Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 23
sdcristian spune:
eu stau la bloc asa ca nu am avut nevoie de babyphone. noaptea se auzea usor orice, ziua era cu mine in living.
ala video pare moft - mai ales noaptea, cand tu ar trebui sa dormi, nu sa te uiti la copil
mama de Carol (29.12.2008) si 12+
roxybarbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian vezi eventual si la bazar, ca sunt multe produse bune. de ex pat de lemn poti lua second, dar salteaua eu as lua-o noua. ca lemnul il poti dezinfecta usor, cu o carpa, salteaua mai greu. si uita-te in careffour, auchan, au lucruri bune la preturi foarte normale. ca daca de ex mergi la miniblu risti sa lesini pe acolo. de ex patut ca al lui carol, dar vopsit in alb, la miniblu era 35 de milioane. mama de Carol (29.12.2008) si 12+ |
Aaaaa, da cu siguranta as cumpara doar rama patutului la mana a doua ,in nici un caz salteaua! Si cand spun mana a doua ma refer sa cumperi de la o cunostinta,o prietena care nu mai are nevoie de ele nu de la o persoana pe care nu o cunosti
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
Inca ceva, ce creme,uleiuri,pudre etc. ati folosit?
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011
sdcristian spune:
am luat un ghiozdan nivea, din el cel mai bun e unul care e si pt par si pt corp. si ghiozdanul e bun la iesiri ca are o saltea pt schimbat.
mama de Carol (29.12.2008) si 12+
lisssa_ana spune:
pana trece de moderare capitolul,fecian bravo!,sa imi scriu si eu parerea.
cum spunea si crsiti,n-as luat scoica second,ci chiar as investi in el. este f important pt siguranta lui bb. Britaxul este firma care are reviewsurile cele mai bune,nu stiu zau daca livreaza sau nu in RO,dar ar trebui sa cautati pe google. Sunt si scumpe
salteaua noua neaparat si sa fie f tare
pompa,avent100%,sticle...aici cred ca depinde de fiecare mamica si bebe cum le place si ce. Mie nu mi-au placut deloc Aventul,oricum nu prea i-am dar cu sticla,am mers pe Dr. Brown(nu stiu daca se gaseste sau nu in RO)
leagan/balansoar pot sa fie si second fara nici o problema. Eu cred ca cea mai buna solutie sunt prietenele care au deja copii. Noi asa facem,ne impumutam una la cealalta unele lucruri. Eu deja am bassinet,la Ana n-am avut asa ca acum sunt COOL...
Mama de Ana si 14+
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Inca ceva, ce creme,uleiuri,pudre etc. ati folosit? Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 15 + DPN 04.07.2011 |
In general incearca sa te limitezi la cat mai putine accesorii de acest gen caci pot sa ii "strice" pielea la bb.
Pentru piticul meu in general nu am folosit la baitza apa fiarta si racita (e cea mai recomadata) si il mai spalam pe caput cu un sampon hipoalergen (o data pe saptamana).
Ca si crema pentru fundulet cauta una hipoalergena; e fantastica. Acum nu stiu ce marci sunt in Romania (cred ca o groaza) insa noi am avut Sudocrem, nu stiu daca e si acolo insa daca e e cea mai buna. Am rezolvat foarte rapid iritatii groaznice la fundulet cu crema asta.
Acum ca-i baiat mare si ii place sa stea in apa ca o ratza vrea si spuma, asa ca bagam si spumant tot hipoalergen. Asa ca cupilul meu nu a avut iritatii la piele, sau alte minuni.
Sfatul meu: tine cat mai simpla baitza sa nu te trezesti cu minuni.
Pentru tine...acum am auzit ca multe gravidutze isi dau cu ulei de migdale, de nu stiu ce pe burtica, sa nu aiba vergeturi...Ce pot sa spun e ca depinde enorm de calitatea pielii tale. daca vrei un sfat profesionist du-te la un dermatolog sau ma rog cineva specializat sa iti faca o analiza serioasa pielii tale si sa iti recomande ceva impotriva vergeturilor. Acum depinde de tine
Legat de lucruri pentru bb.
Pat poate fi foarte usor luat la mana a doua: insa fii foarte atenta, sa fie de calitate. Pentru ca e un accesoriu foarte important si probabil vrei sa il tii cat mai mult timp (la noi piticul l-a folosit pana acum de curand ca nu mai incapea in el...asa ca trece la bb2)
Salteaua..noi i-am luat o saltea cam tare, dupa parerea mea, de cocos (in fine, am vrut cel mai bun)...si a avut ceva probleme pana cand s-a obisnuit cu el. Sfat, ia o saltea mai moale pentru copilul tau, o sa doarma ca-n povesti.
