Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Fetelor in aceastanoapte nu am dormit mai deloc, si cand am adormit spre dimineata l-am visat pe Mos Craciun. Eram cu copii de la sc , toti erau imbracati in Mos Craciun si eu eram Craciunita si am mers la el acasa sa-i facem o surpriza
M-am trezit si simt ca nu mai pot sa adorm....si este sambata

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata dragele mele. Ce mai faceti? Asteptam cel putin 2 gravidute care trebuie sa se testeze zilele astea. Eu in continuare ma lupt cu raceala. Bine ca n-am nicio simptoma de graviduta ca atat mi-ar mai fi trebuit la cat ma supara rceala asta.Va pup.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna dimineata fetelor

bella iti urez succes cu magazinul si sa vezi ca acum poate te gandesti mai putin la si vine cand nu te astepti

ankuta esti o draguta de molipseala

Histamina o sa vezi ca totul este bine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Racheel multumesc sa se prinda
Camady sa se prinda si de la tine. Poate fac doi deodata!!! Offfff nu ai scapat nici acum de raceala? Mama ei de raceala

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Monique asteptam II de la tine. Am inteles ca Luci intra luni si ne da vestea, pana atunci zicea ca nu mai intra

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Gaby cand repeti beta?

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

buna dimineata fetelor!

din pacate declar ziua 1

va pup, vorbim mai tarziu

Mergi la inceput

Monique luna viitoare anunti II
Toate suntem alaturi de tine, tu sa fi alaturi de sot, sa-l incalzesti mai des acum, este iarna si e frig.....

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Fetelor mie mi-a intrat in cap ca eu la vara o sa dau vestea cea mare, k eu mereu am ramas in iul-aug, deci asa cred. Initial mi-am propus pana in martie dar acum park asa simt

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna

Anka, nu mai repet beta...sun luni la dr sa fac o programare si o sa-mi faca el eco. Oricum daca am ovulat mai tarziu, nu s-a intamplat nimic, pt ca nu prea am prestat.
Lasa ca luna viit e ziua mea, poate primesc un cadou

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput