Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, se apropie vacanta de sfarsit ? Sa te bucuri de ultime momente frumoase !

Roxali, sper ca a pierdut babuta suzetele si nu mai gaseste Sonia nici una . E domnisoara de acum, nu-i mai trebuie ! Curand o sa-ti ceara ruj , nu se poate reveni la suzeta ! Daaa, sunt multi copilasi care se sperie de Mos Craciun sau babute de-astea, cine stie ce-si inchipuie ei... Lasa ca la anul va fi mai curajoasa ! Pupam frumoasa papusica ( mi-a placut tare mult poza in care se inghesuise in patutul de papusa )

Cecilia, sper sa nu fi luat Cristi varicela. Si la Maria la gradi ne-au anuntat ca au fost cazuri la inceputul lui noiembrie si ne-am ingrijorat ( mai ales gandindu-ne sa nu ia Irina, ca Maria are oricum vaccinul facut ). Apoi a racit si nu a mai mers o luna... Intre timp f.multi copii din gradinita au facut ( la un moment dat educatoarele au crezut ca de aceea nu mai vine Maria la gradi, ca are varicela ), ea a scapat ( macar de asta, ca si asa am tras cu otita ei si bronsiolita Irinei ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Gabriela, foarte frumos v-ati distrat, am vazut pozele . Deja peste 2 saptamani o sarbatoriti pe Sofi... Ai fetita mare . Si e minunata ! Am sa iau si eu revista, e in acest numar ?
La multi ani ! pentru Sara Ioana, printesa frumoasa si cocheta !
Sa va bucurati de comorile voastre !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumim, Luiza! Si felicitari pt kg, stiu cum e cu pragul psihologic, am stagat la 12 kg mai bine de 1 an, ieri am vazut ca Sara are 14 kg. Dau de baut la toata lumea! Asa bucuroasa am fost! E drept ca de cand cu gradi, mananca bine! Si eu zic ca dieta controlata a Mariei isi spune cuvantul! Cat ma bucur!Da, in numarul din ianuarie a aparut povestea Sofiei!Nu credeam sa o publice, dat fiind ca a fost si a Sarei, dar au spus ca e f frumoasa si au premiat-o! Iti dai seama ce bucuroasa am fost, asa au amandoua povestile inramate!Pupam frumoasele surori!

Ema, ce patanie, offf!

Anca, sper sa rasara soarele si pe strada voastra, si sunt sigura ca asa va fi!

Cecilia, parerea mea ca nu e de vaccinat Cristi, daca exista pericolul sa fi cules si el virusul

Teodora, nu-mi place ce aud acolo, n-o fi fost vreo eroare a cantarului, noi am mai patit...Nu mai are pofta de mancare? CEva copro ati facut? Si parazitii duc la asta...Sper sa nu fie nimic serios si sa va intremati la loc! Un mare pt voi!

Erina[flo]

La Multi Ani, pemtru Ion si Ioana! Mergem si noi in oras sa o sarbatorim pe Ioana noastra!Sa fiti cuminti, da?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

ceamica, imi pare rau pt intamplare si mai ales pt felul in care ai fost tratata . Nici nu mai am ce sa mai comentez... Doar sa-ti promit ca n-o sa merg sa cumpar nimic de acolo, in semn de protest
Oricum, minunatul tau nu se dezminte...
Greu tare de mers la cumparaturi cu cei mici, eu nici macar nu incerc sa merg undeva cu Maria si sa intru la cabina de proba. Cu Irina singura nu am cum, ca nu incape caruciorul in cabina asa ca iata ce solutie simpla de a face economii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi tuturor celor care poarta numele de Ion si Ioana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Prisi, m-am tot gandit la tine ieri, vad ca esti inca 2-in-1 , bravo, sa mai stea bebe la caldurica macar o saptamana, vad ca ai 37+. Noi oricum tinem pregatite.