Acum ca si mobilier nu te sfatuies sa iti iei multe. O comoda cu multe sertare e foarte utila(iti poti organiza spatiul super fain) . Cred ca gasesti ceva bun la IKEA. Noi avem 2 astfel de comode si sunt excelente. Insa dulapior pentru haine...poti sa mai astepti sa creasca mai mare. Deocamdata nu cred ca are asa nevoie.
Ce cred ca sunt extraordinar de utile si nu trebuie sa lipseasca din casa ta sunt prosoapele hidrofile. Sa iti iei un pachet de 12 bucati, preferabil albe ca le poti spala la temperaturi inalte, pentru dezinfectie. Noi si acum le folosim asa de super sunt.
Carutz,ei la noi a fost o tragedie, am facut cele mai proaste alegeri aici. Am luat eftin si am cumparat de n ori asa ca puteam sa imi iau 2 noi foarte bune. Trebuie sa te orientezi bine, la greutate, usurinta de impachetare- despachetare pentru ce varste e bun si tot asa. Cred sincer ca scaunul de masina si carutul ar trebui sa fie noi. Va spune stan-patitul cu cele de la mana a doua.
Pompa de san...well aici e delicat. Eu am avut pompa manuala avent si am experimentat si medela electrica. Medela clar face diferentza, din punctul meu de vedere. si la confort si la timp de muls. Cu avent faceam febra de la atata pompat. Mai ai dezavantajul uneori ca daca nu pui sanul cum trebuie risti ori sa pompezi si sa nu iasa nimic, ori sa iti ranesti sanul. Deci...poate fi cu dus si intors.
Deocamdata atata, ca nu imi mai vine nimic in minte...
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
fecian spune:
Aaa,
Lissa ...saru'mana
Ca mi-ai adus aminte de sticle...eu tot avent am folosit si folosesc inca(nu am chef sa le mai schimb, ca nah matza e mare si doar le foloseste seara). Insa nu imi plac deloc, de la sistemul de inchidere pana la tetina.
Altceva nu am mai incercat, insa la bb2 nu vreau sa iau nici un fel de biberoane/sticle.
Sa pape de la lactobarul mobil...ca de aia e free of charge and 100% biologic
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
fecian spune:
Ei...noi am avut tare si crede-ma nu a fost deloc placut...nu i-a placut deloc la bbloi.
Acu la bbloi am luat o saltea de foam (nu stiu cum ii zice)...frate, as dormi si io acolo, da'nu ma lasa...doarme pe salteaua aia super bine.
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
lisssa_ana spune:
noi avem in continuare saltea tare,am pus un pad peste prin care nu intra pipi si e chiar confortabila. IMpotriva mortii subite la sugari se recomanda salteaua tare.
Cand am fost in RO am folosit cea cu cocos,care nu e deloc tare in comaparatie cu cea ce o avem aici. Ana s-a obisnuit fara probleme...dar sunt copii si copii
Mama de Ana si 14+
adra_bell spune:
Roxy, asta-i si parerea mea, daca-ti doresti sa alaptezi nu-ti cumperi biberoane, sterilizator, lapte praf. Eu n-am cumparat deloc. Daca vrei totusi sa cumperi cauti sa fie fara BPA. E valabil si pentru vesela copilului cand incepi diversificarea.
Nici pompa de san n-am folosit/cumparat
Carucior, eu mi-am luat teapa. Am cumparat Magengland, f bun, confortabil, nimic de zis, dar greu, infernal de greu, nici gand sa pot urca scarile cu el. Orice ai cumpara, m-as uita sa fie usor.
Patut am luat de la IKEA, saltea de nuca de cocos.
Cosmetice am incercat sa folosesc cat mai putine. Initial am folosit Sanosan, cand avea 7-8 luni am cumparat cosmetice bio, de atunci numai d-astea foloses, adica sapun, sampon, pasta de dinti, crema cu SPF (pt vara), lotiune anti-insecte (tot pt vara).
Scoica iti zicea toata lumea sa nu iei SH pe principiul ca nu stii in ce stare este, daca a fost sau nu implicata in vreun aciident auto. Dar daca primesti de la cineva cunoscut si stii ca e ok, e f bine.
Scaun auto am luat Inglesina, alta prostie, acum as lua Britax-Romer, se gasesc in Ro, dar sunt mai ieftine afara
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce