Evacuarea lui Vadim...

Evacuarea lui Vadim... | Autor: mElaine

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre evacuarea lui Vadim? Sunteti de acord cu acest gest?

http://www.evz.ro/detalii/stiri/evacuare-cu-scandal-la-sediul-prm-vadim-tudor-catre-executor-imbecilo-mars-de-aici-vita-inc.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

www.zoso.ro/de-ce-nu-pleaca-vadim-din-casa-aia/" target="_blank">de ce nu pleaca vadim ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Dar care e motivul din care se vrea evacuarea lui?

(off topic : Un asemenea limbaj mai mult decat grosier ar trebui sa determine pe oamenii care l-au votat sa-si indrepte privirea in alte directii. Asta e comportament de mahalagiu, nu de parlamentar!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana spune:

O bataie de joc in direct la adresa legilor acestei tari. Cu concursul si sprijinul televiziunilor Realitatea si Antene care i-au oferit nebunului tot sprijinul si microfonul... in timp ce o femeie a fost umilita, insultata si injurata in direct ... O mare rusine;

cititi aici: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8180547-evacuarea-vadimismului-decizii-curajoase-ticalosia-direct.htm

Mergi la inceput

Merci Roxana. Am priceput acum de ce trebuia evacuat Vadim. Ar trebui sa fie si pedepsit pentru violenta, intimidare, etc. Dar teama mi-e ca nu se poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ari

Dar care e motivul din care se vrea evacuarea lui?

Care sa fie? Si-ar vrea proprietarul casa inapoi...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mai bine il incuiau acolo decat sa-l scoata.

Un halatel frumos, cu maneci invers ar fi fost si ala un bonus adecvat.

30 +

Mergi la inceput

Merci Rufus. Nu eram la curent cu povestea asta. Raman la parerea mea : un asemenea umanoid nu are ce cauta pe scena politica a tarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana

O bataie de joc in direct la adresa legilor acestei tari. Cu concursul si sprijinul televiziunilor Realitatea si Antene care i-au oferit nebunului tot sprijinul si microfonul... in timp ce o femeie a fost umilita, insultata si injurata in direct ... O mare rusine;

Eu, ca sa fiu sincer, ma bucur de spectacolul asta; pot vedea, cat mai multi, cine este acest om si ce inseamna el pentru tara. Pentru ca-s multi care-l apreciaza si trebuie sa-l vada "la lucru".
In plus, admiratorii lui (declarati sau nu) nu vor mai fi mirati cand vor constata, pe pielea lor, ca orice nebun poate face orice, fara ca legea, asa cum e ea, sa fie aplicata.. Si nu se vor mai plange. Sau, atunci, vor tipa si ei in gura mare?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

O farama din cosmarul care ar fi insemnat castigarea alegerilor in 2000 de catre un nebun. Cosmar in care am fi vazut zburand in aer file nu dintr-un act judecatoresc ci din insasi Constitutia Romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Rufus din pacate cred ça te inseli...ma indoiesc ça votantii lui Vadim au simtul ridicolului, probabil ça se distreaza la un pahar si comenteaza la ce "barbat" a fost Vadim in fat "fustei" aleia.

Mergi la inceput