Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 24
lisssa_ana spune:
in legatura cu cremele,noi am avut un inceput de dermatita,deci tot ce era Johnson a fost aruncat,nici in ziua de azi cand nu mai are nimic tot nu ma risc.
La creme,as folosi tot ce e organic,chiar daca sunt un pic mai scumpe,tin mult. Crema de corp am folosit dupa fiecare baita,dar cred ca mai bine ati fierbe niste musetel in apa de baie sa se mai "inmoaie"
Mama de Ana si 14+
adra_bell spune:
Lissa, da, eu am patit-o la Eva cu cojitele in cap. Am luat crema Mustela si sampon Mustela, speciale, o groaza de bani. Cum incetam sa folosesc crema, cum reapareau. Am trecut pe bio si n-a mai facut cojite de atunci.
Unele-s mai ieftine, de ex pasta de dinti
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Roxy, asta-i si parerea mea, daca-ti doresti sa alaptezi nu-ti cumperi biberoane, sterilizator, lapte praf. |
In principiu poti tu sa-ti doresti mult si bine sa alaptezi, dar daca nu e, nici Dumnezeu nu cere ... Noi cand am luat pompa manuala de la Avent avea si 2 biberoane incluse, pe care insa le-am folsoit mai tarziu. La inceput, adica in primele 3 saptamani de la nastere, m-am incapatanat sa alaptez exclusiv. A FOST COSMARUL VIETII MELE !!! Copilul sugea saracul 50 minute, record pt un bb atat de mic, se mira si asistenta cata forta si rabdare are, dar nu avea ce ... Dupa ce termina bb incercam eu sa scot restul din san cu pompa, scoteam cate ceva, dar nu cantitati impresionante (logic, ca n-aveam de unde) si il hraneam cu lingurita. Nu va dati seama ce inseamna sa hranesti un bb de 1-2 saptamani cu lingurita ... era saraca lihnita si noi chaiuni, nu aveam nici o ora de somn neintrerupta ... copilul se trezea vesnic de foame si balonare (de la aerul inghitit cu lingurita). Dupa 3 saptamani in care copilul slabea in continuu, am cedat si i-am dat completarea (cu laptele meu) din biberon. Asa a mancat copilul pana s-a saturat si am dormit si noi 2-3 ore legate ... Am reusit sa alaptez pana la 4 luni, la inceput o puneam la san si sugea circa 40-50 minute (din ce in ce mai putin), pe urma mulgeam cu pompa ca sa golesc sanul (iarasi iesea din ce in ce mai putin), si ei ii dadeam completare cu biberonul (avent, ca cica suge mai greu si nu se obisnuieste asa usor). Asta e, n-am reusit mai mult, nu stiu unde si daca am gresit, dar mi-am facut n-spe mustrari de constiinta citind toate subiectele de pe forum in care era infierat laptele praf si ridicat in slavi alaptatul ... Ma simteam o mama denaturata, ca nenorocesc copilul cu laptele praf, ca cine stie ce probleme o sa aiba ... Intre timp m-am calmat ...
Fetelor, dar nu e cam devreme sa discutam de cumparaturi ??? Eu am mare parte din obiecte de la bb1, dar oricum ma gandesc abia prin luna a 7-a sa ma apuc de cumparaturi ...
Vedeti ca e un subiect la Generale sau la "parintii intreaba" cu "economiile unei viitoare mamici" ... E foarte util, sunt pareri pro si contra asupra diferitelor accesorii, fiecare alege ce i se potriveste de-acolo ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele