Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!!(163)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetili
tunde multumesc frumos , am trecut pe voseptol astept rezultatele... INCA
eu tot speriata si stresata: nu pot sa dorm , ma arde orice mananc pana la maximum de suportabilitate , am insomnii crunte , burta pietroi,picioare de elefant , kg nu le-am mai masurat de vreo 2 sapt , sapt viitoare cand intru in 9 luni , la 36 sapt am sa ma cantaresc sa vad care-i treaba si MA ROG sa mai stea puiul meu mic si dulce pan a la 36 sapt implinite...
raul si vomitatul e ca la inceput , numai ca la inceput eram pregatita psihic iar acum nu-0s pregatita deloc ...
vergeturi pana acum nu am facut pe nicaieri dar vorba lu; bebelu , ca nu-i timpul pierdut...
astazi merg si eu la cumnati-0mea sa vad ce hainute imi da de la fetele ei ... abia astept ....
si mi-e foame tot timpul si nu pot manca nimik
iau fier , analizele sunt bune , dar tot am ameteli .. oribil
am inceput sa o visez pe mica mea dulce... ba ca o nasc , ba ca-i devreme , ba e blonda , ba nu-i dr. la nastere .... o sa epuizez probabil si eu toate variantele pan a la nasterrea propriu-zisa

in rest.. pup dulce burtici , mamici si bebici dulci dulci

mami 34 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Michisor
-adeverenita ti-o dau d ela serviciu, stiu ei ce trebuie sa contina, ca e formular din M.Oficial (am impresia ca tre s acontina contul in care paltesc ei asig ta)
-e buna ideea, sa ai dr. familie pt retete, concedii medicale (cand incepi sv si bebe se imbolnaveste ai dreptul sa stai cu el nu stiu cate zile pe an-40 parca), dar daca vrei consultatii, da cauta un dr. bun, disponiibl, acasa daca ai nevoie si asta cu statul pe holurile policlinicii nu-mi suna bine; nu de alta dar e fff greu cu bebe mic- pediatra mea ii baga in fata pe bebei pana la 1 an- si cateodata sunt mai multi, deci asteptam..iti zic eu, si asteptatul ala pana iese alt bebeu..albesti!!!! ca plange, se agita, se foieste, i s eface foame...si nu vb de cazul cand mergi cu el bolnav, ca atunci....ci zic de chestii de rutina, control de rutina se face o data luna pana la 1 an. (masurat, cantarit, masurat "inteligenta" adica circum. cap etc)
Cauta si tu pe forum- parca era un subiect cu pediatri buni.

Adita imi pare rau, te cred ca ti-e tare greu. Of, dau

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

lucia, monika, ariana.... in primul rand am starea asta de cacao ca a trebuit sa eutanasiem cateaua o lupoaica de 16 ani care de 5 zile se chinuia saraca , nu se mai ridica , au lasat.o pic din spate si dim a venit dr ...va dati seama ca ma doare sufletul , toata noaptea sa vaitat si acum de dimineata la fel ........offff ...in al doilea rand numai am rabdare , ma omoara asteptarea asta , mai este putin , sincer chiar nu stiu ce am , imi vin fel si fel de ganduri uneori

yasmi stai linistita al meu la 34 de sapt avea 2 kg asa ca stai bine ..nu iti mai face probleme

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza39+ mihai

Aditza vrei sa iei bataita???hai capul sus totul trebuie sa fie bine, mai ai doar un pic si o sa fii cu buburuzul tau drag, eu ce sa mai zic ca mai am o gramada; imi pare rau de catelusa ta ; deci treci peste starea asta si hai sa fim optimiste ;

36 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna buburuze
in primul rand felicitari mamicilor

Felicitari ROXX26!!!
Felicitari FOXY_LE!!!
Felicitari LUIZA1977!!!
Felicitari KITZY!!!

eu nu am dormit toata noaptea..arsuri la greu..o sa incerc sa dorm putin acum..am intrat sa va salut..sa fac prezentasi sa va pupacesc
yasmi..felicitari si tie pt bebe

Angie +36

bebe jucaus

amr 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Salutari si de la mine! Va citesc dar intervin mai rar. Pup poate buburuzele si mamicile, dar si burticile!

