Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Nominalizari „Tufata tufetelor” by novus
- tufata cea mai "prietenoasa" :Anaan
- tufata cea mai buna naratoare:Simplyana
- tufata cea mai plina de umor:Ilinca,Mababei si Galushca de care mi-e dor cu postarile ei haioase
- tufata cea mai saritoare (in sensul mereu gata sa sara cu o informatie, cu un link, cu o experientza de viatza care te-ar putea ajuta, mereu atenta sa ajute la rezolvarea unei probleme;):Ayla
- tufata cea mai corecta (adica nepartinitoare, nu tine niciodata cont de simpatii sau antipatii, e "politically correct" ): aici sincer nu stiu, nu am fost atenta pana acum :)
- tufata cea mai funny (ne amuza, destinde atmosfera, ne face "sa ne radem"-si nu pe picioare:))):Ilinca
- tufata cea mai "iubibila" (te face s-o indragesti, e un fel de "the next door girl"):Olishka
- tufata cea mai pacifista (ii place linistea si armonia, incearca sa impace cand se aprind spiritele):Gaza
- tufata cu care as bea oricand o bere:aici am o gasca de fete : Olishka, Anaan, Pisik, Gaza, Saby, Denisamada, Chatonel, Mihaelacq, Ilinca, Monnvas si sigur am omis pe cineva
- tufata cu care as merge la shopping:Olishka
- tufata cu care as povesti cate-n luna si-n stele:cu fetele de la bere
- tufata la care i-as incredintza un secret etc.:Olishka, Anaan
- tufata cu care mi-as lasa plodul in caz de nevoie:Olishka, Monnvas, Mihaelacq
- tufata cu care as deschide o afacere:Aris
- tufata cu care as face echipa la "activity" (pt cine nu stie jocul, are si o parte de mima, deci puteti echivala cu "mima"):Olishka, Saby, Monnvas, Anaan, Denisamada, Pisik
- tufata pe care as lasa-o sa ma tunda / sa-mi schimbe lookul:InaPreda
- tufata pe care n-as ezita s-o sun noaptea in caz de nevoie:Denisamada, Olishka
- tufata cea mai surprinzatoare:Gianina
- tufata cu care as merge in calatorie in jurul lumii:Olishka, Bianca, Aris, Chatonel si lista sigur ar putea continua
- tufata care pune punctul pe "i": Aris
- tufata pe care mi-as dori-o de partea mea intr-o disputa:Ilinca,Monnvas, Aris
- tufata pe care am perceput-o ca "neinteresanta" la inceputurile odiseei si care ne-a schimbat parerea intre timp: Floric
- cea mai conservatoare forumista: aici m-am tot gandit dar nu stiu zau…
- cea mai nonconformista: Bianca
- cea mai "greu de citit" (de nepatruns dincolo de cuvinte, adica): Ayla
- tufata cu postarile cele mai pline de talc:Anaan
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Gagici, am nevoie de consultanta in doua domenii :D . Sa vedeti ce modesta sint...
1. Daca imi poate explica cineva cum poti sa cistigi bani cu un blog. Nu ce ar trebui sa se scrie pe blog, nu cum sa-l cheme, tips&tricks am citit si eu. DIN CE se cistiga banii aia efectiv?
2. Este pe aici cineva care sa fie implicat in realizare de proiecte pentru finantari europene? Ca am niste idei dar nu reusesc sa ma lamuresc daca se acorda sau nu finantare pentru ele. Si de o saptamina am intrat in ceata cu totul citind pe net...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
1) pana nu uit: cuscro, ai feisbuc si nu zici nimic? nujtiu cum sa te caut; pe olishka si aris le-am gasit rapid;
2) tufete cucuiete, doar n-o luati in serios cu contorizatu' voturilor, cu numaratu', cu desemnarea castigatoarelor in cadru festiv:))) Adica io din start am luat-o asa, la modul lejer, ca un fel de joc in care nu sa vedem care-i "invingatoare", ci fiecare sa vedem pe unde ne situam in viziunea celorlaltor fete, mie asta mi se pare interesant, sa vezi cum te percepe altul, perceptie care poate fi corecta sau usor deformata. Mie de-asta imi place jocul, nicio clipa nu l-am vazut ca pe un concurs...
Eu de ex. am facut nominalizarile cu lista de pe prima pagina si tot am uitat cate ceva, de ex. pe saby de la masa cu bere...Apoi au fost tufete care n-au intrat de-un secol si desi au ramas in inima mea si ma gandesc de multe ori la ele, nu le-am nominalizat (plici plici, maria_k, shasa, raaluca etc etc). Apoi au fost tufete pe care nu le-am putut nominaliza la categoriile astea dar sigur ar fi intrat in altele.
De ex. pentru pisik categoria mea ar suna asa:"tufata cu cea mai buna evolutie in timp", in sensul ca de unde imi facea paru' maciuca cu grijile si plangerile ei despre Ana, de-mi venea sa chem Protectia Copilului:))) (sorry, pisik, recunosc "cistit" ca asta-mi era reactia, mi-era ciuda ca un copil asa simpatic are o mama asa de critica si vaicareatza, nemultumita) a ajuns sa fie asa de echilibrata si calma si tonica. Si-apoi tu esti tufata cu cel mai admirat sotz, ce nominalizare mai vrei?:P
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Am mai urcat niste fotografii in albumul "In casa noua": http://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/InCasaNoua?authkey=Gv1sRgCN3Jjab_wbqP3AE#5558680878389088146 Daca doriti sa ne (re)vedeti. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ne-am delectat de-a dreptu' !!!
Anaan spune:
Ina, Pisik si Olishka, multumesc de laudele aduse Guliei. Acum compenseaza bubuindu-mi laptopul si refuzand sa se culce, la orice ii spun raspunsul este: "na, na" (in traducere: nu, nu)
novus spune:
citat din mesajul lui Pisik06 OAU, am vazut Vitamina pe schiuri! Cand i-oi spune lui Pisic o sa vrea si el sa o ia pe fi-sa la ski. Cred totusi ca ramanem intelesi pt la anu Mami de minune mica |
La anu' ducem picii-n tabara de ski, cica pe dincolo ii iau gratis asa mici
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Tufetili, Am vazut ca v-ati pus pe treaba cu lista si nominalizari si trebi de-astea grele. Da io am o curiozitate: cine numara voturile?? :D If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Facem si aici nominalizari !!!
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Facem si aici nominalizari !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Inca o data a avut dreptate cine a zis ca novus e cea mai tare
Vezi ca niste unii ziceau si ca esti cea mai organizata
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Ilinca, nici mie nu mi-a trecut prin cap vreo contorizare a voturilor. Oricum, cred ca Pisigri glumea; cred ca e clar pentru toata lumea ca e un joc care ne face, exact cum spuneai tu, sa vedem cum suntem percepute de celelalte fete si sa ne amuzam putin.
Eu sunt fericita ca ma ia lumea la bere, mai ales ca nu-mi place berea, dar, de vreo doua seri, ma "antreneaza" H cu cate un Carlsberg, o fi avut el vreo premonitie
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui pisigri
Inca o data a avut dreptate cine a zis ca novus e cea mai tare Vezi ca niste unii ziceau si ca esti cea mai organizata If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
serios ?!!