Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxali spune:
Rox ziceam ca voi sta 3 zile de vin pana dum, dar vroiam sa vad si o bucatica din Paris![]()
tare frumos ai mai relatat vacanta...ma bag la pozici acusica![]()
seamana Alex cu tine
, chiar daca nu ia placut tunsoarea si-a dat seama ca iti cauza o suparere
...pacat ca nu ia lasat ceva perciuni, macar nu realiza ca in spate e prea scurt
tu inca nu ti-ai revenit cu somnul, dar imi place ca esti activa pe forum mai mult decat la munca
nu inteleg ptr ce ii lasi hartie seara ptr kk sau putic![]()
sant si baietii talentati la desen , dar fetele ii i-au la "detalii"(excludem leonardo)
telefon deocamdata imi ajunge lg, ca pica des in mana piticilor...e pacat , ar fi un motiv de cearta![]()
Ceamica cred ca ma duc la vipani
...pai doar nu stau la cozi cu printesa S
Gabriela daca te incalzeste cu ceva si mandra mea are febra, acu 2 zile am scris ca a luat decat o data antib
...si are o tuse grasa raaaaaau
Yaia fericito ti-ai planuit si masaj![]()
adimercedes spune:
Prisi, sa va traiasca bb Rares cu sanatate si noroc si sa va aduca multe bucurii alaturi de Mirunica-frumushica! Refacere rapida si acomodare usoara la viata in 4
.
Carpatina, bun (re)venit! Pup cu drag trandafirashul
.
Rox, iti urez sa te acomodezi repede la fusul orar - deh, inca poti da vina pe el
. Felicitari pt despemparizare ;) Super "baiet" ai... Si pup si pe Alex cea tunsulici
. Apropos, azi fug si eu la tuns, un stilist nou si sper sa faca ce vreau eu sa faca ;)
Vale, ma bucur de vestile bune si ma intristez pt cele mai putin bune. Sper sa fie ok. Ma gandeam acum daca ai putea vb cu un medic fff bun parazitolog pt tine si sa faci niste analize amanuntite, cu recoltari multiple pe LUNA PLINA!!! Citeam undeva ca este un tip de parazit care provoaca chisturi in organism (ficat, plamani, rinichi etc) - stiu ca ii sunt gazde animalele salbatice, dar nah, in zilele noastre... Macar sa stii cum stai. 
Gabi, multa sanatate pt Sara, sper sa scapati repede de simptome. 
Yaia, oooohh, asa mai merge. Si eu as vrea sa pot sa stau sa citesc si sa nu stiu ce sa fac cu mainile ;) De fapt, hai sa nu ma plang, ca tocmai ce am bagat o epilare si imediat fug la tuns, asta daca il tine pe Adam sa stea dupa mine ;) Abia astept sa vad pozele de la scufundari cu familia delfinashilor! Ce bine ca il dai pe Tudor la inot, o sa vezi ce repede o sa evolueze si o sa prinda toate miscarile super rapid, ca doar e obisnuit cu apa. Noi reincepem cu Lisa in februarie. Pe Adam il mai tin pana catre vara viitoare (ian-feb). Si spor si cu patinatul. As fi vrut s ao duc si eu pe Lisa, dar nu am ce face cu Adam, ca sunt numai singura cu amanoi, iar in weekend e cam tambalau la noi, duminica are inot si ar fi doar sambata cand mai stam si noi impreuna. Insa i-am luat role de Craciun, dar nu am gasit casca si aparatori, erau goale rafturile, asa ca nu a putut sa le poarte inca. Se pare ca unul din noi trebuie sa se "sacrifice" si sa-si ia role. Si, bineinteles, eu voi fi aia, pt ca oricum vroiam sa imi iau role inainte sa raman insarcinata cu Adam (cele din RO le-am dat cadou acum multi ani) si tare mi-e pofta sa ma dau in barci ;) Din pacate nu pot sa practic pe strada, ca in RO, unde faceam viteza, coboram/urcam dealuri alaturi de autobuze si masini, faceam inconjurul centrului ca nu circulau masini in weekend etc... Aici centrul e la peste 1h cu masina/tren, piste sunt insa numai pt acrobatii, or eu nu sunt fan dat peste cap pe role. Tare m-as apuca de patinaj viteza pe gheata la parcul olimpic, insa nu am timp de asta chiar deloc :(
Fug sa pregatesc papa pt Adam ca intr-o 1/2h trebuie sa plec si el inca doarme, plus ca trebuie sa si manance si sa si conduc pana acolo cel putin 15'...
