Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 21
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Uite cum ma faceti voi sa chiulesc Bianca-Transmite, maica, semnalmentele ca acum ti-l caut...Initial, am zis ca nu ma bag la trebi sensibile, dar pana la urma cam asta mi-e si meseria de baza (sa cat informatii, nu barbati Cu restul mi-e clar...bem cafeaua. Sunt vecina-LEU, dar de langa rac., iar consortul taur (ca la mamica Teonei) ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Aici sa participe toata lumea? Sau vrei pemeu?
Aoleu, Floric, treci la munca!:))
chatonel spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Sunt vecina-LEU, dar de langa rac., iar consortul taur (ca la mamica Teonei) ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
pai sotul tau e semn de pamint, incornorat, ca si mine :)) de unde si asemanarile. Tu oi fi avind vreun ascendent in ficioara? :)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Sa-l gasesti...Nu ai spus odata ca ai un frate, vitreg parca. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Ahhh da....un frate si o sora. Am gasit un baiat cu aceiasi varsta si acelasi nume pe facebook si locuieste la newyork, dar nu vrea sa fie prieten cu mine

Am crezut ca vrei sa vezi poze cu fratele preotel
Olga, mamica lui David iepurasul

Gianina34 spune:
olguta- vrem poze cu fratele preotel ca nu l-am mai vazut de mult , si daca se poate, in formatie completa cu toti copiii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui chatonel ilinca, io detronez tot, ca m-am batut cu tigancusele pt trofeu :) Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Si ai dat in vileag vrasta sau de ce nu-mi amintesc? Nu ma face sa caut iara prin arhive
Macar le-ai luat trofeul "prima la placinte inainte"?:P
(olishka, eu vreau sa vad poze cu fratiorul preot
Apropo, popela nostru inca n-o venit; Sophiphi doarme de la 14, nu ma mir dupa ce noapte de vizionari intense a avut...Sper sa nu vina popa inainte sa se trezeasca s-o sperie cu vocea-i tunatoare si costumul de ninja
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Apropo, popela nostru inca n-o venit; Sophiphi doarme de la 14, nu ma mir dupa ce noapte de vizionari intense a avut...Sper sa nu vina popa inainte sa se trezeasca s-o sperie cu vocea-i tunatoare si costumul de ninja |
ilincuto ai grija ca asta-i la categoria de ce ti-e frica, nu scapi!
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
chatonel spune:
N-am dat-o, ilinca, nu ai de ce sa cauti :) placintele le-am dat lor, ca sa aiba si ele o consolare ![]()
Ilinca_M. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
ilincuto ai grija ca asta-i la categoria de ce ti-e frica, nu scapi! Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Izia, 23 mars 2009