Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna ziua la toata lumea
Imi pare rau sa vad ca nu sunt singura la care ii mai este inca rau , eu ma trezesc in fiecare dimineata cu o ameteala crunta iar din momentul in care ma dau jos din pat am aproximativ 30 de sec sa ajung la baie . In ultima perioada ,fiind in concediu, am sesizat ca daca ma trezesc mai tarziu nu mai imi este asa de rau dar din pacate de luni incep munca si la 6:30 desteptrea
Voi mai aveti si alte simptome? Eu de exemplu am nasul infundat,am dureri groaznice de cap, imi curge sange din gingii si din nas.....oare cand se vor termina toate astea si sa inceapa momentele frumoase ....

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Oau fetele, ce dea ponturi!! Susan, nuci, catina trbuie sa le incerc si eu

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Sa va fie de folos susanul.

Referitor la catina, e foarte buna. De vreo doi ani am vazut o emisiune la tv in care povesteau de ea si calitatile multiple pe care le are si cat de apreciata e in alte tari numai la noi nu (ca multe alte lucruri).
Daca retin bine zicea ceva ca un litru de ulei obtinut din catina costa intre 80 -100 euro. Asta dupa mine inseamna ca e mai ceva decat uleiul de masline.
Si noi avem la tara un pom de catina, dar fereasca Domnul cat e de greu de recoltat. Are niste tepi pomul de pana si in cap am fost impunsa pentru nici macar 2 kg de bobite de catina. Am primit injectii la greu atunci, de la pom.
Folosita la ceai mi se pare putin uleioasa bautura, dar am mancat bobite asa proaspete si erau ok. Si mici ramurele pot fi folosite la prepararea ceaiului, si alea contin tot felu. E buna si pentru diabet.
Inca n-am incercat bobitele cu miere, suna bine.
Nici eu nu sunt fam medicamente, dar nici injectii, ma tem de ele mai rau ca un copil (bine ca nu am luat decat vreo 10 la viata mea).

11 +

Atunci inseamna ca 1 kg vandut la 10lei in piata isi merita toti banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

roxy cum stai cu tensiunea?

citeam undeva ca cele descrise de tine mai sus sunt simptome de raportat la dr daca devin suparatoare.

Eu iti doresc sa treci peste cat mai curand

.....viata este acolo unde te regasesti.......

14+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

parca am avut un feeling in legatura cu nucile, stiam ca sunt sanatoase consumate moderat insa nu stiam ca se nasc copii linistiti......apoi sa refacem depozitele de nuca din casa .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

roxy cum stai cu tensiunea?

citeam undeva ca cele descrise de tine mai sus sunt simptome de raportat la dr daca devin suparatoare.

Eu iti doresc sa treci peste cat mai curand

Pufi, la inceputul sarcinii aveam tensiunea foarte mica, dar dupa saptamana 7-8 se stabilizase, dupa care nu am mai controlat-o

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

daca si acum e mica atunci trebuie sa consumi multa apa, acelasi sfat l-am primit si eu care toata viata am avut tensiunea 9.8, zice ca, consumul de apa regleaza tesiunea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

subscriu si eu si la catina si la nuci, despre susan nu stiam dar e foarte tare

Legat de catina, e foarte buna si pentru scaderea colesterolului, va spun sigur pentru ca e testat. Reteta ar fi: 2 kg de catina stoarse bine si separate de coaja, si apoi amestecate cu miere de albinecam 1 kg. Se ia o lingura pe stomacul gol dimineata.

Legat de nuci, un cardiolog renumit le recomanda pentru inima. Sunt exceptionale si pentru sistemul vascular.

Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/07/seminte-susan-proprietati.html

Daca vreti sa cunoasteti mai multe despre semintele de susan cititi link-ul de mai sus.

Am sa mai rasfoiesc cartile mele de nutritie in caz ca va intereseaza si alte remedii naturiste.

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/07/seminte-susan-proprietati.html

Daca vreti sa cunoasteti mai multe despre semintele de susan cititi link-ul de mai sus.

Am sa mai rasfoiesc cartile mele de nutritie in caz ca va intereseaza si alte remedii naturiste.

11 +

Suuuper!!! De ce n-am stiut pana acum ca e asa bun? As fi avut si eu sanii mai mari, si poate un copil mai repede, ca ne-am cam chinuit si noi..

Mergi la inceput