Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bine ai venit pe lume bb Rares!!!!
Prisi, felicitari mamico!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bine-ai venit, bebe Rares! Marta, sa va traiasca baietasu! sa fiti sanatosi si sa te refaci mega rapid. Un mare pupic Mirunicii, sora mai mare de-acuma!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Felicitari Marta! Bine ai venti bb Rares! Sa ai o viata minunata!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Felicitari prisi si bun venit bb Rares. Refacere rapida, un bb papacios si o surioara model.
pentru toti .

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rox, am vazut pozele, superbe, ca si tine de altfel....se vede ca te-ai odihnit, dar nu se vad kg de care spuneai.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Felicitari, Marta! Bun venit pe lume bebe Rares, sa ai o viata minunata! Felicitari si surioarei Miruna!

Bernix, chiar azi ma gandeam la tine, sper ca esti bine!

Carpatina, salutam si prezenta ta si te asteptam!La povesti, desigur!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ia uite ce eficiente au fost majoretele noastre ...

Bun venit, bebelus iubit Rares !
Sa fii sanatos si fericit, sa ai o viata minunata alaturi de surioara ta si de parintii ce va iubesc atat de mult !

Felicitari, Prisi !
Refacere rapida, sa te bucuri alaturi de M de comorile voastre !

Felicitari, Miruna !
Sa ai grija de fratiorul tau, sa-l ocrotesti si sa-l iubesti mult !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

FELICITARI,MARTA!!!BUN VENIT RARESSa fiti fericiti si impliniti toti patru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, felicitari mamico, sa va traiasca Rares, sa fie sanatos si norocos! Multi pupici surorii lui superbe.

Yaia, ai fost belea cu iphonu. Cat despre saptamanile tale libere, numai a relas nu suna.

Pupici si multumiri de aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozele. Chiar e o destinatie frumoasa si cred ca se gasesc si oferte mai rezonabile ca pret (aprilie, spre final de sezon)

Carpatina, ochi de vultur, nu l-am descaltat noi, omu s-a imbracat in baie si nu ne am gandit sa ii punem si pantofi. Mai ales ca a intrat pe terasa de la mansarda. Dar Alex a fost de belea cum se uita ea lung cand a iesit si ii zice prietenei lui "unde se duce Octavian asa descult?".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Bine ai venit pe lume MRares Felicitari Prisi , refacere rapida si lapte-n tzitzi !

Acomodare usoara la gradi, Alexia ! Yaia rasfat meritat si serviciu usor !Tudor te mai tentam cu niste cars?

Sanatate multa Andrei ! Vale , putere multa !
Sanatate multa Sara !

azi imi propun sa nu adorm pana nu termin de vazut pozele !

Roxana bine ai revenit ! Ma bucur ca Alex s-a mai linistit cu tunsoarea !

Vroiam sa va multumesc inca o data pentru sustinere ! Multumesc mult mamici !

Marunzika , imi pare rau ca ati ramas fara papa atunci! La mine sentimentul vinei e inca prezent . Tb sa trec peste si mai ales sa ma invat ca as mai putea pierde si alta data .

Erina imi doresc sa-ti fi recuperat pasaportul repede! Nu sunt un fan zara, dar vad ca numai la ei am pb . am patit-o si in atena cu cardul , dar acolo era cardul lui Puf si a tb sa vina el sa semneze, noroc ca era cu mine ! Dar a fost unicat in toata istoria cardului lui Puf!
In cazul de fata :109ron ( ii cumparasem ceva sorei mele ) si sa ma vezi ce spasita eram cand imi ceream punga. Apoi am vazut stele verzi si de aici ....
Puf radea de mine cand m-am intors acasa ,,ptr astea te-ai agitat tu atat ?! ( va dati seama unde a dormit Puf in seara aceea )
Sfarsitul povestii mi-a gadilat orgoliul
M-am trezit zicandu-i tanticii ca in decurs de vreo 30zile poate vine adevaratul hot sa schimbe marfa si poate-l prind. Se poate da in urmarire codul produsului la sediile lor . Cert este ca m-a intrebat daca n-as fi interesata sa ma alatur colectivului lor I-as fi zis nici macar paznic. Cu produsele n-am nimic ... I-am luat cartea de vizita ,am spus sablonul ptr situatia respectiva si-am plecat

Mandarinutza cu timpul pierdut e tragic , mai ales cand toate sunt contra-cronometru la noi

Roxali , cand faci rezervare la hotel ptr disney poti sa-ti cumperi bilete si pentru minunatiile pe care vrei sa le vezi , dar asta nu te scuteste de a sta la coada sa intri. Mai este un card vip parca , ai intrare separata , practic nu stai la coada , dar iti afiseaza intre ce ore ai voie sa intri acolo.

Salut toata mamicile
Plec sa-mi trezesc Minunatul! Sunt hotarata sa-i schimb orele de somn!
va pup

Mergi la inceput