Eu pt arsuri am inceput sa iau Ranitidina, ca nu mai rezistam altfel... in general iau una seara ca sa pot sa dorm cat de cat. Pana acum am luat doar in vreo 3 zile, dar e mult mai bine.

In rest sunt binisor, au inceput sa ma doara toate cele, picioare, degete de la maini (parca au intepenit) si cel mai rau coastele de la picioarele pe care mi le da asta mic. Dar rezistam cu stoicism ca trebe!

Legat de pediatru, daca stiti unu bun prin zona Dristor, Titan va super multumesc de recomandari.

Pupici la toate!

Gabriela
35 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Michisor
-adeverenita ti-o dau d ela serviciu, stiu ei ce trebuie sa contina, ca e formular din M.Oficial (am impresia ca tre s acontina contul in care paltesc ei asig ta)
-e buna ideea, sa ai dr. familie pt retete, concedii medicale (cand incepi sv si bebe se imbolnaveste ai dreptul sa stai cu el nu stiu cate zile pe an-40 parca), dar daca vrei consultatii, da cauta un dr. bun, disponiibl, acasa daca ai nevoie si asta cu statul pe holurile policlinicii nu-mi suna bine; nu de alta dar e fff greu cu bebe mic- pediatra mea ii baga in fata pe bebei pana la 1 an- si cateodata sunt mai multi, deci asteptam..iti zic eu, si asteptatul ala pana iese alt bebeu..albesti!!!! ca plange, se agita, se foieste, i s eface foame...si nu vb de cazul cand mergi cu el bolnav, ca atunci....ci zic de chestii de rutina, control de rutina se face o data luna pana la 1 an. (masurat, cantarit, masurat "inteligenta" adica circum. cap etc)
Cauta si tu pe forum- parca era un subiect cu pediatri buni.

Adita imi pare rau, te cred ca ti-e tare greu. Of, dau

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

ups. nu am stiut ca trebuie sa il vada lunar pediatrul pe bebe
in legatura cu adeverinta zicea cineva mai devreme ca tb de la medic ca l-a luat in evidenta pe bebe...nu de la munca ca sunt salariata

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

am schimbat si semnatura, suntem in sapamana 36. Maine avem control, sper sa-mi zica doctorul acum pe ce data ma programeaza pentru cezariana...
Tot visez de vreo doua saptamani de cand am inceput sa ma simt mai rau ca mi se declanseaza travaliu, si nu sunt pregatita pt asta...Eu sunt pregatita pt cezariana!

Gabriela
36 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna fetele!
Felicitari Foxy,Kitzy,Luiza.Cer scuze celor care nu le enumerez,da memoria scurta...

Carmen,saracuta de tine.Si eu am dureri ingrozitoare de mijloc si nu trec nicicum.Cica ar fi semne de nastere,da trebuia sa nasc de-un miliard de ori pana acu,de cate ori m-au durut spatele si burta.

Bai,nici mie nu-mi iese scrisu colorat

36+ cu

Vineeeeee!!! +/- 16zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Aditza am pus poza pe picassa cu catelusul meu...sa vezi ce de caine era..cu tata si mama campioni

am mai pus de nostalgie 3 poze cand a venit bb Mario...ce drag mi-a fost...si este!

si doua poze cu burta uriasa..se vede si in poza cat imi e de tare

PANA NU MA STERGE IARA CINEVA

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ANDRI..Poate isi face efectul.

noi tot la tuse nocturne...inca n-am scapat...ar trebui deja sa mergem la gradi sa stau si Eu cuminte in pat...da nush..pana nu il tratez...si e palid inca are niste ceracane..o fi anemie?

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput