Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Fluturasa - la ce dr ai fost cu specializare in echo de sold? Lucas e in 2 clase de risc diferite pentru displazie (retardul de crestere intrauterin e una din cauze, si cealalta lipsa de lichid amniotic), si sunt foarte ingrijorata de asta. Ortopeda la care am fost si Stamate au spus ca totul este ok, dar sa mai facem un control la 4 luni. Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
am scris mai sus, la orto-clinic, la dr. Valentina Contanu, are specializare pe sold la Viena.
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
crisuletzul spune:
Buna barlog!
Noi astazi la 6:35 am facut o luna si mama e in culmea fericirii!
Am vazut ca ati vorbit de pompe de san! Din propia experienta va spun ca din cauza celei electrice am facut mastita iar acum am cea manuala de la avent si sunt mai mult decat multumita! Problema e ca toate pompele creaza probleme daca nu ai marea majoritate a canalelor desfundate! Cea mai buna pompa e copilul nostru!
Eu dupa ce o alaptez pe Eva , mai scot cate 100 ml din fiecare san
Vad ca zilnic face bubite pe fata, oare e laptele meu de vina? Yin sa precizez ca il am foarte gras!
Am mai vazut ca vorbiti de colici... Pediatra mea mi-a sus ca daca nu trece cat de cat durerea cu un produs, nu trece de la nici unul..... Cam toate au aceasi formula l baza!
Eva foarte putin se lupta cu ei!
Fata mea de la bun inceput a dormit cate 6 ore pe noapte! Iar ziua mananca cam la 4-5 ore! Si ea tinteste locuri de pr perete( tot timpul aceleasi) si zambeste.....
Nu mai stiu ce am vrut sa zic ! Sunt rupta de foame, maduc sa mananc!
Aaa... In 22 o botez! Tin foarte mult sa fie la 40 de zile....
Va pup!
BraveGirl spune:
Scriu repede ceva ca uit si fug...
o pompa buna nu trebuie sa faca vid sa simti ca trage puternic de mamelon....asta inseamna stres pt mamelon si automat inhibitia productiei, si scoti deci mai putin. o pompa buna are doua faze, cume cea de la Medela. Adica la inceput de stimulare, trage mai puternic, si apoi de extragere al laptelui, mai blanda, sa nu maltrateze sanul. Si da, cea mai buna pomapa, e bebe
a vomitat al meu un litru de lapte fuuugggggg
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Vasari spune:
Fluturasa, multumesc! Legat de scoica, era in casa... si nu a stat mai mult de 5 min. Dana, am pus si patura groasa si pufoasa. Cand imi fac ceva curaj mai fac un test. Mi-e groaza de ce vom face la drum, eu sunt stricta cu scaunul auto.
Corina, cand ai timp zi-mi si mie te rog ce wrap folosesti mai mult si care e diferenta. Tu ai luat si elastic, nu?
Mica doarme cu stomacelul gol, pt ca a vomitat, de la 9 si inca nu s-a trezit.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010