Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

felicitar alina!!! wowww ce putin mai e si scoatem majoretele!!!!!

mai am si eu si de spalat. maine daca ajuns la verisoara mea le aduc...ca deja au ramas mici-mici de nepotelul meu baban de doar 7-8 sapt.... a trecut pe hainute 3-6 luni.dar stau si ma gandesc daca sa le mai aduc sau nu.....cand sa imbrace atatea???? am numarat in seara asta 45 de body-uri calcate doar body!!!

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

45 body

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miki cu somnul am avut si noi ceva pb, eu incerc sa o trezesc cat mai devreme pt ca somnul de pranz si cel de noapte sa nu mai fie prea tarziu
la ora 8 - 8:30 dimineata o trezesc iar la pranz ff rar o las sa doarma dupa 3 altfel ne apuca 12noaptea

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

alina.nfelicitari ptr rezultatul de la eco ptr grasunica

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

lauramerci defapt e un grasunel
yasmi 45body waw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da alina, laura s au strans......si eu nu am cumparat cam nimic.... de la prietene, ce a adus mami meu, trimise de socrela. mai am cateva si noi, dar alea nu le mai spal, desfac ca nu are rost sunt prea multeeeee....

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

yasmi dar toate sunt asa mici pt primele luni?
ca astea raman repede micute

Mergi la inceput

alina.n grasunel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nuuu ce am calcat azi sunt pt perioada 0-6 luni. in restul nu am intrat inca. nici spalate nu sunt.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

eu ma bag la somn va pe toate

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alina, maine la ora 2 merg la dr. Sper sa imi faca si eco, ca nu plec de acolo fara . Chiar ca e grasunel bebe al tau. Eu sper macar 2000 gr sa aiba . si cred ca ma duc si singura...al meu nu cred ca poate sa merga cu mine

yasmi, sa poarte sanatos bebelinul toate lucrusoarele. De centura nu stiu ce sa-ti zic...eu mi-am luat din aia cu tot cu chilot, inalta pana sub sani. Astea fara chilot imi e ca se ridica si nu tin bine toata burta. Totusi nu cred ca la tine are pe ce sa se ridice , se cam ridica pe sunculite...iar tu esti numai os

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput