Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)
Raspunsuri - Pagina 18
histamina spune:
bravo rachel!
bebelu, super printesa ta.
luni avem si noi un hop de trecut cu Sebastian,asa ca puneti o vorba buna la DD si pt noi.
sper sa fie ok.
oricum dau jos 5 kg pana luni.
bellasamoyed spune:
pup fetele
am intrat si eu putin. ce mai e nou? ca nu am timp sa citesc
eu am vb azi cu dr la tel si mi-a dat duphaston
deci in 5 zile,6 trb sa imi vina uratii si logic ca nu apuc sa fac hsg-ul ca plecam iar din tara
...asta daca plecam pe 15. ca inca nu stim sigur poate am noroc si reusesc sa il fac, Domane ajuta.
in rest am avut o sapt fullll. maine deschid magazinul, ce sa zic abia astept si Doamne Ajuta sa mearga![]()
va pup si sa imi ziceti si mie daca sa mai intamplat ceva nou sapt asta ca nu am timp sa citesc din urma.
va 

pana va albesc![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 
histamina spune:
e o probl de hematologie.daca il iau in brate mi se imprima forma palmei pe toracele lui si se invinteste pana seara. dar numai in acea zona.
corina_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel fetelor pana acum este bine, este un uter, are 1,6 cm si 6 saptamani ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
felicitari..bebe este bine asa ca nu iti mai face atatea griji
bucura-te de fiecare clipa..e unica
gabyv spune:
Nike, deci sa inteleg ca va duceti la doctor? Mult succes, poate nu e ceva grav, doar o sensibilitate vasculara. Eu am avut ceva de genul cand eram mica si s-a cam speriat mama, dar la mine era peste tot. Acum nu mai am nimic...doar ma invinetesc super repede.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
ankcta spune:
Neata iubitele!
si poftiti la prima
pe ziua aceasta.
Sa traiti clipe minunate astazi!
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel fetelor pana acum este bine, este un uter, are 1,6 cm si 6 saptamani ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Doamne Ajuta Racheel. Felicitari pt samburel, acum te gandesti la lucrurile frumoase care vor urma

Ancuta , in curand
ankcta spune:
Bella tinem pumnii sa mearga magazinul, macar cum visezi tu, sau mult mai bine 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Nico sigur nu are nik grav puiul tau, este f bine ca mergi la dr sa te asiguri ce si cum , dar vei vedea ca totul se rezolva fara probleme.
si sa te ajute DD sa ai puterea sa-l cresti frumos in continuare 
Ancuta , in curand 

.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
cu
Natalia Maria (30.12.2010)