Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 17
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 anaan- pe mine nu platourile m-au impresionat , ca ni le-a mai fluturat odata pe sub nas acum ceva timp de ne-a impresionat iremediabil, ci altceva: vreu sa stiu ce mancau copii din cupele alea+reteta evident andiaroro- de tine-i vorba Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |
Da, si eu vreau sa stiu. Am uitat sa zic: mi-au mai placut si cupele copiilor...ce aer festiv!
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Anaan-esti simpatica foc tu chiar ai facuta munca de cercetare cu pozele mele...Platorile alea nu-s de acum, dar m-am gandit sa nu amestec "creatia" cu mutrele noastre...Sper ca ai vazut si bombonica muscata ca Alex ma ajuta si m-am gandit sa las asa ca era autentica contributia.Parca mi-e si rusine acum sa zic pentru ce intrasem ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Pe ea o cheama Andreea si are 27 de ani, pe el il cheama Ghassan si are vreo 40 cred, Pe fetita o cheama Sophie Caroline si are 8 luni. Se potriveste?
Ilinca_M. spune:
Undeee-s pozele lui andiaroroooooo?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. in mesaj scriam despre Adelake si casa ei noua, foarte amandoua...si mama, cat m-am chinuit sa gasesc pisica aia pana mi-a picat fisa ca poate Anaan n-a glumitcand a zis in dulap":)))). Si Sophiphi imi ia incaltzarile, dar numai papucii de casa, pentru aia a facut o pasiune, parca-i Motanu' Incaltzat (nu "motanul" tau olimpic, denisamada:P) |
Cand era mik si aveam monitor "clasic" dormea pe el, cand ne-am luat tft s-a tot plimbat in jurul lui, in speranta ca-si gaseste un loc mai bun... pana la urma s-a culcat in fata monitorului si asa a stat pana a aparut Adela... acum isi gaseste numai locuri ascunse.Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Pozele-s la pagina 9.
Globurile le-am pus cu platourile ca m-am gandit ca stau mai bine acolo decat langa mutrele noastre. Platourile alea le-am facut atunci cand eu credeam ca ma chemasear aia la petrecerea de cartier sa fac salati cu copii si ei de fapt vroiau sa le prezint legumele atractiv, asa ca am inventat cu ce mi-a trecut prin cap.
Globurile-Am vazut o data o emisiune gen "cireasa de pe tort" si unul pusese aperitivele in niste chestii de genul asat atarnate de lustra. A fost penibil, cum se tot chinuiau oamenii sa ia de acolo haleala, dar cand am vazut pe un site chestii de plastic, in care se poate pune mancarea, m-am gandit sa le iau ca ar fi interesante pt ziua lui Alex. Mai un hamburger in alea mari, mai niste bomboane in alea mici, fac o tombola sau un tras la tintra si gata animatia... Pe site-ul ala am ajuns cautand vopse textila pentru cumnata cumnatei. Ma rog, stiti ca venea Craciunul si n-aveam brad ca ba nu era casiera, ba nu mai stiu ce, asa ca incursiunea mea la boxa s-a terminat in cautarea decoratiunilor pierdute s-a terminat repede ca ma gandeam ca poate nici nu-mi mai trebuiesc. Numai ca a aparut barbatul cu bradul, io n-aveam cum sa-i las pe astia in casa si sa ma duc sa ma lupt cu cutiile si mi-a venit ideea salvatoare...Plasticile s-au umplut cu toate bomboanele de prin casa, iar ingersii si stelutele pe care credeam eu ca o sa le agat de cadouri 10 ani de acu incolo le-am insirat pe sfoara si gata "beteala". Am avut doar o steluta de varf si vreo 3 de agatat si bomboanele de pom de la mos Nik, care au fost mancate din prima zi si gata povestea. Oliska, daca te intereseaza, caut site-ul prin e-mail-uri ca au multe chestii interesante si acum vinsi soldurile
denisamada spune:
| citat din mesajul lui m_monique cand face la olita ii dau voie sa ia hartie igienica si sa se stearga, iar apoi sa traga apa. de cate ori merg eu la baie o intreb daca vine si ea. am avut cateva dimineti in care s-a trezit ioana la 6:30 tipand "pipi, pipi" si a trebuit sa o duc la olita, oricat de chiauna de somn eram. |
O, da! si noi ne trezim dimineata tot cu "PI-PI". Eu mai incerc dimineata sa o adorm, mai un laptic, mai un lugu-lugu... inainte mai reuseam (rar), acum imi baga argumentul suprem, la care nu mai pot sa comentez: PI-PI! Si eu ii dau Adelei shervetzel sa se stearga, e mortala cand efectueaza operatiunea, parca e Marilyn Monroe, la scena cu fusta.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 iar in seria mama-tata-apa, la noi sunt: mami-tati-api asa ca noi bem api, nu apa, s-a-nteles? |
La noi "api" are dublu sens: 1. diminutiv de la "apa", din seria mami-tati-toti-papi-api; 2. sus, "vreau in brate"= asta ne-a luat foarte mult timp pana ne-am prins ce inseamna si mai ales de unde vine. Pt cei initiati in tainele minimaxului, de la.... Trupa zburatoare: "sus aripile", pe scurt: "api"
Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
Tocmai am admirat si eu frumusetea de familie frantuzeasca
care mai e si haioasa foc pe deasupra
!!
