Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da anca....cand imi voi tine bebelusul in brate

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Lorena un gand bun pt tine si o imbratisare.
As vrea sa spun ca te inteleg. Si eu am cam fost abandonata la tara (la 3 luni), dar m-au crescut doi bunici minunati pe care ii iubesc. Parintii mei nu s-au inteles niciodata, tata cu probleme mari cu bautura, ff violent. Nu-ti imaginezi cum era la noi si cum a fost pana la 18 ani cand...am plecat si m-am maritat. Si de atunci a inceput viata mea.
Te rog, fii tare! Cum ai zis si tu, sotul tau e familia ta si asta e important acum. Amandoi o sa iesiti din situatia asta si poate asa a vrut Dumnezeu sa nu pleci si sa stai langa el. Eu asa cred ca e mai bine. Bebe va veni atunci cand va fi cel mai bine. Numai bebe stie asta .
Te pup si te rog sa fii puternica!

Mamica de Sarah-Aimée & 16s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Angie graviduta pana se ia si la noi

http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Lore sunt sigura ca Dumnezeu o sa-ti dea ceea ce-ti doresti pentru ca ai cam suferit destul in trecut. O sa vina si bebe si o sa fiti f. fericiti.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

doamne ajuta katy, la toata lumea

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Lore incearca totusi sa mananci ceva; daca te infometezi nu numai ca nu rezolvi problemele ci vei adauga altele, de sanatate. Hai mananca ceva!

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

katy as vrea dar nu prea pot....am incercat dar.....

las` ca-mi revin eu

Mergi la inceput

angie

multam mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

lorena un si nu uita ca trebuie sa treci peste toate, sa te bucuri de persoana de langa tine si o vina si bebe

fetele, eu fac niste pateuri cu branza..sa invit sa va serviti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

lorena,viata bate flmul.nu am timp sa dau detalii.pe scurt,soacra ne-a evacuat din casa cumparata de sotul meu,dar pe numele bunicii lui,bunica pe care soacra-mea a mostenit-o.deci pa 30 mii de euro.
parintii mei au chemat politia cand eram gravida pt ca nu le-am dat bani cat scria in contractul de v-c cu renta viagera. am renuntat la banii pt medicamente si le-am dat lor.
stau cu ei in curte si mama a trecut cca 1 min toata saptamana..........
multumeste-I lui Dumnezeu pt sot.de la mine pt ine,

Mergi la inceput