Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 16
Anaan spune:
Vazut pozele de andiaroro si-am ras si-am tot ras
:
1. copilul pom-de-iarna de la serbare mi s-a parut genial!![]()
2. educatoarei imbracate in piele doar un bici ii mai lipsea![]()
3. poza Anastasiei de la afisier aducea cu una de tipul "Most wanted"
4. sa smulgi ceva din mainile Anastasiei e lucru greeeeu
Pe langa aceste subiecte de mare amuzament, pot sa zic doar ca ai doi copii tare frumosi, doamna frantuzoaica, si o imaginatie iesita din comun (vezi globurile si platourile alea de care mie mi-ar fi mila sa ma ating!).
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Anaan, mi-a placut mult categoria in care te-a incadrat Simply asa ca si eu vreau sa te nominalizez ca fiind cea mai lady tufata ![]() cred ca ti se potriveste de minune !!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
De azi puteti sa-mi spuneti "Dame" si sa va familiarizati cu protocolul pe care il presupune dialogul cu o lady!
Ilinca_M. spune:
Anamariame, io stiu ca proba se face cu oul crud: pui ouale intr-un vas cu apa, care se ridica, nu sta pe fundul vasului, ala nu e proaspat. Inainte sa le fierbi n-ai observat cum se comportau? Ca "dupa" habar n-am daca e edificator/.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Da' unde-s pozele echivalentului feminin al Motanului chatonesc?...![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
Cred ca le-a exterminat
propritara! Ma gandesc ca, daca o rugati frumos, mai pune o data linkurile! Va garantez ca aveti ce vedea!![]()
anamariame spune:
Ha ha, Ilinca, au fost cuminti inainte...Oricum, am pus la incalzit "zeama" pt Dra, iar ouale au sfarsit la mine in stomac. Sper sa nu apara efecte nedorite, Evei nu m-am riscat sa i le dau, stiind ca sunt tare periculoase daca-s vechi si avand dubii.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
andiaroro spune:
Anaan-esti simpatica foc
tu chiar ai facuta munca de cercetare cu pozele mele...Platorile alea nu-s de acum, dar m-am gandit sa nu amestec "creatia" cu mutrele noastre...Sper ca ai vazut si bombonica muscata ca Alex ma ajuta si m-am gandit sa las asa ca era autentica contributia.
Parca mi-e si rusine acum sa zic pentru ce intrasem
ca e subiect de mamicile alea din gara lui Simply...Eee, nu chiar
ca io-s totusi o doamna.O scurtez....Bianca- De cand ai zis de prietena ta maritata la Paris cu un libanez, ma tot intreb, daca nu o fi romanca, pe care mi-au prezentat-o amicii mei libanezi
. Ca varsta asa
s-ar potrivi. Nu-mi mai amintesc cum o cheama, dar stiu ca intre timp ca au facut si nunta si ca au si un copil ...Si e aiurea sa o sunt pe prietena libaneza cu asa subiect
. Se potriveste ceva?
Gianina34 spune:
anaan- pe mine nu platourile m-au impresionat , ca ni le-a mai fluturat odata pe sub nas acum ceva timp de ne-a impresionat iremediabil, ci altceva: vreu sa stiu ce mancau copii din cupele alea+reteta evident
andiaroro- de tine-i vorba![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
olishka spune:
Salutare!!!
Si eu am ramas impresionata de descrierea frumoasa a Simplyanei. Simply este ceva de vis 
Andiaroro pe mine m-ai dat gata cu globulete
Sunt ff originale. Cum fac sa am si eu din acestea la anul in pom? Si ce-s cu bunatatile acelea? Tu le-ai facut? Arata
Si sunteti o familie tare faina 
La 2012 nu ma mai bag, ce-o fi, o fi. Eu cand eram mica am trait mult timp cu frica de sfarsitul lumii si eram ferm convinsa ca se va intampla in 2000. Si uite ca n-a fost si mi-am bagat picioarele si nu mai ascult nici o profetie de genul acesta.
Astazi nu ma mai duc la ski caci mi-am tabacit ieri fundul de abia mai stau jos. Si oricum nu sunt fan sa merg singura pe partie, caci noi asa mergem pe rand. Asa ca astept sa mergem undeva in gasca.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Sper ca ai vazut si bombonica muscata ca Alex ma ajuta si m-am gandit sa las asa ca era autentica contributia. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Vazut, considerat f.f.f. dragut si inspirat!