Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, noi am fost intr-o mini vacantade 1 dec 2009 la Baia de Fier si de acolo am urcat intr-o zi la Ranca, am fost impresionata, e superb, sunt numai pensiuni micute de max 2 etaje, aproape de partie am mancat la o pensiune tare draguta si mancarea f buna, deserturi facute in casa, si acceptabila(mai ieftin decat la pensiunea la care am stat noi in Baia de fier care era cam fitoasa) - pensiunea Valea Mariei, nu stiu cum e cazarea, dar daca mai mergem in Ranca, acolo o sa stam. http://www.valeamariei.ro/ro/pensiune-ranca/index-valea-mariei-1.html

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Woooowwwww, ce de frumosi am vazut, care mai de care mai scumpi si mai voluntari!!!!

Cristi, craciunelul cu clopotei, fff dulce langa brad si la serbare parca era la el acasa, tare lejer si fara griji . Mami, ai slabiiit...

[

Fug ca Adam e pe masa.

----------------------------------------------------------------
www.youtube.com/watch?v=KHi2dxSf9hw&feature=fvst" target="_blank">Children SEE, children DO. Make a change, be a positive influence

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Da, Cristi a fost ff relaxat, spre final chiar plictisit.
Cat despre mine, da am slabit,50kg....iar daca o tin in acelasi ritm cred ca mai dau, fara efort, hai dati cu rosii

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, bine ai revenit!
La analize pt copii, daca aveti nevoie de analize urgente, se fac la Budimex, la laboratorul Medlife de acolo, noi i-am facut o singura data Antoniei o homeoleucograma anul trecut cand aa vut 4 zile febra, si rezultatul l-am primit acolo in 30 minute.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata

Luy, Teo, Alina, Greyeras, Mandarinuza, Adi, Vale, Rox multumesc pentru cuvintele frumoase, sper sa fie totul bine , eu sunt super linistita deocamdata nu ma stresez inca, probabil maine o sa fiu mai agitata
ieri am fost la infrumusetari, la film si in vizita la niste prieteni si a fost relaxant cred ca au fost ultimele distractii pt viitorul apropiat dar noi sa fim sanatosi

Marta 39+ Rares AMR 2 zile..... si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rox bine ai revenit din frumoasa vacanta, astept cu nerabdare sa vad pozici

eu de analizele de la Synevo am fost nemultumita total, mi-au bagat un stres in popou dupa ce am ramas gravi , ca mi-au gasit zahar in urina....si nu stiu ce corpi de mai aveam un pic si-mi luam campii si nici dr nu mi-au dat vreo solutie, asa ca m-am dus Sanador si au iesit perfecte si le-am mai facut si la Cantacuzino, dar cu Synevo nu e prima data , dar Medicoverul cu ei lucreaza si medicul de familie tot, succes

Marta 39+ Rares AMR 2 zile..... si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cred ca cu laboratoarele astea e mare belea, probabil ca fiecare reactioneaza dupa ce are nevoie, de ex, mie imi place la synevo ca imi fac o anumita analiza exact dupa metodele de la viena, una care indica gradu de hemoliza samd, deci cred ca nevoi diferite, laboratoare diferite.

Rox, ce telefon? Iphonu?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox bine ai venit din vacanta!
sa inteleg ca parcul poate fi vazut si intr-o zi?nu am timp la dispozitie decat la vara, deci de vin-dum , pot vizita parcul si eu "ceva "din Paris...oricum de dus ii duc in aprilie

Erina ptr cei mici e inevitabil shoppingul, dar tu daca esti hotara pe dieta vei slabi repede si bine si sigur vei avea tentati
Daria nu stiu daca e palida sau din cauza tenului, este f albuca...pai daca iti spun ce manaca si cat mananca "balerina "mea, nu iti mai zic cate kg me are...se vede ca si putinul ala e variat,de cand s-a nascut a facut de 2 ori febra(nu de la gradi!)
daca tu ai ceva dubi cu privire la calciu nu te lasa si fai ceva analize

Prisi nastere usoara si nu iti lua ganduri de la distractii ca vor veni si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Marta, multa multa bafta! O sa fie frumos tare.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, daaaa, iphonu. Nu stiu cum de am scapat, ca era sa mor fie de inima rea, fie decapitata de C care mi l luase. Acum mi-a luat altul si ma simt oribil. Inca imi vine sa plang dupa telefon. Cum am putut sa fiu atat de neatenta?

Ali, nu prea merge intr-o zi, noi am stat cam 3-4 de fiecare data, si nici alea suficiente. Dar o zi...Plus drum, plus distractie, plus cozi. Nu prea merge. Poate faci cumva sa ramai o noapte acolo.

Cecilia, sa stii ca vobeste bine baiatul, si eu cred ca e exagerata evaluarea aceea si neadecvata varstei. Dar ma rog, isi justifica si ele activitatea. Bravo lui Cristi pentru papica, si tie pentru efortul cu mancatul la masa. Noi am aplicat si azi si a iesit super.

In alta ordine de idei azi am fost sa ii tund. Am mare nevoie de un sfat de la voi. Pe Alex am tuns o scurt scurt, mult mai mult decat voiam eu, pentru ca asa a priceput cucoana aia. Cum eu eram cu ochii dupa amandoi nu prea am zis nimic. Ea aproape plangea dar nu a zis nimic, insa dupa ce a terminat da i si plangi ca nu ii place. Ii sta tare frumos, insa e amarata rau si plange cum se vede asa. Nu stiu ce sa ii mai zic, am pus pe toata lumea sa o laude dar degeaba. Nu stiu ce sa fac sau sa ii mai zic. I-am tot zis ca ii creste parul, am promis ca il las lung, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Nana, la multi ani iubita, cum sunteti?

Cum mi-am alaptat copiii

La multi ani, Sabinule!
Suntem bine, atat cat se poate, A mai are 3 inj si terminam cu tura 3 de cortizon.
Eu ma misc din ce in ce mai greu, iar la calc mai rar sa scriu, scriu cand pun mana pe iPad- ul sotului, desi ma cam enerveaza tehnologia asta noua si nici rabdare, recunosc, ca nu mai am.
Tu cum mai esti?

Mamica fluturasului Andrei si 33+ Maria

Mergi la inceput