Ce fel de subiect & PNL +PSD + PC + PRM

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nimic nu mai este ce-a fost. Nicaieri.
Crede-ma.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Deci...daca tot s-a transformat in subiect, asa, in avampremiera, pana sa-si anunte maritisul, ce credeti ca pot face partidele in discutie, cu doctrine atat de diferite?
Cum va suna promisiunea electorala comuna? (Aia de-i zice program de guvernare...)

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Nimic nu mai este ce-a fost.
Crede-ma.

Asa-i, dar unele lucruri nu mai sunt ce-a fost pentru ca evolueaza, nu regreseaza.

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu ma declar foarte dezamagita.

Care este avantajul politic pentru alianta cu PC? Ce aduce PC in plus?

Si mai mult, care e avantajul politic pentru alianta pe termen lung cu PSD? Nu vor candida impotriva in 2012? PSD trebuie sa propuna masuri de stanga, PNL de dreapta.

Daca PNL nu mai e de dreapta atunci eu cu cine votez? Eu nu pot vota cu PSD pentru ca nu imi reprezinta interesele, vor veni cu impozit progresiv si alte minuni. Eu NU vreau sa castige PSD.

PDL e in cadere libera, cu ocazia aliantei va creste nesperat.

Antonescu nu isi da seama cat de mult ar fi castigat daca ar fi fost perseverent de dreapta, daca ar fi continuat sa sustina utopii de genul celei cu Iohannis. Trendul e ca toata clasa politica e corupta, pai Antonescu se dovedesti parte integrata din coruptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

copiloi, eu nu am sustinut ca pdl nu e dupa ciolan, doar ca antena-pnl nu este alternativa la nimic decat la un ciolan SIIIIIII MAI MARE. ca par asa de flamanzi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Care este avantajul politic pentru alianta cu PC? Ce aduce PC in plus?

Eu ma declar in ceata.
Stiti ca nu-mi place Antonescu, m-am exprimat de multe ori in sensul asta.
Dar asta-i prea mult. Ma gandesc ca e ceva ce nu pricepem. In fond, n-ar fi nimic neobisnuit...nu suntem chiar profesionisti. E atat de evident ca-i o tampenie, incat, poate, nu este.
Oare chiar atat de idiot sa fie omul asta?

Edit: daca mai imi zice cineva ca-i mana lui Basescu, ca el l-a pus pe Antonescu sa saboteze PNL-ul, ca sa creasca PDL-ul, ei bine, o sa-l cred. Alta explicatie nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Adica ce nu va e clar ça traim in epoca media si ça dl crinuletz are envoie de o locomotiva média sa reziste. Daca nu ai nimic de spus si nici nu te Aude nimeni cum apuci ciolanul? Ce face patriciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu personal cred ca Voiculescu cu Antenele e de vina pentru realegerea lui Basescu. La Antena 3 sunt niste idioti care repeta aceleasi lucruri contra lui Basescu iar Basescu spune pe buna dreptate ca singurul lor scop e sa il denigreze. Daca scopul nu mai e jurnalismul ci denigrarea, ce valoare mai au?

Daca Voiculescu sau Patriciu nu ar avea ochelari de cal ar vedea ca audienta e mai desteapta si mai selectiva decat le place lor sa creada.

Cum Antonescu nu avea audienta? Pun pariu ca ar fi ajuns la TVR - cu acoperire nationala etc - de cate ori ar fi vrut, la fel in ziare, pe bloguri etc. Totul e sa aiba ceva de zis. Deja din vara se abera ca Isarescu spune lucruri general valabile, fiind deranjat de nu stiu ce declaratie.

Probabil cel mai mult vrea suport financiar de la Voiculescu. Dar asta scade rau, in conditiile in care parerea universala despre politicieni e foarte proasta, acum devine argumentat foarte proasta in cazul PNL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Au mai fost PNL si PC la putere, dar nu au furat si nu s-au imbogatit cum s-au imbogatit astia din banii publici si pe seama populatiei.

In era Basescu, Romania a ajuns mai corupta ca oricand.

Legat de antene, credeti ca Antonescu chiar trebuia sa faca alianta asta ca sa apara la Antene??? El ar fi aparut oricum la antene.

De ce nu v-au deranjat televiziunile lui Basescu: Etno Tv, Taraf TV, TVR, B1 etc???

Pana una, alta, antenele sunt posturi private , traiesc pe banii lor, nu pe banii publici, si nu sunt finantate din bani din contractele din banii publici, asa cum sunt televiziunile lui Basescu.

30 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Adica ce nu va e clar ça traim in epoca media si ça dl crinuletz are envoie de o locomotiva média sa reziste.

Si eu cred ca media asta l-a facut castigator pe basescu. Si, culmea, se voia exact pe dos!
Daca ai ceva de spus, te duci la zero tv, la Neptun tv, la Minimax, oriunde...nu-ti trebuie ditai antenele ca sa te asculte lumea. Si nici nu trebuie sa te asezi in patru labe, doar sa semeni cu capra...

Mergi la inceput