Va pup cu drag pe toate, sa aveti o zi superba - inspiratie www.youtube.com/watch?v=LcxYwwIL5zQ&feature=&p=721AD68CC3FDAACA&index=0&playnext=1" target="_blank">aici! 
Happiness_4_us spune:
Bun venit pe luma, bb Rares!
Sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun!
Mamica fluturasului Andrei si
34+
Maria
mandarinutza spune:
Bine ai venit pe lume bb Rares, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume.
Prisi,felicitari si refacere usoara !
Printesa Miruna sa ai grija de fratiorul tau, sa il iubesti mult de tot!
Erina spune:
Buna dimineata!!!

Bine ai venit pe lume Rares!!! sa ai parte de toate binecuvintarile cerurilor!!! Felicitari Marta, tati si Miruna!!!

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Multumiri din inima draga Adimercedes pentru cuvintele frumoase!!!
Mamici vad ca ati scris, m-am bucurat sa aud despre kg Ceciliei (vreau si eu), despre evolutia copiilor si povestirile din Tailanda.
Abia astept sa intru sa vad pozele Roxanei si pe Puppic cu ochelari!!!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Sa va spun despre noi. Am reusit sa ne instalam si casa a prins cit de cit contur. Mai avem de montat un dulap in baie si de cumparat succesiv diverse maruntisuri si ceva covorase.
Suntem rupti de oboseala, azi noapte visam numai cirlige pentru perdele-am pus peste 200 de bucati...Tati a stat iesi seara si aseara pina la 2 noaptea si a mai strins una alta, a montat electronicele etc.
Daria a fost incintata cind am sosit desi totul era cam pe jumatatae impachetat. Si-a pus rochitele cite una in ficare sertar, a inceput sa lipeasca stikere pe pereti si tot spunea ca va dormi doar cu David in camera.
Pina acum nu a dormit singura pentru ca nu respira bine noaptea si imi este frica sa o las singura. Sforaie foarte rau (respira doar pe nas) se sufoca, incepe sa tuseasca si schimba pozitia. Vineri avem programare la pediatru-sper sa fie unul bun.
Totusi Daria e afectata de mutare pentru ca are crizute: nu pun pijamauaaaaa...nu ma imbrac...daca i se refuza ceva reactioneaza puternic, il impinge pe David.
Abia astept sa ne linistim sa intram in programul nostru. Eu ziua fac din treburile multe care mai sunt si am cam taiat din programul de joaca impreuna, crafturi si altele.
Multumim pentru raspunsul despre analize. Le-am luat luni dimineata. Le lucreaza la laboratorul lor, nu la Synevo dar sper sa iasa corecte.
Sa aveti o zi frumoasa. revin cind pot!
mamica Dariei
si a lui David
crishtina spune:
Bun venit Rares! Felicitari Marta si refarecere rapida! Pupici! 
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Roxana_G spune:
Salutare, balamuc si azi, asa ca sunt pe fuga.
Erina, sa fie intr un ceas bun mutarea si sa va adaptati rapid! Sigur ca orice schimbare afecteaza copiii, dar nu neaparat in rau. Poate e doar obosita fata.
Ali, servetelele sunt pentru sters dupa pipi, insa se sterge singur si dupa treaba mare. L-am mai certat eu sa ma cheme mai bine, ca nu se sterge prea bine, dar e zelos oricum. Cat despre programul de 3 zile la Disney si Paris e cam pe fuga, mai ales ca in weekend e cel mai aglomerat.
alinkav spune:
Salut fetele!
Erina, gata v-ati mutat la Buc.?
Rox, spor la munca, si servici usor!
Eu vreau sa muncesc, dar nu am ce...nu-s clienti, si sunt tare amarata, si ma obosesc tot felul de griji si ganduri!Sa vina mai repede primavara, sa inceapa activitatea in forta!
In alta ordine de idei, azi fii-miu are concurs la lb. si literatura romana(Comper)...si iata si varianta pe care o are de rezolvat http://www.concursurilecomper.ro/subiecte/Limba%20romana%20clasa%20I%20varianta4.pdf , dupa mine destul de greu(nu ptr mine
, ci ptr el), si sunt tare curioasa si nerebdatoare sa aflu ce a facut...