Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)
Raspunsuri - Pagina 5
lorena_86 spune:
ankcta....referitor la "sangele apa nu se face" poate ai dreptate dar noi suntem frati prin alianta....mama mea cand a fost insarcinata cu mine a divortat....eu nu mi-am cunoscut niciodata tatal....s-a recasatorit cu un barbat care la randul lui avea un copil din prima casatorie ......baiatui caruia ii spun frate....
multam mult fetelor pt incurajare....o sa vad ce e de facut
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
camcris spune:
lorena_86 atatea complicatii, chiar ca nu stiam, sincer cred ca tot tu trebuie sa gasesti cea mai buna rezolvare, sa nu te superi pe noi ne dam si noi cu parerea
tu ce ai mai facut bun de papa?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Angie844 spune:
La Multi ani pt 2011, fetelor!
Tin sa va felicit pt cele 4 gravidute, chiar daca cu intarzaiere.
Si multa bafta aspirantelor!! Vad ca sunteti chiar optimiste si asta face bine la bebe. Iarna asta tb sa stati la caldurica si sa faceti prostii si sa vedeti ce bobocei de toamna frumosi veti avea.
Abia astept sa mai aud vesti bune de la voi.
Spor la bebelusi!
Mamica de Sarah-Aimée & 16s
lorena_86 spune:
camcris draguta, de ce crezi ca sunt asa de suparata si neajutorata....si sa nu mai zic ca dupa divort mama mea ma lasat la parinti ei si ea la crescut pe fratele meu, un copil care nu era al ei si pe mine ma lasat la bunici pana la 15 ani....si dupa cum spui tu cea mai buna rezolvare e tot in mainile mele....daca nu ma ajut eu atunci cine ca tatal biologic, desi am crescut in aceeasi localitate nu a venit niciodata sa ma cunoasca...am 25 ani si nici pana azi eu nu stiu cum arata
de aceea cred ca imi doresc din tot sufletul un copilas....sa-i ofer toata dragostea parinteasca de care eu nu am avut parte
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
sincer de aseara nu am mancat nimic....chiar nu pot....stiu ca nu e bine dar parca nu intra....nu mie foame....poate mai tarziu
astept sa ma linistesc si sa incerc sa ma schimb....sa gasesc o solutie, am ajuns aici si din cauza mea....am prea multa incredere in oameni....de aceea sunt si atat de dezamagita ca le dau el prilejul.....o sa fac tot ce-mi sta in putinta sa nu mai depind de nimeni
cora79 spune:
Lorena,ce nu te doboara te intareste,asa ca.......da-i inainte cu tupeu fato si vei vedea ca vei reusi in viata si fara ajutorul familiei, important este ca te intelegi bine cu sotul
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
lorena_86 spune:
doamne ajuta macar la capitolul asta stau fffffffffffff bine.....si stiti ce.....restul chiar nu conteaza....el e familia mea acum......ma rog....nu ca as fi avut vreuna pana sa-l intalnesc pe el
multumesc mult fetelor....sunteti asa dragute
ankcta spune:
Camcris mmmmm f bun, sotul meu este inebunit dupa acest meniu. Eu ma pregatesc sa-i fac un spanac cu mult ou, pe langa fripturica la cuptor pe care am facut-o aseara si nici nu a gustat-o
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Offfffffffff mai Lore, m-ai lasat fara cuvinte. Dar ceva imi spune mie ca se rezolva repede si o sa razi cand iti vei aminti de supararea asta
Ancuta , in curand