Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 22
morenna spune:
cereline imi pare rau ca treci prin asa momente neplacute si eu care ma vaicaream toata ca ma simt rau acum imi dau seama ca e o nimica toata pe langa cele care vomati,eu am stari de greata dar in special dupa amiaza, dimineata ma simt bn.,niciodata nu am vomat,oricum nu cred ca o sa mai dureze mult si o sa scapam de toate neplacerile si o sa ne bucuram de burticile noastre care or sa creasca.....pe toate
roxybarbu spune:
Fetele care au deja copii, poate ne ajutati si pe noi in alegerea patutului,caruciorului, biberoane etc....
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Fetele care au deja copii, poate ne ajutati si pe noi in alegerea patutului,caruciorului, biberoane etc.... Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 15 + DPN 04.07.2011 |
daca vrei sa alaptezi, te sfatuisesc sa nu iti cumperi biberoane si lapte praf. vor fi atat de tentante ... ceva de speriat, mai ales cand bb va plange si va plange ... dintr-o mie de motive, nu de foame, dar panica, emotiile, depresia te pot face sa ii bagi bibe in gura. si apoi aluneci pe o panta de pe care ffff greu se mai urca. in plus, o farmacie deschisa de unde sa cumperi in caz de nevoie/criza/disperare se gaseste mai peste tot.
patut eu am avut din acela de lemn, care a fost super ok cat a fost bb mic, mic. pentru ca avea o margina care cobora, si nu trebuia sa ma aplec fff tare sa il iau in brate. cand a mai crescut, al meu se ridica in fund noaptea si cadea de-a berbeleacu' . si se dadea cu capul de barele de lemn. am trecut pe patut cu marginile de plasa, am avut un medol tare fain, adica era lat si indeferent cum "pica" incapea in el.
carucior am avut de la inglesina, cu landou, ffff fain pt bb, un chin pentru mine. eu stau la et. 3, caruciorul in masina, cat era mic si nu se rasucea il lasam pe bb pe bancheta din spate cat scoteam carutul. cand a mai crescut venea sotul la fiecare plimbare si scotea/baga carutul. era o chestie fff mare, voluminoasa, comoda la gropi. dar pt mine a fost un chin.
acum voi cauta (si am in minte) un model care poate fi folosit atat pt bb cat si pentru cel mare. adica bb in landou/carut, iar cel mare pe o "margine" (ca nu stiu cum sa o descriu) intre carucior si manerele de impins ... nu stiu cum sa va descriu, am vazut la cineva. mi se pare super practic cand te duci in parc sau la plimbare cu amandoi.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxybarbu spune:
Laura, iti multumim mult de raspuns sunt sigura ca ne vor folosii sfaturile tale.....
Asteptam si celalalte fete cu sfaturi
DPN 04.07.2011
sdcristian spune:
roxy
acuma toate astea depind de conditiile tale si de buget
carucior - am avut primii pasi, cel care e de la landou la 36 de luni, il tinem in garaj, a fost super. dar de la 6 luni folosim unul tip umbrela si e minunat. tot primii pasi. eu personal auma vreau alt carucior, am vazut unul la 300 de lei foarte usor, se poate inclina total pt cand e bebe mic. nu as da mai mult de 500 de lei pe carucior doar ca sa fie de marca. dar... eu nu il car pe scari. daca ar trebui sa il car pe scari nici unul nu mi-ar conveni.
scoica - tot primii pasi, acuma o sa iau alta ca prima s-a rablagit. fara scoia nu se poate circula cu bebe cu masina in siguranta. aici as investi si bani mai multi, as vrea poate una care sa aiba suport din acela ce ramane in masina
patut - noi avem asta http://reclama/products/208-patuturi_de_lemn_pal/1007-pikio_patut_max_185_x_82_cm.mbs si sunt incantata, inca are loc in el, cred ca incap si eu acolo. avem si tarc, tot primii pasi, care ii va reveni la nr 2. asta nu mai cumpar. ii va trebui in schimb saltea
pompa de san - am avut 3, singura buna pt mine a fost avent manuala. o sa imi mai iau una, ca prima s-a risipit. primii pasi manuala o prostie, nuk eletrica tot o prostie.
biberoane - daca o sa ai nevoie, eu as cumpara tot avent, carol nu a avut colici decat 3 zile, si cred ca biberoanele sunt importante pt asta. acuma sper sa pot alapta cat trebuie asa ca o sa am doar 2 mai mult pt laptele muls. dupa 6 luni am trecut pe biberoane cu 5 lei bucata, ca deja nu mai conta pt colici, si avent sunt cam scumpe. le-am luat la set u sterilizator ca am prins atunci ceva oferta
mama de Carol (29.12.2008) si 12+
roxybarbu spune:
Laura, tu ti-ai cumparat toate astea, adica patut ,carut,scaun auto etc.. noi sa ai gasit si second-hand?
Fetele voi ce credeti de varianta second hand ?
DPN 04.07.2011
sdcristian spune:
scaun auto second in nici un caz, poate fi stricat si sa nu se vada, iar in caz de accident sa o patesti rau
restul da, le-as lua si second. mai ales daca gasesti sa le cumperi de la cineva, nu de la magazin second
roxybarbu spune:
Sdcristian, nu am un buget limita (inca ) dar nu vreau nici sa cheltui banii pe lucruri scumpe doar pentru ca sunt de firma daca pot gasii si mai ieftine sau le pot achizitiona la mana a doua. Dar vreau sa fie de calitate sa nu ma chinui dupaia cu ele...Asta este unul din motivele pentru care v-am cerut sfatul
DPN 04.07.2011
sdcristian spune:
vezi eventual si la bazar, ca sunt multe produse bune. de ex pat de lemn poti lua second, dar salteaua eu as lua-o noua. ca lemnul il poti dezinfecta usor, cu o carpa, salteaua mai greu.
si uita-te in careffour, auchan, au lucruri bune la preturi foarte normale. ca daca de ex mergi la miniblu risti sa lesini pe acolo. de ex patut ca al lui carol, dar vopsit in alb, la miniblu era 35 de milioane.
roxybarbu spune:
ok,priceput , scaunul auto de preferinta nou.
Baby phone ati folosit simplu sau cu camera video ?
DPN 04.07.2011