Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Buna mamici, citit in maare viteza pe diagonal.
Dorim sanatate bolnaviorilor.
Teodora mie imi place cintarul tau...am meu e precis si nu imi place ce arata la mine
.
M-am gindit ca Mihnea nu maninca asa de bine ca inainte din cauza gradinitei. Poate s-a scurtat timpul de stat in parc...?
Vad ca se apropie nasterea baietelului de Prisi.
Multumim Gabriela pentru cuvintele frumoase!
Adimercedes si eu din cauza oboselii experimentez niste dureri groaznice de cap si m-a mai apucat si o masea. Numai bine iti doresc.
Am reusit sa amenajam in mare la Bucureti. Mi-am "aranjat" pofta de cumparaturi pe cel putin un an (mai ales in ce priveste umblatul dupa diverse si sumele cheltuite
pe strictul necesar de acolo.
Ceamica super aiurea cu Zara
. Era o suma mare?
Imi imaginez cum te-ai simtit, eu am fost foarte revoltata cind mi-au cerut pasaportul in Berska Barcelona pentru ca am platit cu cardul de credit.
E a 10-ora cind ma mut de la virsta de 18 ani incoace...

Speram sa fie bine si sa ne obisnuim. E un stres si pentru copii...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Valntina, sanatate mulata baitului!!!

mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
cecilia L spune:
Sper ca ati petrecut frumos iri, eu nu am avut timp sa mai intru sa petrec alaturi de voi
Ema, ma bucur ca s-a rezolvat, eu nu sunt mare fam Zara...si oricum nu am timp de rasfat, sunt in criza de timp, am reusit azi sa fac curat/spalat/gatit..mai tb sa ajung totusi la cumparaturi ca este gol frigiderul si sapatamana viitoare nu am cand...iar maine mergem la o petrecere pt copii ...asa ca ...
Cristi este bine, nici un semn suspect...dor o tuse seaca pe care o avem toti 3, dar care nu are legatura cu subiectul.
Problema mea nu era ca face varicela, ci ca nu este vaccinat si nici nu am cu cine sa-l tin acasa, oricum ma indoiesc sa mai apara au trecut 20 de zile si nu a mai aparut nici un alt caz( de care sa stiu)la grupa.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Ema acum am vazut ca s-a rezolvat! Super!!!
mamica Dariei
si a lui David
Roxali spune:
Ceamica ma mir ca sau simti cu musca pe caiula cei de la Zara, dar cand o clienta cheltuieste in magazin o suma de trebuie sa le dea de gandit totusi
Erina nu cred ca ne putem lecui usor de boala asta
...shoppingul e deja in dna, poate nu sume mari...pe tine chiar nu te vad fara esti o persoana destul de cochetica si pusa bine la pun
Erina spune:
Roxali, de cind a aparut si David m-am cam lasat de cumparaturi pentru mine. Ca tot e in discutie Zara.
Ultimele cumparaturi pentru mine de acolo au fost acum un an si ceva, un trench scurt.
Pentru copii in schimb am luat si inainte de Craciun.
Problema e ca nu am revenit la 55 sa port hainele pe care le am si va trebui sa imi iau cite ceva, mici completari dar in rest nu ma atrage absolut nimic.
Am fost in Baneasa Shopping City si in Afi Cotroceni dar am vizitat doar Zara Home si restaurantele+coffe shop+ L'Occittane. Nici o hainuta, nimic-nimic. I am cured!!!
Si sa revenim la topicul copii. Vreau sa fac analizele complete Dariei si acum fac o comparatie Synevo-Euroclinic.
La prima preturile sunt un pic mai mari, e vorba de ordinul leilor sau zecilor de lei, deci nu mare diferenta. Oricum sunt derutata pentru ca la a doua mereu am primit analize lucrate la prima... Voi ce recomandati, direct laborator sau clinica?
mamica Dariei
si a lui David
Sabina spune:
eu sunt impotriva analizelor la copii daca nu sunt grav bolnavi, mi se par inutile si chinuitoare (alor mei nu le-a recomandat niciun dr niciodata) :), dar pot sa-ti spun ca la synevo rezultatele ultima data au fost aproape identice cu viena(diferente abolut milimetrice si oricum nesemnificative dpdv diagnostic)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina eu sunt impotriva analizelor la copii daca nu sunt grav bolnavi, mi se par inutile si chinuitoare (alor mei nu le-a recomandat niciun dr niciodata) :), dar pot sa-ti spun ca la synevo rezultatele ultima data au fost aproape identice cu viena(diferente abolut milimetrice si oricum nesemnificative dpdv diagnostic) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Multumesc Sabina.
Daria nu maninca bine (sper sa nu fie o reactie la insistentele mele puternice de a minca
), este palida (chiar si in poze se vede). Ea nu a fixat bine calciul niciodata, vreau sa vad cum stau si aici. Facem la Synevo.
mamica Dariei
si a lui David
Sabina spune:
nu trebuie sa uitam ca a manca bine difera de la parinte la parinte si de la copil la copil....ar trebui avut incredere in ei, succes, la synevo sigur lab e bun.
edit, eu le fac in dr grozovici.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
valentina_22 spune:
Erina si eu tot pe Synevo as merge. Am incredere in ei, sunt corecti si dau rezultatele super repede, fata de alte clinici unde trebuia sa astept si 10 zile. Cei de la spital lucreaza numai cu ei.
Cat despre Andrei este mult mai bine, a inceput sa manance(mancarica de regim), scaunele au fost rare si nu a mai varsat si nici febra nu a mai facut.
Azi-noapte insa m-am speriat rau, cu toate antitermicele date, impachetarile si toate leacurile babesti stiute de mine febra urcase la 39.5!
Abia spre dimineata in jur de 4 s-a linistit, febra a cedat si a reusit sa adoarma. Eu sunt super obosita, abia astept sa ma bag la somnic!
Trimit
tuturor si va urez o duminica cat mai reusita!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ChicAlexa – val-1.jpg
ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC