de ma sperie ba face greva) nu mai primeste nimic. Lapte papa doar noaptea.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui lalitica2000![]() ajutati-ma si pe mine cu o reteta de paste cu sos de rosii pentru copil, ca eu i-am facut una dar n-a vrut neam sa manace. ce-i drept am gustat si eu si nici mie nu mi-a placut... |
Lali...ma bag si eu ca.....
Iris manca bine(pe vremea cand manca
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
lalitica2000 spune:
alicredo, sper din tot sufletul sa alegi varianta cu care sa fii tu impacata cu tine si care sa fie cea mai buna pe termen lung, astfel incat la batranete sa poti sta pe o bancutza in parc alaturi de sotul tau si de nepotei. multa putere!
haircut, sa inteleg ca poti face boala asta de mai multe ori, chiar daca ai facut-o o data. Mult rabdacol sa treaca repede si bine de data asta.
nici eu nu-i dau lui david lapte dupa mancare. i-am dat doar la inceputul diversificarii, pe urma gata. acum bea lapte dimineata la 7, seara la 10 si uneori pe la 3 noaptea, daca glicemia ii este mai mica.
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui lucia2000![]() ![]() ![]() ![]() [center] ![]() ![]() Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
vai, cum am putut uita de sarbatoriti...subscriu si eu si la multi ani si pufilor si mamicilor de pufi pe care i-am ratat zilele astea...
lalitica2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Lali...ma bag si eu ca..... Iris manca bine(pe vremea cand manca ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
de ce sa dau cu oo....i-am luat si eu niste paste de la Nestle cred, erau cu mozzarela si rosii si nu l-au incantat. acum urmeaza sa-i fac diseara unele cu branza sa vad daca ii priesc si ma gandeam sa mai incerc unele cu sos de rosii...oricum o sa ii iau si din alea din DM, cand oi ajunge prin Real, poate pe alea o sa le vrea sa le manance, ca nu mai stiu cum sa-l fac sa manance ca nu pot sa-i dau doar cartofi toata ziua, ca aia am observat ca-i mai mananca asa cat de cat
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 [quote]citat din mesajul lui sorina_bz [quote]citat din mesajul lui lalitica2000 ![]() ajutati-ma si pe mine cu o reteta de paste cu sos de rosii pentru copil, ca eu i-am facut una dar n-a vrut neam sa manace. ce-i drept am gustat si eu si nici mie nu mi-a placut... |
Paste i-am mai comandat online, sa nu razi...e un distribuitor al firmei Plasmon, dinodany se cheama...sunt dela barilla, special pt bebe......incerc sa ascund si link-ul, daca nu se scoala pitica, dar il gasesti sigur cu.."goagle" .
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Bravo Isabela! Doamne, Ele,cred ca esti in al noualea cer...eu as fi.... A mea iar n-a mancat decat vreo 30g solid azi toata ziua...lapte...la greu, cred ca vreo 700 ml..vedem, urmeaza masa de 5..surprize-surprize... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
da ...chiar sunt in al 9 -lea cer
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
sorina_bz spune:
lali, uite www.dinodany.ro/" target="_blank"> aici
lalitica2000 spune:
dupa cum vedeti eu nu prea muncesc...mi-am terminat treaba si astept sa se faca 5 jumate sa plec acasa...pana atunci mai bantui si eu pe net, ca dupa ce ajung acasa nu prea mai am timp...plus ca trebuie sa ma pregatesc sufleteste pentru masa de ora 7. o sa-i fac paste cu branza iar ca rezerva o sa am un iaurt cu biscuiti si cu fructe, ca asta ar trebui sa-i placa si sa mi-l manance bine
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui elefantica da ...chiar sunt in al 9 -lea cer ![]() ![]() |
Ele..
![](japonez.gif)