Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

De atata entuziasm cu casa, nu am dat nici macar un pahar de sampanie! Sa curgaaa

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

nu sunt la curent cu stirile, dar ma gandesc ca e un eveniment important pt voi...asa ca felicitari si s-o folositi sanatosi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Felicitari Ramona! S-o stapaniti sanatosi si s-o umpleti de amintiri placute!

Noi tot suntem pe pampers 4 de 2 zile, cum sunt aia 4+? nu e cazul la noi, dar oricum creste vazand cu ochii.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, dar nu se murdareste de kk cd schimbi chiloteul?
pai mai cristina..ce azi a fost 0 gr la voi? la noi acu-s -8 si ies cu piti , in sacul de lana.
ella, mult dureaza la astia mici virozele.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pai mai cristina..ce azi a fost 0 gr la voi? la noi acu-s -8 si ies cu piti , in sacul de lana.
ella, mult dureaza la astia mici virozele.

apoi io asa am vazu la stiri ca vor fi azi, de aia am iesit...posibil sa fi fost ger si la noi... la cat is de habauca...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

coteasca, sau cine mai cumpara biscuiti, ziceti-mi si mie de unde??? pt bb asa mic. si mie mi-a zis pediatra ca putem incepe de la 6 luni cu iaurtel cu biscuiti (in loc de cereale, ca suntem grasunele) la masa de seara.

dar nu gasesc biscuiti fara gluten. doar cu, si aia-s pt bb de peste 8 luni. sa incerc la farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

nu se murdareste, ca se rupe pe laterale, ca si cum s-ar desface scutecul normal...

ioiiiiiiiiii...s-a apucat si filip sa tuseasca de ieri...nu des, nu tare darrrrrr....are inca secretii...morrrrrrrrrr....maine merg si cu el sa-l vada medicul...paulaaaaaa...ce-i dai pt tuse? daca cumva se ineaca si respira greu ce merge???? ca haraie asa din piept...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

SORINA ba da,dar m-a tinut incurcata o prietena de-a sorei mele.Asa nervi mi-am facut cu ea,imi zice ca vine la 9 dim sa ii dau un pachet pt sora mea si nici acum nu s-a prezentat.Cand o sunam imi zicea "acusi acusi"

Maine mai e oferta valabila?:D:D Daca nu,nu-i cu suparare,ca ne vedem la Bd sapt viit

Ramona felicitari pt casa,sa o stapaniti cu placere

Eladea waw,voi sunteti avansati nu gluma
Si pe mine ma bate gandul la chilotei,mai ales ca Paul este extrem de vioi si mereu scapa pisu pe langa el.

Bumble din ce am priceput eu 4+ sunt mai flexibile decat scutecele 4 simplu.

Noi nr 3 l-am folosit de la 2 luni insa cam 3 sapt,caci a crescut deodata si nu ii ajungea.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mai eu nu cred ca astia mici au pofte,cum zicea si BUMBLE,ci pur si simplu ii roade curiozitatea.Intr-adevar,Paul saliveaza cand vede ca mananc ceva,dar nu inseamna ca ii e pofta.Ei sunt prea mici pt asa ceva,nu constientizeaza.

Eu nu am incredere in mama mea sa o las singura cu Paul deoarece e genul care ii da sa guste.Mi-e si groaza cand stiu ca sapt viit iar ma duc la ea,stiu ca o sa ne certam,dar macar acolo ma mai relaxez un picut.

Intr-o zi a pus cateva linguri bune de zeama de bors de vita pt Paul,ca vezi dom;le soacra-sa i-a dat sorei mele la 2 luni si de asta mananca ea bors acum.Am facut crize.Si alte chestii.Eu incerc sa ii explic ca nu,ca are el timp o viata dar ea asa de capoasa e ca nu am cum sa o scot la capat si ajungem la cearta.

Si m=a zapacit cu acel mar cu biscute si lapte cu gris.Vad ca e o moda la parintii nostri si nu numai.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

eladea, din nefericire, in aceeasi situatie suntem si noi. azi-noapte la 11 am ajuns la spital, ca pediatra noastra era de garda.

eva tusea si se ineca saracuta, parca nu mai stia sa respire. azi i-au dat si primii mucisori.

of, suntem amandoua tare speriate, ca suntem la prima viroza, dar tanti doctor ne-a linistit ca nu se aude nimic de la plamani, asa ca ne-a dat:
paxeladine pt tuse (paula zice ca si ea a folosit):
nurofen pt febra/raceala
vibrocil pt nasuc (cu asta nu prea sunt de acord, ca am citit un articol despre substanta din el, cum ca nu s-ar da bebicilor), asa ca eu o curat la 2-3 h cu ser fiziologic pe un betisor de ureche
vit C pt imunitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Felicitari Ramona sa va bucurati de ea!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput