Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mananca bine grasunica si pana acum n-a fost bolnava niciodata si a dormit toate noptile fara trezire, dar iaca mi-e teama acum cu raceala asta. a inceput sa nu mai pape tot si sa fie si agitata noaptea. e drept ca nu s-a trezit, dar a marait de vreo 3-4 ori in somn.

ramonavlas, felicitari pt casa noua. am bea si noi un pahar cu voi, dar numai dupa ce ne trece raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

buna ziua si de la noi1
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!!!
fetele s-a hotarat mergem la vara o tura in vizita la rodi si apoi tragem o vizita si la mycya (are o terma langa ea)!!!uite asa facem o intalnire a mamicilor de delfinasi!!!
Gabiiiiii!!!! unde umbli, nu trebuia sa dau eu o cafea?

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

ma apuca nervii...mi am trecut datele in fisierul despre mamici in contul comun...iar knd m am uitat pe delfinasi nu apar...poate ma trece si pe mine cineva,care are mai multa experienta decat mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ela si mie mi-a dat Paxeladine pt tusa, si eu am sunat pediatra (am vazut ca pe prospect scrie ca se da dupa 30 de luni) si mi-a zis ca nu e nici o pb, pot sa-i dau...mi-a explicat exact ce si cum, dar nu am retinut- deci pot sa-i dai.
Eu am zis de cand am vazut-o pe Eva, ca seamana cu Vladut al Cristinei!!!
Pai, Eva nu mai bea atata laptic...Raul cu fructe si legume si cereale si baga si 800, 900 ml LP...Ar tb sa-i scot o masa de lapte?Inca suntem la 5 mese lapte (150-200/ml lapte/masa) si o masa de fructe sau leguma, o masa de cereale si intre, ii mai dau in safe feeder sa roada cate ceva...II dau prea mult de mancare?.
Ramona, sa aveti noroc de casa!!
Bubster, trimite-mi PM cu datele. Incerc eu
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

buna,
mai sunt bebei constipati? noi de cand am inceput sa papam cate ceva (desi mai mult aruncam pe bavetica decat manacam)avem probleme cu kk. Nu-i mai dau morcovi, nu-i dau nici cereale ca cele pt. varsta noastra sunt cu orez, am incercat cu pere, suc de fructe dar nu prea dau rezultat (nu vrea decat cateva lingurite).I-am facut ceai de musetel dar nu-l bea. Dupa 3, chiar 4 zile a trebuit sa-i bag un supozitor cu glicerina si asa a facut. Nu stiu cum sa fac, n-as vrea sa exagerez cu supozitoarele. Cat timp ar trebui sa astept inainte de a recurge la supozitoare, la cate zile ar fi normal se faca kk? Primesc cu bucurie sugestii de la cele care au problema asta?

cris, mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Paula, exact cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Si Tudor mananca tare mult la o masa, gen o banana cu biscuite, branza sau ce mai e, sau un borcanel intreg de pireuri diferite plus ca ii fac in fiecare zi suc de porto cu mere sau pere, sau ananas. Chestia e ca eu ii dau o singura masa de mancarica si seara cereale, restul tzatzi si suculet. Tre sa-i mai bag o masa de mancarica, ma gandeam seara, si sa mut cerealele dimineata. Dar daca copilul se simte bine si are digestia buna nu cred ca-s probleme.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cris ales, si eu am avut pb asta cu Raul cand era mai micut. Noi ne-am reglat cu Bonisan. El face acum kk la 2 zile, cam de 2 luni tot asa o tine. Nici nu ma mai stresez...Pediatra mi-a zis ca si pliculetele Biotics regleaza tranzitul. Eu m-am plans ca face kk tare si mi-a zis sa-i pun in ultima masa delapte cate un pliculet, 10 zile...Dar kk tot la 2 zile face, poate nu mai e chiar atat de tare...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

paula, merci de sfatul cu paxeladine. m-ai linistit.
iar de bebe, stii si tu cum e. fiecare bb e diferit. eva papa de la 3 luni si jumatate 4 mese. de atunci pana la 4 luni si jumatate a pus f putin pe ea (cam 400g), ca papa numai laptic de la ma-sa si asta era probabil cam anemic. asa ca am inceput cu completare LP si intr-o luna a pus 1kg.

apoi am inceput diversificarea si a mers bine. am vazut ca ieri te intrebai de branzica calcica. eu stiu ca nu se face din lapte UHT. am incercat odata si nu mi-a iesit. mi-e mi-a zis pediatra sa iau lapte proaspat (milli, dorna) de 3,5% grasime si in 250 ml sa pun 1pastila si jumate de calciu lactic. apoi amestec cu un mar si jumate de para (ca fata manca, nu gluma) si ii dau la a 2-a masa.

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

La multi ani si lunite
Mateo
Carla
Ariana!!!

asteptam bomboane .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

La multi ani si de la noi!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI

O INTREBARE a trecut vreo mamica la scutec nr 4+??Daca da,este vreo diferenta intre el si cel simplu?
Mie mi se pare ca deja 4 simplu ii este micut lui Paul,il strange la zona inghinala

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

noi suntem la chilotei... sunt mai practici si nu strang burtica cand stau in fundulet... asa incat am folosit LIBERO nr 5, dar am trecut la 6 ca parca elasticul de sus lasa ceva urme pe burtica noastra infoiata...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput