Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
andreeacc spune:
La multi ani de Sfantul Ion!
Beatrice si eu stiam tot din cartea aceea si de la pediatru ca nu-i bine sa ii obisnuim cu termometrul sau supozitorul si ca acestea trb folosite cand celelalte remedii nu au avut succes.
Voi mai stiti ceva de EvaF, Mirunam, Joy? Parca nu au mai scris in ultima vreme.
De Bebelu am citit la cealalta odisee ca e ocupata 24/24 cu bb.
Se vede ca sunt doar cu copilul mic acasa, am timp de citit.Cat a fost S in vacanta , n-am avut ragaz nici sa respir.
anymona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BraveGirl
A. a fost tare incantata azi. I-a picat efectiv fatzuca cd m-am dus sa o iau. Mai vroia sa stea...am lasat-o aproape 1,5h. maine o las 2,5 ore si de luni, dc e totul ok, o las pana la pranz. O duc la program scurt deocamdata. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Ma bucur ca i-a placut. Iar tu esti curajoasa ca ai dat-o la gradi desi ai bb mic in casa. In primul an de gradi se lipesc de ei toti crocobaurii.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
crisuletzul spune:
Termometru, supozitiarele si alte "ajutoare" provoaca o oarecare dependenta si bebe va ajunge sa faca pupsi doar ajutat!
9 luni a primit papa gata preparata prin buric iar acum este obligat aa isigoloseasca sistemul digestiv! Totul este nou pentru el si din aceasta cauza trece printr-o serie de schimbari! Daca trece o zi fara sa faca kaki , nu este nici o problema!
Singurul ajutor pe carei l-am dat Evei a fost mangaierea in sesnsul acelorde ceas a burticii sichiar a avut efect! Trecea mult mai usor peste riza de colici si dadea drumul la partzuri si kaki
Acum fiecare dupa cum este obisnuit!
Va pup!
beatrice75 spune:
Daca ii dau bebelului Protectis-5 pic pe zi, mai pot da si Colief? Data trecuta cand i-am administrat Protectis, nu avea dureri de burtica la masa la care ii dam probioticul, dupa care iar incepeau durerile. Am apleat la Protectis pt ca am observat ca vomita, nu regurgiteaza.
Elfica spune:
SimonaMaris: Multumesc mult pt detaliile oferite. Mai am niste intrebari: Vi s-a spus pt cat timp puteti folosi sala sau ati stat cat ati vrut? Cati ospatari au fost special pt invitatii vostri? Ati negociat cu ei ce puteti aduce voi de acasa si cu sampanie, tort si whisky au fost de acord?
Inacat: Ma bucur sa te vad iar activa, chiar ma gandeam la tine zilele trecute si speram sa nu fie din cauze neplacute. Si eu merg duminica aceasta sa imi citeasca parintele, ca am tot amanat. Si cu aceasta ocazie vorbim cu el si de botez. In principiu vrem in ultima duminica inainte de post, adica pe 20 februarie. Dar sper sa gasim loc si la un restaurant ok. Pentru inceput incerc la casa Jienilor, ca nici noi nu vrem cu mare balamuc, dar acasa nu e spatiu deloc. Sa vedem daca gasim liber duminica, pt ca ma gandesc ca atunci e mai aglomerat (nunti, botezuri), iar in timpul saptamanii, cum a facut SimonaMaris e complicat pt invitati sa vina. O rezolvam noi si pe asta... Rau la tine cu nasii... sunt nasii vostri de cununie? Succes la gasit nasi
O sa ma invrednicesc sa ma uit si la pozele Iuliei sa fac o selectie si sa iti trimit. I-am tot facut poze, dar nici macar eu nu le-am vazut dupa ce le-a descarcat Nicu. Sper sa reusesc cat de curand. Imi fac timp sa ma uit si la ceilalti ursuleti, ca nici asta nu am reusit...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
anya2010 spune:
buna fetelor
La multi ani celor care poarta numele de Ioan/Ioana!
beatrice la endocrinolog merg la Pauna Diana la euroclinic. Poate fi gasita si la medlife unirii miercurea. La ginec merg la Mihalache Florina, dr.cu care am nascut la cf2.
Ieri dimineata am fost la CMU dorobanti pt control de rutina la dr.Dumbrava. La pranz trebuia sa-i fac vaccinul si mi se parea ca e putin farnait. Dr. de familie l-a consultat dar nu s-a uitat sa vada daca are rosu in gat si imi statea pe creier ca ii face vaccinul fiind racit. Pana la urma se pare ca sunt doar mucisori desi eu il aspir si nu iese nimicMi-a placut de dr.Dumbrava si cred ca o sa mergem pe mana lui. Vikingul are 62 cm si 5290g, dr a zis ca e ok sa continui doar cu alimentatie exclusiv la san macar inca o luna, sa vedem cum evolueaza.
Am facu si vaccinul ieri, pana acum nu a facut febra si nici nu s-au inrosit sau umflat intepaturile(am mers pe varianta de la stat).Daca nu s-a intamplat nimic pana acum mai exista posibilitatea sa se intample ceva?
Pupici de la noi
misticgirl spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!!!
Sunt fericita, bebe Patrick a reactionat excelent la vaccin. Nu a facut deloc febra, nu s-a inrosit, nu s-a umflat locul intepaturilor, nu avem galmite...s-a comportat ca si cum nu a facut niciun vaccin Si nu i-am pus nici comprese reci,nici supozitor preventiv, eu sunt genul care nu ia si nu da copiilor medicamente preventiv sau de la cel mai mic semn. Le doresc tuturor puiutilor sa fie bine dupa vaccin, asa cum a fost Patrick
Sper ca vom reactiona la fel de bine si dupa vaccinul de la 4 luni.
Corina,Kinect este un senzor pentru XBOX360. Jocurile despre care vorbeam noi merg cu acest Kinect. Da o cautare pe youtube dupa "kinect xbox360" si vei gasi demostratii legate de functionarea senzorului. Eu sunt f incantata de el, ce sa mai zic de Nicholas si de sot...
Citesc din urma si revin
adipapazi spune:
Hello, nebunelor, acum abia v-am gasit.mi-a fost dor de voi!
pana acum nu am avut timp de net, pt ca am ingrijit copiii tuta sola. abia acum am luat o bona.
suntem si noi bine, am facut 2 luni, avem peste 4 kg, asteptam controlul neurologic de 3 luni (asa fac prematurii) si echo de sold(preventiv),papam san si abia de 2 sapt completare, nan ha1.
ce fac mamele mele de gemeni? alaptati exclusiv? de unde ati luat carut?al meu nu imi place ca nu se ininde perfect la 180 de grade.
ne vom boteza pe 30 ianuarie.
simona-maris, unde ai comandat biblia aceea speciala?
Lidia P, decizia e greu de luat. prietena ta poate face fiv. sunt exact in situatia ei, cu rezerva ovariana sub limita minima, cu ovocite imbaranite etc, asa ca am reusit prin FIV, recomand ungaria, budapesta. sa intre pe topicul fiv in ungaria, are pe prima pagina tot ce ii trebuie. dr peter kovacs de la kaali budapesta este the greatest. in plus, exista clinici in europa unde poate face cu ovocite donate. la noi in tara nu cred ca exista legislatie in acest sens. iar prelevarea de ovocite ilegala e ....ilegala.
sa ne traiasca puii si la multi ani ionilor si ioanelor!
Adi, mami de chimen si anason