Ce fel de subiect & PNL +PSD + PC + PRM
Raspunsuri - Pagina 4
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Au mai fost PNL si PC la putere, dar nu au furat si nu s-au imbogatit cum s-au imbogatit astia din banii publici si pe seama populatiei. |
Vad ca te roade rau teoria asta.
De-abea astepti sa egaleze ai tai scorul...nu?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
copiloi spune:
citat din mesajul lui Rufus Vad ca te roade rau teoria asta. |
Da, ma roade, ca astia au furat si fura si din banii mei, si din pensiile parintilor mei, si din alocatiile copiilor.
Si ma doare cand vad ca din ce in ce mai multi se gandesc sa emigreze, asta dupa ce in era Tariceanu curentul era invers, nu mai pleca lumea, ci chiar se intorcea in Ro.
Si ma doare cand zilnic citesc ca inca unu' in tara asta si-a luat viata sau a incercat sa si-o ia din cauza traiului.
Si ma mai doare cand vad ca ierarhiile sunt cu fundu'n sus, acu esti pe mana unor inculti, care au furat pana si titluri academice, dupa ce si-au dat bacu de abia la 24 de ani.
citat din mesajul lui Rufus De-abea astepti sa egaleze ai tai scorul...nu? |
Ai mei au mai avut sansa sa egaleze scorul, dar nu au facut-o.
Pentru mine e de ajuns.
30 +
Rufus spune:
Copiloi...tu chiar crezi ce zici?
Pentru ca, daca e asa, te inteleg. Si nu ma mai contrazic cu tine.
Dar parca tot nu-mi vine sa cred ca le vezi pe toate in roz, pna la Basescu si pdl...nu, nu-mi vine de loc sa cred ca s-au intors primii ani '90...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
capcaunul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Vad ca te roade rau teoria asta. De-abea astepti sa egaleze ai tai scorul...nu? |
E generala acolo in partid. Inclusiv la varf s-a scapat porumbelul.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui copiloi Si ma doare cand vad ca din ce in ce mai multi se gandesc sa emigreze, asta dupa ce in era Tariceanu curentul era invers, nu mai pleca lumea, ci chiar se intorcea in Ro. |
Asa-i. Se intorceau cu milioanele capsunarii ... sa petreaca vacantele de Craciun si de Paste. Dar capsunarii astia n-au plecat sub Tariceanu, sau ma inseala memoria?
Laura25 spune:
Si presedintele statului raspunde matur, asa cum ar trebui sa reactioneze un presedinte de tzara :"“Felix cu Porumbacu, cu Porumbelu, aa... cu domnul Crin Antonescu"
Ca nu mai inteleg nimic si ca sunt profund dezamagita de toti e adevarat. Dar ramane unul care nu ma dezamageste : Basescu . El reactioneaza /se comporta la fel de cand il stiu.
Stiu ca nu asta e subiectul discutiei, dar am marea rugaminte (sincera, deloc la misto) sa ma ajute si pe mine o persoana care ii intelege /accepta / admira actiunile presedintelui Romaniei cum vine treaba cu "imi asum raspunderea politica" pt esecul cu primirea in spatiul schengen? Adica cum vine asta? Concret. Ce face/ce zice/ ce drege presedintele in afara de aruncat niste vorbe?
Ca asa, la nivel declarativ pot sa vin si eu sa zic ca imi asum raspudnerea pt asta.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Rufus spune:
Laura, sa-ti asumi responsabilitatea pentru ceva, inseamna sa nu te miri de consecintele faptei tale, sa le accepti ca fiind binemeritate.
La ce se poate astepta Basescu? Nu, nu la demisie...asa cum au sarit ghertoii, in frunte cu Ochi-de-peste-fiert...unde s-a mai pomenit, cine a mai demisionat, asa, de onoare?
Cel mult la o scadere in sondaje si, asa cred eu, la...dreptul de a ataca mai tare structurile pe care le are in vizor, aici puterea judecatoreasca.
Trec peste faptul ca intarzierea aderarii, dupa mine, este o frectie, insa hai sa recunoastem ca multi dintre membrii, aici pe forum, au fost foarte incantati de "controlul" pe care il va avea UE asupra magariilor din Romania. Ei bine, inseamna ca treaba functioneaza, iar intarzierea aderarii trebuie sa fie o bucurie, pentru ca, nu-i asa, ne obliga sa ne rezolvam bubele.
Daca ai vazut, imediat dupa "asumarea" lui Basescu, acesta a spus raspicat: sa-si asume si ceilalti vina, nominalizand justitia.
Stai putin sa vezi ce urmeaza dupa martie, daca nu ne primesc aia in clubul lor de fitze...
Laura25 spune:
Rufus, ma insel eu sau Basescu nu mai poate candida la presedentie, deci pt el pesonal nu prea importa cate voturi o sa piarda zicand "imi asum raspunderea" si atat?
Cei din conducerea justitie sunt varza si sunt de vina pt f, multe lucruri. Dar tu zici ca el are voie sa preseze justitia. Constitutia si separarea puterilor in stat ce zic? Are voie?
In fisa postului presedintelui intra si stabilirea plafoanelor de pensii? Pt ca din cate imi amintesc in urma cu cateva zile acelasi presedinte asigura militarii ca pensiile lor nu vor scadea sub x suma, pt ca le garanteaza el. Pe ce baza? Este el ministru de finante sau prim-ministru?
Da, stiu, nu asta e subiectul discutiei de fata ....
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lucialu spune:
Rufus, lasa-ma sa ghicesc cine e Ochi de peste fiert, acelasi caruia taica-meu ii spunea ocihi de pisic plangacios ori de pisic ud...: Antonescu!
scuzi di neseriozitatea me
Laura, sunt satula de cati isi tot asuma raspundarea, verbal, clar, ca gura nu ii doare.Si eu ma tot minunam aseara cand bananaia pe postul public, chiar i-am spus lu' al meu ca asta e limbaj acolo intre ei, la o dusca ceva, dar nu vorbeste a la Huidu si Gainusa pe post public din calitate de dictai presedinte al unui bobor cum constata chiar dansul"de 22 de milioane" de romani.
Rufus spune:
Laura, sincer nu prea stiu ce anume are voie (sau se cuvine, chiar daca nu scrie in "fisa postului") Basescu, asistam odata la o conversatie intre doua tabere care se contraziceau pe prerogativele presedintelui, cu comparatii prin alte tari...cred, oricum, ca doar CC (e la moda) mai trebuie inclusa in discutia despre ce are sau n-are voie sa faca presedintele.
Din punctul meu de vedere, strict vorbind, cred ca are tot dreptul sa preseze justitia pana i-or iesi ochii din cap (justitiei), si cred ca nu numai tu, dar toti ceilalti stim ca asta nu inseamna amestec in justitie. Dar, da, sa o preseze, sa o stranga cu usa, pana cand draguta de ea (justitia) o sa inteleaga si ea ca nu-i de capul ei, ci e numai si numai de capul celor pe care-i judeca, dar nu le serveste interesele.
Despre pensii...nu stiu ce sa zic. Adica revenim la partea intai, aia in care spuneam ca nu stiu daca Basescu are voie sau nu sa vorbeasca de pensii. Sa lasam CC sa decida...
Edit: Da, nu mai poate sa candideze, asa ca nu prea ii pasa de consecinte. Dar, cum spuneam, ii da ocazia sa ceara consecinte pentru altii. Basescu este, a fost si (cred ca) va fi un oportunist.