Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Monique77 poate nu e z1
asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Buna fetelor,

Am intrat si eu la voi pe forum pt ca am cateva intrebari la care sper ca puteti voi sa imi raspundeti.

O persoana foarte draga mie incearca de aproape 7 ani sa aiba un copil, dupa mai multe tratamente si sarcini care la 3 luni se opresc din evolutie a facut acum niste analize si se pare ca problema ar fi de la ovulele ei...precizez ca peroana are 37 ani si i s-a spus ca ovulele ei sunt pe terminate si cam batrane (asa am inteles eu)
Ideea este ca mi-a propus sa ii donez eu ovule (eu am 27 ani si tocmai am nascut un baietel perfect sanatos)
Intrebarea mea este in ce consta procedura de recoltare (adica cum se preleva ovulele), daca la varsta mea este necesar un tratament cu hormoni si daca este necesar ce complicati ar putea sa apara de la un astfel de tratament?
Voi in locul meu ati dona un ovul mai ales ca daca de la un astfel de ovul ar rezulta un copil ar urma sa il vezi pe parcursul vieti lui?

Sper sa va gasiti timp sa imi raspundeti si mie.

va pup pe toate si va tin pumni!!

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

Lidia felicitari pentru baietel sa-ti traisca si sa va aduca numai bucurii.Din cate stiu eu recoltarea ovulelor e putin dureroasa, nu stiu nimic de hormoni sau alte complicatii si implicatii.Insa stiu sigur ca eu daca as fi in locul tau nu as face asa ceva.In primul rand nu as face asta pt ca persoana respectiva imi este prietena si nu cred ca as suporta sa vad particica din mine cu altcineva.In al doilea rand exista banci de ovule asa cum exista banci de sperma deci poate cumpara.Eu iti doresc numai bine, sanatate si sa iei decizia cea mai buna pentru tine.Eu in asemenea situtie sunt egoista chiar daca in general am un suflet mare.Nu cred ca meriti sa vezi copilul toata viata si sa nu te poti purta cu el ca si cum ar fi al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

fetelor eu am cazut in butoi mi-e frica sa nu am sarcina extra

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Racheel, nici nu vreau sa aud asa ceva...profiti de faptul ca esti graviduta si nu pot sa iti dau bataita...dar morala tot iti fac.
Pey e frumos asa?...lasa bebele sa creasca linistit in burtica( adica in UTER) nu-l mai stresa ca te voi spune cand s-o face mare.

Nu-ti mai face ganduri negre iubita, roaga-te la Doamne Doamne in fiecare zi pt sanatatea bebelusului tau si ai sa vezi ca te vei linisti.
Pana atunci mergi si la medic ca sa iti iei stresul asta de pe cap.

multi ca ma ma molipsesc si eeeeuuuu!!!!!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

seara buna doamnelor

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Racheel dar de unde stii tu ca ai extra?
Nu mai gandi negativ...Eu stiu ca ai stari nervoase si te simti trista ca doar esti cu burtica...dar incearca sa fii otpimista si du-te la medic sa te convingi ca totul e OK. poate ma molipsesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fetelor!
Vine cineva la cafea?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

fetelor eu am cazut in butoi mi-e frica sa nu am sarcina extra

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Racheel de unde pana unde ai ajuns tu la concluzia asta?
Nu te mai gandi la prostii pentru ca bebele tau e foarte bine si tu trebuie sa fi linistita ca sa nu-l stresezi si pe el

Mergi la inceput

Mie deocamdata nu mi-au venit uratii , dar ziua inca e lunga(de obicei veneau dimineata)
Doamne ajuta nici sa nu mai vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

am si eu o intrebare...am gasit pe net un calculator ovulatie, care ..la datele introduse de mine pentru ultimele 3 luni, zice asa: fertilitate crescuta de pe 21-26.01 si ovulatie pe 24.01
care sunt zilele cele mai bune pentru ?
e ok calculul meu: 22,24,26 si 28.01?

Ovulezi pe 24 dar esti fertila de pe 21 pana pe 26 pentru ca spermatozoizi stau pana la 3 zile activi.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Buna fetelor,

Am intrat si eu la voi pe forum pt ca am cateva intrebari la care sper ca puteti voi sa imi raspundeti.

O persoana foarte draga mie incearca de aproape 7 ani sa aiba un copil, dupa mai multe tratamente si sarcini care la 3 luni se opresc din evolutie a facut acum niste analize si se pare ca problema ar fi de la ovulele ei...precizez ca peroana are 37 ani si i s-a spus ca ovulele ei sunt pe terminate si cam batrane (asa am inteles eu)
Ideea este ca mi-a propus sa ii donez eu ovule (eu am 27 ani si tocmai am nascut un baietel perfect sanatos)
Intrebarea mea este in ce consta procedura de recoltare (adica cum se preleva ovulele), daca la varsta mea este necesar un tratament cu hormoni si daca este necesar ce complicati ar putea sa apara de la un astfel de tratament?
Voi in locul meu ati dona un ovul mai ales ca daca de la un astfel de ovul ar rezulta un copil ar urma sa il vezi pe parcursul vieti lui?

Sper sa va gasiti timp sa imi raspundeti si mie.

va pup pe toate si va tin pumni!!

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

pentru a putea dona ovule trebuie sa urmezi tratamentul standard pentru fertilizare in vitro(daca nu sti ce inseamna citeste la subiectele de FIV) dupa care ti se recolteaza ovulele.
Complicati nu stiu daca pot sa apara numai ca na o sa fie un exces de hormoni ,la mine asta a insemnat ceva kg in plus.
La intrebarea daca am dona sau nu numai tu iti poti raspunde.Sora mea este in situatia prietenei tale si daca nici acum la ultima incercare nu reuseste o sa ii donez eu ovule ,nu stiu in schimb daca as face asta pentru altcineva.
Succes si sa iti traiasca baietelul

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput