Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 4

lisssa_ana spune:
lisssa_ana spune:
 ilida,bun venit ,Chicago te saluta(adica Eu
,Chicago te saluta(adica Eu ),scrie 10 mesaje sa scapi de moderare
),scrie 10 mesaje sa scapi de moderare
crisspy,dau mielul pt gresala,am corectat
Mama de   Ana si  13+
  13+

MihaelaV spune:
MihaelaV spune:
 Nu am somn
 Ati avut activitate azi, nu gluma
 Ati avut activitate azi, nu gluma Ce ma bucur
 Ce ma bucur
Eu astazi am zacut. Nu ma impac deloc cu Arefam si maine cand o sa merg la dr pt analiza secretiilor o sa intreb daca nu poate fi schimbat cu alt medicament. Imi da o stare de somnolente de nu ma mai pot controla Cred ca ma paste si o raceala pt ca stranut si ma doare in gat. Nu ma simt deloc bine
 Cred ca ma paste si o raceala pt ca stranut si ma doare in gat. Nu ma simt deloc bine Am si vomitat de 4 ori azi si mi-a fost rau toata ziua. Maine sper sa ma simt mai bine.
 Am si vomitat de 4 ori azi si mi-a fost rau toata ziua. Maine sper sa ma simt mai bine.

ilida spune:
ilida spune:
 Merci pt primire lisssa_ana!  Ce bine ca mai e cineva din state pe aici, o sa putem impartasi experiente si despre sistemul asigurarilor de sanatate american ;), despre medici si analize practicate de ei.
 Ce bine ca mai e cineva din state pe aici, o sa putem impartasi experiente si despre sistemul asigurarilor de sanatate american ;), despre medici si analize practicate de ei.
Vad ca tu ai ceva avans in sarcina, eu inca sunt in primul trimestru si vomit aproape tot ce mananc. De vreo 2 saptamani stau doar in casa, cum ies un pic afara vreau inapoi la baia mea cea "draga" :)
Cum e la 13+?

lisssa_ana spune:
lisssa_ana spune:
 floare la ureche ,nu mai simt nimic,pana acum am servit baia de vreo 4 ori...stiu sunt o norocoasa,asa a fost si la Ana
,nu mai simt nimic,pana acum am servit baia de vreo 4 ori...stiu sunt o norocoasa,asa a fost si la Ana .
. 
Sistemul medical de aici e total diferit fata de RO,eu una am fost f incanatata de serciviul care l-am primit cand am fost cu Ana,nu iti spun ca am nascut miercuri spre joi noapte si vineri la 12 la amiaza am fost acasa

Mama de   Ana si  13+
  13+

pufi79 spune:
pufi79 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mariaruxi Sdscristian - sper sa se razgandeasca    Aici semanam  pentru ca si mie daca imi va spune ca e baiat voi gandi ca tine  Maria (27 nov. 2007) si  12+ | 
subscriu

.....viata este acolo unde te regasesti.......
 14+  Doamne ai grija de noi

pufi79 spune:
pufi79 spune:
 mihaelaV iti doresc sa te simti din ce in ce mai bine 
.....viata este acolo unde te regasesti....... 14+  Doamne ai grija de noi

mariaruxi spune:
mariaruxi spune:
 Buna dimineata!
Amaia, rezultatele scrise de mine erau date de ecograf. Eu nu mi-as face nicio grija daca valoarea NT-ului e asa mare dupa rezultatele de la dublu test.
Maria (27 nov. 2007) si  12+
 12+

pufi79 spune:
pufi79 spune:
 am luat si eu rezultatele de la sange pentru bitest si apar urmatoarele valori: 
                    PAPP-A 6,14 UI/l
                    Free beta-HCG: 58,40 UI/l
                    Risc calculat: 1:2700
                    Prag de decizie: 1:250
Pacienta nu apartine unui grup cu risc crescut de trisomie 21 fetala........... fetele care ati fost deja la dr cu intepretarea rezultatelor sau care-ati mai facut bitestul pare bine ce scrie acolo nu?    

va multumesc 
.....viata este acolo unde te regasesti....... 14+  Doamne ai grija de noi

Atassa spune:
Atassa spune:
 Buna ziua burtici!...indraznesc sa intru si eu printre voi...desi am avut initial cateva emotii. Acum sunt in 12+, dar la 5 saptamani am avut "ceva" emotii: diagnostic initial - Sarcina gemelara cu un sac gestational in involutie...apoi am mers la un ecografist care a zis ca e molara...am plans, bineinteles...dar acum sunt bine. De fapt era gemelara cu un SG in involutie, asa ca a ramas doar un bb, care la ultimele doua ecografii a fost in standarde. Mai am o emotie: triplu test, peste 3 saptamani:) Sa-mi tineti pumnii:)
DPN este de 17 iulie
Cluj Napoca
UM 10 oct

Laura13 spune:
Laura13 spune:
 cristy1977 digest duo iau la sfatul doctoritei de familie. care stie ca sunt insarcinata. din ce am citit pe prospect am inteles ca e un produs din plante. ulei de menta, chimen si nu mai stiu ce. 
multumesc lui DD de 2 zile sunt un picutz mai bine (adica de cand am inceput sa il iau), nu mai vomit. singura problema e ca ma ajuta sa elimin gazele, gaze ce au gust de menta  . eu sunt ok cu menta ... cand se duce in jos, cand vine in sus ... e oribila!!!!!!!!!!!! dar, atata timp cat imi face bine, iau. tratamentul e de 7 zile, dupa care mi-a spus sa iau redigest ... si asta e pe baza de plante.
. eu sunt ok cu menta ... cand se duce in jos, cand vine in sus ... e oribila!!!!!!!!!!!! dar, atata timp cat imi face bine, iau. tratamentul e de 7 zile, dupa care mi-a spus sa iau redigest ... si asta e pe baza de plante.
de mancat ... mai nimic. paine prajita, paine prajita cu branza, paine prajita cu dulceata de gutui (aseara am avut o pofta si am reusit sa o tin in stomac). si ceai. muuuuult, mult ceai. 
cam atat mananc zilele astea. sper sa imi revin si eu, nu pentru altceva dar macar pentru fructe. de care chiar imi e dor.  si multa, multa sanatate.
 si multa, multa sanatate.
Laura  lui
 lui  Daniel - 14.11.2006 si
 Daniel - 14.11.2006 si  14+
 14+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006