merci Luy , duminica fac 39 de saptamani dar am uitat sa schimb semnatura, luni merg la analize si marti ar trebui sa fie ziua cea mare, asta daca nu se grabeste bb sa vina pana atunci, eu sper macar maine sa mai stea linistit ca am program de infrumusetari, in rest bagajul e gata, camera lui bb nu ii facem momentan punem patutul la noi in dormitor,mari emotii nu am doar pt Miru cand ne vom intoarce acasa sper sa-si primeasca bine fratiorul ca acum pare tare mandra ca o sa-l aiba

Marta 37+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani celor ce-si aniverseaza astazi onomastica ! si in special pentru Ioana de mami Carpatina , Ioana de mami Gabriela si Ioana de mami Alinkav
Petrecere frumoasa !

va multumesc pentru suportul moral. Dupa ce-am vazut inregistrarea m-am trezit zicand : ,, da, zara m-a pacalit cu acordul meu , daca sunt ametita !'' Oricum nu credeam c-o sa merg asa departe cu actiunea , probabil nici ei !
Astazi m-a sunat tanti de la zara sa-mi spuna ca-mi restituie marfa zilele acestea ! Asa ca sunt invingatoare Dar sunt un cal breaz in sun plaza !
Ma bucur insa ca am creat un precedent ! M-a deranjat teribil cum ma priveau pe mine si cum o priveau pe angajatul zara pana sa vizionam caseta .

Cecilia , pe al meu l-a impresionat f tare cand i-am spus ca ar tb sa aiba si el MANIERE !I-am spus ca mi-ar placea sa fie si el un baiat manierat ! La inceput striga dupa mine ca vrea sa fie un baiat manelat si apoi striga doar vreau sa fiu baiat ( treaaba cu statul la masa este o pb daca mergem undeva ) cred ca i-a intrat in urechi bine si probabil i-a placut ! Cu tv-ul si calc eu inca nu sunt ferma
au inceput reducerile dar sunt sub varianta de promotie , dupa 15 probabil ca se numesc intr-adevar reduceri . Daca ai timp , shopping placut si ai grija sa pleci cu marfa Eu de acum sunt celebra !

ma retrag , mergem s-o sarbatorim pe mama va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Ioni si Ioane! Sa fiti fericititi!

Teo, ai cantarit de mai multe ori baiatu sa inteleg? scadere a energiei ai observat?

Nici Gh nu e la categoria grea, in schimb sofia a trecut de 27 de kile si incep sa ma ingrijorez:(, in poze arata superba, dar....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

of, ceamai mica, ce nesimtiti. bine ca nu te-ai lasat!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza dragele mele!!!!

Ioanelor si Ionilor!!!!!

Gabitza de Cluj,Alina de Ukraina,Carpatina de Belgique sa va traiasca comorile!!!!!!

Sa-mi traiasac si mie sora si mama!!!!

M-am linistit cu Mihnea ,era bulita bateria la cantar!!!!
Faza e ca pe mine ma arata cu vreo 8-9 kile mai grasa ,va dati seama tragedie???????????
Dar era tembel rau cantaru!!!
Copilu' e in graficul normal!
Nu am observat nicio modif suspecta,de-aia am fost mai socata!!!!
Acum m-am pus cu haleala pe el,am scos orice forma de dulciuri,nimic-nimc nu mai primeste,decat cerealele cu lapte seara.
Noi mancam la masa din bucat,de fiecare data pina la ultima lingura din castron,DAR,si desenam/coloram in timpul asta Macar de-ar ramane hachita noastra asta....
Ieri,cel putin,a mancat exact ca la carte,inclusiv OUUUUUfiert cu iaurt si o felie de paine neagra!!!!
Ahhh,mi-am adus aminte ca tre' sa bag o paine in masina

Rox,zbor lin!!!!Sa te intorci cu bine!!!

Ceamica !!!Bravo tie pentru determinare si inversunare!!!!!Si eu faceam tambalau,sa stii!!!!

Martucoo,mult a fost,putin mai este!!!!!!

Mergi la inceput