Andiaroro, uite chiar ma gandeam ca desi ne-am cunoscut scurt la Buc parca acum te descopar cu adevarat si tare-mi placi !!
Monnvas, fain articolul,eu intr-adevar recunosc ca am mare baza-n maica-mea adica pot sa o las oricand pe Ada cu ea ca stiu ca-i sufla-n fund si ii face toate pofetele, stie si cum sa o linisteasca si sa o potoleasca cand o apuca crizele de personalitate si ma tot mir ca nu are idei din alea invechite referitoare la cresterea copiilor care trebuie sa stie de frica parintilor si alte prostii de genul asta, bine stie ca nici nu are nicio sansa cu ele sa le puna-n practica pt ca ma stie ce-mi poate capul, daca au esuat testate pe mine nu mai incearca cred ca ![]()
Mie recunosc ca intoarcerea la birou mi-a facut taaare bine chiar daca initial ma tot gandeam cum o sa le rezolv eu pe toate, avand in vedere ca tocmai incepeam diversificarea iat tziti era de baza inca, nu ca acum n-ar mai fi, dar uite ca ne-am descurcat si sunt in priza tot timpul
Ilinca, hi hi uite inca o asemanare dintre noi,nici eu pana nu am mers la birou nu am lasat pe nimeni sa iasa cu Ada fara mine, acum iasa mama dimineata ca asa e modelul dar cand sunt eu acasa, eu ies la plimbare, chair ma distram la locul de joaca asta vara ma compatimeau niste mamici ca tot eu ies cu Ada pana le-am explicat ca eu de abia astept sa ies pt ca imi place sa ma plimb si nu e o corvoada, iar Pisi face curatenie in timpul asta asa ca nu au motive sa le fie mila de mine ![]()
Si sa stii ca nici eu nu sunt fan obiective turistice cu orice pret, imi place sa vad ce consider eu important sau pe gustul meu ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
| citat din mesajul lui Anaan Floricule, l-am intrebat pe H. si mi-a zis ca astia livreaza in Romania http://www.aliexpress.com/store/602130/210001587-336309492/Free-Shipping-Men-s-Dermizax-EV-Ski-Jacket-SP01-White.html |
Voi ati cumparat de aici vreodata, sau cunoasteti pe cineva care a cumparat? Ma intereseaza costurile de trasnport?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Voi ati cumparat de aici vreodata, sau cunoasteti pe cineva care a cumparat? Ma intereseaza costurile de trasnport? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Si-a cumparat un prieten si nu au fost taxe exagerate. Uita-te ca este o chestie unde alegi tara de destinatie si acolo iti precizeaza costurile de transport si, am impresia, si durata expeditiei.

tu chiar ai facuta munca de cercetare cu pozele mele...Platorile alea nu-s de acum, dar m-am gandit sa nu amestec "creatia" cu mutrele noastre...Sper ca ai vazut si bombonica muscata ca Alex ma ajuta si m-am gandit sa las asa ca era autentica contributia.