Ghiocei de Martie-Aprilie***290***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Ian doarme, eu m-am infruptat din "meniul" de Boboteaza -spanac cu ochiuri - si acum ma delectez cu pozele lui Andiaroro pe care o "nominalizez cistigatoare" la categoria "tufata cea mai priceputa la bucatarie"

Anastasia este "mademoiselle tres chique" si ambii copilasi au un aer ghidus de "mereu pusi pe sotii". Sinteti o familie faina

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bai, sunteti iar crima daca Andiaro gaseste arabul Biancai. Sunteti mortale........isi putea careva imagina ca 2 necunoscute (caci pana ala acest forum nu se cunosteau fetele) si bashca din tari diferite (bine cu acelasi sange in vene) sa se gaseasca oaresce "cunostinte". Asta e subiect de "Tanar se zvapaiat"... Eu astept finalul...poza de grup, etc...

Si eu mai astept ceva...pe fratele lui Oli

Novusica, multa sanatate Adutzei. Valeu eu numai cand aud de branule mi se ridica parul pe spinare dar cand ai spus atat de frumos cum accepta ea, m-a uns la suflet.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bai, sunteti iar crima daca Andiaro gaseste arabul Biancai. Sunteti mortale........isi putea careva imagina ca 2 necunoscute (caci pana ala acest forum nu se cunosteau fetele) si bashca din tari diferite (bine cu acelasi sange in vene) sa se gaseasca oaresce "cunostinte". Asta e subiect de "Tanar se zvapaiat"... Eu astept finalul...poza de grup, etc...

Poze Raru
Poze noi

Tine aproape Floric! CIne stie? Daca il gaseste ma duc o tura pe la el- sa impart cafeaua gurmanda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Floric cum adica il astepti pe fratele meu? Poze?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Simplyana, din punctul meu de vedere Oscar-ul merge la tine m-ai dat gata cu caracterizarile tale care merg la suflet, esti tufata tufetelor cu siguranta !!

Anaan, mi-a placut mult categoria in care te-a incadrat Simply asa ca si eu vreau sa te nominalizez ca fiind cea mai lady tufata cred ca ti se potriveste de minune !!!

InaPreda, te iau si pe tine cum sa nu, doar ca parca preferi vinul, nu ?!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

si de la mine un Oscar al "criticii" pt Simplyana!

Si o bere pt toate, sper ca v-ati dat seama ca io ma berciesc cu voi toate, dar cu adirys as vrea in mod special sa ne bericim si sa mergem apoi la masa, am io asa o intuitie ca este o "bouche fine" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ramona, tu pentru mine esti fata cu boacanele Pe bune, atatea boacane adunate n-are tot clubul, io si acum imi amintesc cand ai spart balonul ala noaptea de-au venit vecinii ca au auzit impuscaturi...plus inchisul pe balcon, inchisul in masina etc

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Tofato, au fost ele mai multe dar nu le-am mai prezentat ca ma fac de tot cacao ... ma tot gandesc ca ma iertati, sunt baba ramolita si singura... iar cand sunt cu sotul, avem de recuperat neste chestii
Ilinko, nu iti spun ca era sa ma dea de gol Mihaela sau Simona la Sovata, incepuse sa ii pove.lu` sotu chestia cu balonu` iar eu nu i-am prezentat decat o parte nevinovata... ii tot dedeam ghionturi sa taca si a tacut saracuta ... sotu` a uitat sa ma intrebe asa ca am scapat bazma curata... nu-i zic toate boacanele mele ca sta saracu` cu grija acolo desi imi repeta la fiecare convorbre ca sunt cea mai puternica femeie etc... vrajeala, cine nu sta acasa cu un plod daca are bani la dispozitie, mai nasol sa nu ai bani si sa mai fii si singura, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

M-am scos, nu mai are sens sa umplu pagini pe aici cu incompatibilitati/compatibilitati...inchipuiti-va ca chato e consortul si io-s echivalentul motanului. Cu 2 mici diferente: la noi eu sunt aia punctuala si el ala pasionat de shoppinguiala. Da, ati citit bine. Daca faceti gasca de cumparatoriste puteti sa-l puneti pe lista. Pierde ore intregi in magazine, stie toate parfumurile, tendintele, are o rabdare infinita la scotocit in rafturile alora, probat, etc...Partea nasoala e ca atata m-a sictirit pasiunea asta a lui ca s-a dus si ultima mea bruma de interes pentru domeniul asta. Rar mai am chef sa plecam la colindat magazinele si prietenele nu inteleg ca ele si-ar dori un partener de genul asta...in sf, subiect delicat.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

daca mai esti si in zodia fecioarei, atunci esti copia lui barbatu-meu (caruia nu-i place nici lui sopinguiala, da nici mie nu prea :) ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Floric cum adica il astepti pe fratele meu? Poze?

Olga, mamica lui David iepurasul

Sa-l gasesti...Nu ai spus odata ca ai un frate, vitreg parca.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Uite cum ma faceti voi sa chiulescCa pe Floric...
Bianca-Transmite, maica, semnalmentele ca acum ti-l caut...Initial, am zis ca nu ma bag la trebi sensibile, dar pana la urma cam asta mi-e si meseria de baza (sa cat informatii, nu barbati, dar la nevoie extindem aria).
Cu restul mi-e clar...bem cafeaua.

Sunt vecina-LEU, dar de langa rac., iar consortul taur (ca la mamica Teonei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, si eu imi amintesc ca ai zis ceva de gen ca ai gasit pe cineva pe facebook care crezi ca ar putea sa-ti fie frate; sau ca stii ca ai un frate dar nu-l cunosti dar parca l-ai vazut pe facebook, ceva de genu' asta...nu?
Andiaroro, ti-a batut cineva recordul la verjinitate, hihi? Ca ai zis ca daca-l bate, ne faci si tu dezvaluirea. Ca Bianca (sau si Leeloo?) parca are trofeul la "fragezimea vrastei"...sau e detronata de careva care tace chitic? Ce "scoruri" tin si eu, nu?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput