Ghiocei de Martie-Aprilie***290***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
[

Cu alte cuvinte trebuie sa-mi fac de drum in Paris.

hai mai bianca,peste cateva luni parca te si vad mancand minunatiile pe care ni le-a prezentat ieri andiaroro si limbutind din cafelele alea speciale

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Ada s-a culcat ca a avut o dimineata incarcata, scos branula si pus alta da' macar asta ii place, batara cum zice ea, apoi pus sticluta pt recoltat urina dupa inca o incercare nereusita cu punguta magica si uite asa asteptam ziua de maine cu rezultatele la analize si speram sa mergem acasa !!

fetita cu batara si mami luptatoare.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

andiaroro- DA, vrem reteta la budinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Monnvas - ai dreptate cu copilul dus macar 2 ore pe zi sa se joace la gradi... eu il mai duc pe Stefan la centru de joaca din mall, dar e cam scumpel... nu va spun ca Stefan sta singur acolo o ora fara sa bage de seama ca eu am plecat... ma uimesc de fiecare data ca nu este prea atatsat de mine tinand cont ca nu am lipsit de langa el nici macar o noapte... foarte independent

Io tot sant in urma cu cetitul... pe la pg.10, cred...

Mergi la inceput

legat de bucatarit: am descoperit aseara o reteta tare buna de paine cu cartof (asta dupa 4 incercari esuate de alte retete) facuta cu masina de paine bine-nteles
daca sunt doritoare, sa ma trageti de manecuta

mi-am adus aminte de asta in contextul in care ma gandeam sa ne dea andiaroro reteta precisa, nu asa circa si ceva sa orbecaim
ca si cartofii aseara i-am pus 93grame fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bon, am dat de pozele lui andiaroro (nu este categorie si cu "cea mai originala si plina de fantezie gospodina"?...), nu stiu cum le ratasem, credeam ca-s linkuri la site-uri de shopping. Io in veci n-as fi remarcat-o pe dna educatoare, ce spirit de observatie are lady Anaan...dar asa ca mi-a atras atentia m-am uitat si mi-au placut cizmele. Anastasia este o minunatie, imi place ca si ea e "degetara" ca Sophiphi, desi are alt stil.
Bianca, ai incurcat-o, suntem pe urmele arabului Oare n-are si el feisbuc sa-l vedem si noi, hihihi?
Anamariame, incearca sa nu te mai gandesti la sfarsitul lumii, reptilieni (habar n-am ce-s aia, dar am mai auzit) si alte chestii, stiu pe cineva care a luat-o razna de la astea, acum vede peste tot masoni, e ceva...
Ramona, tu pentru mine esti fata cu boacanele Pe bune, atatea boacane adunate n-are tot clubul, io si acum imi amintesc cand ai spart balonul ala noaptea de-au venit vecinii ca au auzit impuscaturi...plus inchisul pe balcon, inchisul in masina etc

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monnvas, da' eu nu v-am ales pe tine si pe Mada la facut afaceri impreuna ca sa ajungem Trio Bill Gates ( desi n-ar fi rau deloc!), ca doar, cum spun clasicii, important e drumul, nu destinatia...iar tovarasii de drum sunt esentiali!...ce profunda sunt azi!

Ma gandeam eu, desi la asa doftore frezat cum vruseshi tu sa ma faci, ce garantie crezi ca mai prezentam, huh?

La asa o freza, clientii ar fi suportat orice tratament, fiindca atentia le-ar fi fost distrasa de cu totul altceva......Viziunea mea era una globala, dar tu nu vrei sa o intelegi!

Aham! De-aia nu ma pricep eu la afaceri, vezi?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am patiti si eu ca Ilinka, raspund in timp ce citesc, altfel se incurca neuronu`...
am ajuns la 2012... am vazut filmul si m-a marcat un pic mai ales ca eu am fost in Belize (oribil oras, niste strazi ingrozitor de murdare, case care stau sa cada), am vazut acea piramida mayasha ... nu stiu ce sa zic, daca as fi sigura de sf., nu as mai plati ratele la banca , as tineo intr=un chef prin lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Bianca, ai incurcat-o, suntem pe urmele arabului Oare n-are si el feisbuc sa-l vedem si noi, hihihi?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Crede-ma ca l-am tot cautat eu,insa nu l-am gasit. Poate o rugam pe ANDIARORO sa ne ajute. Daca il stie si pe asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ana, in ceea ce priveste gradinita eu am decis inainte de promulgarea legii ca il voi da pe Rares la 3 ani si jumatate. decizia s-a bazat criterii pur subiective ca la 2 ani si jumatate (cat ar face in septembirie 2011) mi se pare prea mic sa infrunte gerul diminetii, bolile copilariei prinse din zbor, programul zilnic. sunt de acord ca ei nu se gandesc la astfel de probleme si ar aprecia mai mult contactul cu copiii, joaca, descoperirile, vocea doamnei, etc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput