Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!!(163)
Raspunsuri - Pagina 10
alinushali spune:
Eu mai bag o tura de motate, preventiv.

Hai Zumzu

Hai Relusha
Eu ma duc sa fac dus , ca maine ma intalnesc cu fiimea.
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt
33 sMaria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bb
noiMa enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez
monika_bt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Monika_bt de ce te gandesti la FAlticeni??? Ce i acolo? sapt 39 cu Stefan Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
O matusa ce lucreaza la sala de nasteri...O pila, deci...Dar sansele sa merg acolo sunt minime...inca ma gandesc.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
32s+
ocsanica80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monika_bt
![]() Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 32s+![]() |
Vreau si eu reteta daca se poate; multumescccccc
;
36 +
Maria-SofiaRoxana
vasilasanita spune:
Da Lorich, sunt in sapt 39 dar parca eu vreau sa fie pe sapt viitoare. Dr m a chemat la el martea viitoare, sa stabilim cum voi naste. A spus ca pana atunci nu se va inatampla nimic. Sper sa fie asa. DAca vrea sa vina pana atunci o sa merg la spital ca mi a dat totusi un bilet de trimitere.
Pup!!
sapt 39 cu
Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
Lorich spune:
m-am uitat pe net dupa reteta, pare simpla, dar intrebarea mea...trebuie numai cu frisca? ca nu-s mare fan. Sau macar cum se face frisca naturala...ca nu suport mizeria aia la spray sau plic.
uite eu retata asta am gasit.
http://adamache-laura.blogspot.com/2009/04/tort-padurea-neagra.html
sa vad ce aveti voi.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
gabiu spune:
fetelor, cine imi da si mie pe PM un nr de telefon ca sa anunt evenimentul ( stati asa ca inca nu nasc
)
am cautat pe mail-ul comun dar...n-am gasit!
multumesc anticipat
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007 si
37+
mirela2 spune:
buna
nici hainele de bebelusi nu se spala??

felicitari noilor mamici

eu azi m am luptat cu niste mochete si cu aspiratorul si acum ma cam inteapa una alta prin burta
am una baietel scartait, ca ei intai scartaie si apoi plang
.................intre timp l am culcat![]()
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
Lorich spune:
Gabi ai PM
zumzu are telefonul pe contul comun??? Ca daca o visez iar toata nopatea ce vine....mai bine sa-i trimit de acu un mesaj..![]()
![]()
![]()
![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
loutzy spune:
| citat din mesajul lui Lorich m-am uitat pe net dupa reteta, pare simpla, dar intrebarea mea...trebuie numai cu frisca? ca nu-s mare fan. Sau macar cum se face frisca naturala...ca nu suport mizeria aia la spray sau plic. uite eu retata asta am gasit. http://adamache-laura.blogspot.com/2009/04/tort-padurea-neagra.html sa vad ce aveti voi. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+![]() |
Frisca naturala se gaseste in comert, smantana dulce. e bate cu mixerul ca si frisca vegetala gen hulala.

Laura
38+ cu
AMR 7 de zile
florintunde spune:
| citat din mesajul lui luciact Dangabi si Tunde,... burticileTunde tie bataie ca zici ca esti elefantel si arati muuuuuuuuuult mai bine ca una de 20 care nu e gravida!!! ![]() ![]() sa nu mai aud cuvantul elefantel la adresa ta ![]() ![]() ![]() |
da am 72 de kileee

Tunde
33 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Rebecca- Elena (26.12.2010) si