Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 6
pufi79 spune:
da fetelor si pe mine au inceput de cateva seri sa ma doara incheieturile asa ca de azi am sa incerc sa beau mai mult laptic, o sa-mi aduc la munca laptele ca acasa seara mai mult de o cana nu intra.
O fi de la vreme... cert e ca mai multe lactate nu cred ca strica.
.....viata este acolo unde te regasesti.......
14+ Doamne ai grija de noi
omibaba spune:
Salutare fetelor.
Ce mi-e pofta de cartofi pai cu usturoi, asta a mancat sotul meu azi si parca si mie imi trebuie. Ce ti-e si cu poftele astea, eu sunt pofticioasa de la natura, iar sarcina nu a schimbat nimic, nici in + nici in -.
Am facut analizele alea pentru rubeola, hepatice si ce stiu eu mai ce, au iesit perfect. Medicul de familie l-am vazut ieri si zicea ca n-ar fi fost cazul sa fac analizele alea. Si le-am platit vreo 236 lei sau cat, ca nu mai stiu exact la cate am platit pana acuma.
Azi am facut cercetari intense pentru a identifica un laborator care mai are fonduri pentru analize gratuite (cercetare nereusita). Sotul trebuie sa-si faca si el RH si cu un drum am zis sa le faca pe toate.
Pe mine m-a intepat o asistenta draguta, de vreo 10 zile si inca ma mai doare locul si e vanat galbui. Nu stiu ce naiba a facut cu mine.
Bun venit din vacanta bine meritata. Ma bucur ca macar voi a-ti avut prilejul, ca eu...ciuciu vacanta.
11 +
gabitza2005 spune:
Buna fetelor ma alatur si eu voua cu o sarcina de 11+ dupa calculul meu de 13+ dupa ce zice ecograful saptamana asta.
Eu i-am spus medicului ca BB a crescut ca l-am cam ingrasat in perioada asta de sarbatori cand am mancat absolut de toate si m-am ingrasat deja 5kg .
Am inceput sarcina cu probleme iminenta de avort, un hematom urias ca nimeni nu-i dadea nici o sansa dar se pare ca acum dupa tratament totul merge bine , BB s-a dezvoltat hematomul a mai involuat putin.
Am schimbat deja un medic primul m-a demoralizat complet incat in mintea mea nu mai era decat sa renunt la sarcina si sa scap odata, apoi am mers la altul care m-a incurajat si mi-a dat sperante ca o sa fie bine.
Analizele generale le-am facut intamplator exact in saptamana in care am aflat ca sunt insarcinata, am renuntat la bitest in favoarea analizelor de rubela, toxoplasma, citomegalovirus , hepatita etc. pe care le-am facut ieri si m-au costat 350RON , urmand sa fac triplutest. Medicul meu mi-a zis sa aleg intre bitest si triplutest ca nu e necesar sa le fac pe amandoua.
pufi79 spune:
omibaba tocmai am facut "comanda" la sot de niste cartofi pai cu castraveti murati pentru cand ajung acass , asta dupa ce-am citit postul tau
.....viata este acolo unde te regasesti.......
14+ Doamne ai grija de noi
madybulancea spune:
Buna fetelor....ma primiti si pe mine in grupul vostru? Scrieti f mult si e tare placut sa va citesc,va citesc de cand am aflat ca sunt insarcinata din nou...deci :UM 21.11.2010 DPN 28.08.2011, deci azi 6 sapt si 4 zile, mai am un baietel,Razvan Stefan, de 3 ani si 7 luni (09.05.2007)
Va doresc la toate sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
v_florina spune:
Bun venit noilor burtici!
luli, tocmai am revenit de la medicover. Dna doctor de acolo a fost mai mult decat receptiva si mi-a dat de facut toate analizele cerute de medicul cu care voi naste. A trebuit sa platesc numai chlamidya si listeria. Bine, dar si abonamentul lunar ma rupe, asa ca macar nu atat sa ma aleg si eu.
Roberta84 spune:
Buna ziua burticutze!
Ma bucur sa vad ca se mareste odiseea asa ca bun venit noilor viitoare mamici si multa . multa sanatate!
Eu se pare ca nici azi nu am scapat de durerea de cap , desi sunt libera si am stat in pat pana pe la 10 ... poate deasta?? organismul e obisnuit sa fie in picioare la 5:30!
Asa ca .. mai e vreo gura de cafea?
Am o gramada de treaba dar cum azi e sarbatoare .. profit si ma duc din nou in pat
O dupa-amiaza placuta la toate
12+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Fabiana_25 spune:
Buna! Bun venit noilor gravidute !!!
Acum am ajuns de la serviciu si intr-o ora plec la eco tneti-mi pumnii.
Va
Oanamares spune:
Buna ziua, fetelor!
Eu cred ca ma hotaresc din ce in ce mai mult pt a nu face nici bitestul si nici triplutrstul. Desi sunt o tipa excesiv de pusa la punc si receptiva la noile tehnici medicale, care se duce la dr chiar si pt o mica durere, nu cred ca vreau sa strec prin emotiile astea.
Am cunoscut azi 2 fete. Una din ele a facut bitestul, i-a iesit risc crescut la SD, a facut amniocenteza si lafel,i-a iesit clar Simdrom Down.A fost sfatuita sa ii provoace avortul prematur, a refuzat, iar acum afre o minune de fetita de 2 ani.
Cealalta fata era insarcinata cu gemeni,a facut bitest,triplutest, aminiocenteza si unul din copii se parea ca are Down.I-au spus ca ar trebui sa renunte la unul dintre ei,iar ea nu a putut sa renunte la un bb al ei la 6 luni. Bineinteles ca bebeii sunt foarte sanatosi,iar stresun prin care au trecut in sarcina le-a facut viata un calvar.
Nu cred ca vreau sa trec prin asa ceva. Am 27 ani, sunt sanatoasa, sotul lafel.Daca Dumnezeu iti da o cruce de purtat,ar trebui sa o purtam,nu?
7+
cereline spune:
salutare fetele!ma primiti si pe mine?sunt o viitoare mamica de iulie 2011;UM:2octombrie DPN:14iulie