Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)
Raspunsuri - Pagina 13
camcris spune:
neata fetele
va invit la un mic dejun
va doresc o zi usoara si un sfarsit de saptamana plin de liniute duble
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
Of am uitat!
La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua de numa si de nastere astazi!

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
Neatza fetelor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camcris spune:
vreau sa urez pentru toti ce poarta azi numele Sfantului Ioan/Ioana si diminutivele lor
clau_lore,Ioana_Mami, Iony, Iubita.Mara, Joann, RaluCris, Ukume
multa sanatate, fericire, implinirea tuturor dorintelor si bineanteles sa vina bb mult dorit

camcris spune:
paula
ceva test? cum te mai simti?
PaulaFrida spune:
Cami 

nu mai fac nici un test,am facut 3 pana acum si au iesit neg,deci clar nu e bebe,
astept sa vina si in Z 3 merg la analiza aia,nu stiu care pt ca scrie pe maghiara,o sa le arat alora de la laborator si o sa stie ei
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
Monique77 spune:
goooooood morning ladies!
am facut si eu cafea...care mai doreste...care mai pofteste...
Luci! tine-te tare, speranta mea e in tine ![]()
eu simt cum dau tarcoale, ma apasa, ma doare mijlocul, dimineata eram sigura ca la primul pipi 'BANG'
n-au aparut acum...dar cred ca azi vin
m-am obisnuit oricujm cu gandul deci nu-i bai
mai e vreme
Luci dar tu...daca n-ai nici simptome de uratzi, nici n-au aparut inca....esti ssssuspectaaaaaaaaaaaa de 
racheel spune:
Moniq poate ne faci o surpriza 

si eu mergeam mla baie sa ma uit ca simteam ca-mi vine si nu mi-a venit.In ce zi esti?
LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Ion, Ioana, Ionut
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
lucianamoga spune:
Eu ma simt suspecta de la ovulatie pana la urati 
Am avut niste semne de urati , dar acum mi-au trecut
Astept sa vad

la toata lumea
Monica tu nu te mai gandi la urati.Pana nu vezi rosu speri 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Moniq poate ne faci o surpriza ![]() ![]() si eu mergeam mla baie sa ma uit ca simteam ca-mi vine si nu mi-a venit.In ce zi esti?![]() LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Ion, Ioana, Ionut Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
sunt in ziua 25 dintr-un ciclu aproximativ de 24 zile (luna trecuta a fost singura luna cand m-a tinut 26 zile si mi-a venit in a 27-a)
am ovulat in ziua 11 si azi am deja 14 zile de faza - adica maximul)
deci in mod normal maine ar fi trebuit sa vina insa am simptome inca de ieri. plus ca mi-au iewsit si 2 coshuri